onsdag 14. april 2010

Sommerdagene fortsetter..

Tirsdag 13.4.2010. Sol og blå himmel,atter en dag!! Hva gjør det om man har hatt ei dårlig natt med mareritt,hetetokter og gjentatte oppvåkninger...!!?? Opp og hopp! En ny dag i sola venter...ungene er også lette å få opp når sola skinner ute!!

Skulle egentlig ha vært og trent i dag,men skitt au! Jeg gidder ikke!! Hopper heller i bikinien etter at ungene er gått på skolen. Litt klesvask og smårydding,så er jeg klar til en ny sommerdag på terrassen!!

Mannen er i gang og rydder vei på plena til en ny terrasse..vi har en nabo som IKKE vil fjerne et tre som tar hele ettermiddagssola...så nå har vi bestemt oss for å utvide,vil ikke han..så må vi...
nå har vi irritert oss lenge nok!!

Etter en lang og deilig dag på terrassen kommer ungene hjem og middag og lekser står for tur..de har det travelt med å bli ferdige og komme seg ut..pappa har satt opp trampolinen mens de var på skolen...jippi!!! Nå går vi mot sommeren!!!

Jeg og småfrøkna var også en tur og kjøpte utendørsbur til Gismo...han må jo få lov til å nyte sommeren han også...halv pris på buret var heller ikke å forakte..Gismo koses med både seint og tidlig..noe tissing på klær har det blitt,men sånt må man vel regne med,hihi...

2 kommentarer:

  1. Hei Sunni,

    Jeg har en veninne, men beste venn er hun, som har fått brystkreft med spredning til sjelett og lever. Jeg fortalte min venn om bloggen din, og hun ble meget glad.

    Jeg har lest igjennom deler av bloggen din, og bloggen din er en stor inspirasjon kilde for all som har fått kreft eller Deres nærmeste familie.

    Tusen takk for at du har laget bloggen, og for at du er så positiv, Det gir andre håp om dette kan bekjempes.

    Lykke til, og stå på Synni!!!

    Tor Raymond

    SvarSlett
  2. Hei Tor raymond. Så kjekt at bloggen min har vært til glede og nytte for dere også...det er jo derfor jeg skriver.. Ja,jeg har håp jeg..og iallefall om å leve lengst mulig!! I mellomtiden håper jeg at de finner en vidunderkur for meg,venninna di og alle andre uhelbredelig syke kreftpasienter!! Samtidig vil jeg benytte anledningen til å oppfordre henne til å begynne å trene hvis hun ikke gjør det..Gevinsten er stor: Masse overskudd i stedet for å være trøtt døgnet rundt. Redusert behov for smertestillende. Redusert smerte.Skjelettet har et stort behov for et godt,sterkt muskelnettverk rundt skjellettet som svekkes. Godt humør,ikke minst!! Man kommer seg ut og treffer folk,gjør veldig mye for humøret.. Som du ser er gevinstene mange. Det kan nok være tungt å komme i gang,men det er bare å bestemme seg for å sette i gang og bestemme seg for at dette skal jeg klare!! Lykke til,til dere også. Stå på,det er mange gode dager igjen,selv om sykdommer er alvorlig.. Klem fra meg. Undersøk om dere har et treningstilbud som heter Aktiv på Dagtid,der dere bor.. En veldig grei og sosial start på treningen!

    SvarSlett