mandag 24. januar 2011

Søndag og selskap..

Søndag 23.1.11 ..ahh..litt mer behagelig helgemårra ja,men stod likevel opp før 9.30..skal nemlig i selskap i ettermiddag/kveld og det hadde vært greit å få seg en kvil før vi drar,ellers så blir jeg så fryktelig trøtt utover etter som tida går..

..i går kveld gjorde jeg klar deigen til rundstykker som vi skal prøve oss på,så i dag ble det nybakte rundstykker til frokost...skikkelig grove muslirundstykker fra frokost-TV`en..ellers har vi ikke gjort så veldig mye på dagen i dag..jeg har lagt sammen et lass med rene klær som har samlet seg opp på gubben si seng...han kommer snart hjem,så da er det på tide å leite frem senga hans igjen..

..etter middagskvilen,som ble for det meste av den våkne typen,var det på tide å begynne å kle seg...Broremann er aldri noe problem,han tar på seg det jeg finner frem,mens hu andre tøtta!!!...trenger jeg å si mer???

...og hun har begynt å få for seg at hun skal være mest mulig likt kledd som meg...så nå er det visst bare ut og shoppe finklær til frøkna,ja...jaja...bedre at de vil kle seg litt fint i stedenfor at de ikke bryr seg i det helle tatt synes nå jeg da..

..koselig selskap..ungene lekte sammen både inne og ute...kjekt å få snakka litt med svigerfamilien..alle var på plass...litt lang vei hjem igjen,men det gikk greit...vel hjemme igjen er det bare rett i seng med ungene,ny uke og nye muligheter i mårra...greit med blide og opplagte unger da..

...nattmat til gissebassen,og sortering av de andre..nå er det snart senga for meg også..natti..

3 kommentarer:

  1. Du er så aktiv og energisk, jeg beundrer det. du har spredning til skjelettet sier du, hvordan finner de ut det? Hvilken undersøkelser er det?. Jeg synes det er litt merkelig at det ikke har blitt sjekket hos meg, er nok litt bekymret pga av det tror jeg.

    SvarSlett
  2. Hei eljos..spredning til skjelett ja...jo du..det skal jeg love deg at DU finner ut den dagen det skjer..jeg begynte å få så VELDIG vondt i spesielt ett ribbein..lenge..det gnagde og brant både natt og dag...spesielt natt..da jeg sjekka på nettet fant jeg ut at det var typiske symptom på spredning til skjelett,ba om skjelettscintiografi,fikk det og jaddaa..det var spredning..ikke bare en,men flere plasser..MEN..hvis jeg ikke husker feil ble det også tatt samme us da jeg fikk bekrefta kreft..men jeg hadde brystkreft med spredning til lymfer,hadde du videre spredning?,og da tar de en bredere utredning..jeg tror at de sa at det ikke var noe,(sikkert for å skåne meg en stund)men da jeg fikk utskrift av hele journalen noen år senere så jeg at det var metastasesuspekt funn på akkurat samme plass som jeg hadde vondt,og det var spredning..nå vet ikke jeg hvor du er i sykdomsforløpet,men hvorfor spør du ikke bare legen din på sykehuset om å få??har du vondt noen plass i skjelettet siden du lurer,så er det i allefall god grunn til å få det innvilget..for min del må jeg si at det er mye bedre å få et svar enn å gå og lure...lykke til!! Klem.

    SvarSlett
  3. Takk for svar, ja jeg skal be om det. Jeg har vondt i ribbeina. Jeg har fått fjernet en lunge, i aug 2009, og det har vært vondt siden. Jeg synes det burde gi seg snart. Hadde vel noe brudd, eller brist også i oktober, så det finnes nok av unnskyldninger for at det SKAL være smerter i det området.

    SvarSlett