tirsdag 22. februar 2011

Ny uke,ny treningsuke,uke med diverse kjekke ting..

Mandag 21.2.11 Ny uke,nye muligheter..mandag igjen..da var vi der igjen..gubbem stod opp i 5-tida,han reiser offshore igjen i dag..jeg ble liggende våken og tenkte at nå var det gjort..men plutselig ringte klokka og da sov jeg igjen..jaja..bare å komme seg opp..

..blir litt mer pes når det bare er meg hjemme og ungene skal på skole og jeg skal på trening...men det går som oftest greit..spinning og bodypump i dag..en deilig start på uka..salen er full,så det er mange som benytter seg av mulighetene til noen treningsøkter tidlig på mandags mårra..

..tankene som ofte er innom hodet mitt en runde kommer tilbake igjen i dag..hva gjør jeg den dagen jeg ikke er i stand til dette lenger..ikke kan komme meg ut dørene lenger..hverken på trening,tur på fjellet..delta i de fysiske styrkeprøvene jeg vil lenger...

..jeg vet at det er noe som heter den tid og den sorg,men likevel sniker tankene seg inn i hodet mitt innimellom..spesielt i de øyeblikk jeg er stolt av meg selv etter ei hard treningføkt,en hard klatretur på vei opp til toppen av fjellet...eller har deltatt i noe som virkelig beviser at jeg KAN fremdeles..KAN og VIL...men..jeg både kan og vil fremdeles,så det er bare å skyve unna disse tankene og lver her og nå..

..etter treninga har jeg to ærend på senteret,så er det rett hjem..spise lunsj,rydde litt,neste er en kjapp middagskvil..må ta den litt tidligere,ungene kommer tidlig hjem i dag..resten av ettermiddag og kveld består av det vanlige..middag,lekserog så koser vi oss..ingen skal ut på noe i dag,det er litt deilig..

1 kommentar:

 1. Tankene vil vel alltid ligge der under overflaten. Men du gjør jammen det beste utav situasjonen - eller, det beste er en underdrivelse - du gjør langt over det beste! Knallbra!
  Som alltid, oppmuntrende lesning her inne. Du er i sannhet en hverdagshelt!
  Håper dagene er gode og at du koser deg stort.

  Her i nord skinner vintersolen, og den varsler om vår.... Snart... Mye snø, men vakkert.

  Sender en dose vintersol, en dose smil og to doser klem :)
  Ha en vakker dag!

  SvarSlett