lørdag 2. april 2011

1.april...

Fredag 1.4.11 ...jaaa...blir jeg lurt i dag,tro...???...vi får nå se...men først så skal nå ungene på skolen da...i dag har jeg tenkt å endevende huset på jakt etter rot,støv,hybelkaniner,skit,skitne lister,dører og karmer som egentlig skal være hvite,speil som ikke er blanke lenger osv...

...og den jobben tok meg hele dagen og masse svette...utrolig hva som er å finne etter litt fravær...og utrolig godt når det er gjort...og da er det enda bedre å få av seg litt svette,på med tørt tøy og en god middagskvil etterpå...

...da jeg stod opp igjen hadde ungene kommet hjem fra skolen...Småfrøkna hadde med seg et skriv hjem fra skolen...som var ganske så alvorlig...denne klassen har til nå vært englebarn på de fleste måter...(dere kan lese det hvis dere forstørrer bildet..)
Jeg måtte flere ganger spørre henne om hun også hadde vært med på dette...og dette...og dette...hun svarte nei hver gang og begynte så smått å fnise for hvert spørsmål jeg kom med...da snudde hun arket og viste meg det som stod med knøttliten skrift: Aprilsnarr :) frå lærarane og ein særdeles ivrig elevgjeng!
Dei hadde MANGE fleire gode forslag om dårleg oppførsel!!

Må bare si at det var tidenes beste aprilspøk synes jeg!!

7 kommentarer:

 1. Hihi! Festelig! Ha en god dag! Klem Ida

  SvarSlett
 2. Det var en artig aprilspøk! Kan jeg få lov til å skrive litt om deg på min blogg, og linke til bloggen din? Du er en inspirasjonskilde som kan hjelpe mange!!

  SvarSlett
 3. Hei Ida og eljos Joda,jeg syntes den fortjente en plass her..hihih...
  eljos...du må bare gjøre som du foreslo..helt greit!! :)
  Klem fra meg!!

  SvarSlett
 4. Takk skal du ha, da er det lagt ut på min blogg!

  SvarSlett
 5. Hei jaaa veldig goe april spøk likte den!!!
  mia

  SvarSlett
 6. Så utrolig bra aprilsnar :D

  SvarSlett
 7. Hei Mia og Myr! Synes det var tidenes beste jeg også!!
  Klem fra meg!!

  SvarSlett