lørdag 4. desember 2010

Julemarked i Egersund.

Lørdag 4.12.10 Klokka ringer 8.30...ja,jeg har klokka på!!...vi skal til Egersund på julemarked,så det er greit å komme seg avgårde litt tidlig,iallefall...det har kommet 2 mm snø,det er hvitt ute!! Jippi!!..håper det kommer en halv meter til..!!

Vi kjører hjemmefra litt over 10 og kommer til Egersund litt over 11 etter litt køkjøring i sakte fart...noen som er ute på sommerdekk tro..??!!...omsider kommer vi ned til byen...herremin...fullt på alle mulige parkeringsplasser...etter 20 minutts leiting får vi endelig napp...ikke bare vi som skulle hit i dag,nei..

Snø,nisser,julemarked og gløgg,dette er julestemning!! Vi har kledd oss godt og går rundt og koser oss i mange timer...til slutt ender vi opp på byens kjøpesenter...da er jeg allerede gjennomvåt på ryggen av svette,så første jobb blir å kjøpe klesbytte til meg!! Det var deilig å få på seg noe tørt på overkroppen..


Det blir faktisk noen poser her også,så vi får jammen kjøpt litt i dag også..i firetida er vi på vei hjemover igjen og ei lita stund etter at vi kom hjem begynte det å snø og det har det gjort siden...dette lover bra..!! Jeg lovte dere et bilde av det julepynta huset vårt...hva passer bedre enn bildet med snø også..???  Dette begynner å ligne på jul!!


6 kommentarer:

  1. Du har et riktig julehus, men jeg hadde ikke ventet noe annet, etter hva jeg har lest om deg og dine juleforberedelser. Du burde bli kåret til Norgesmester i julegaveinnkjøp.

    Her i Sharm terrorisere haiene alle for tiden, alt er stengt og ingen kan bade eller dykke. Jeg tror disse stakkars dyrene tar hevn, over alt er det hoteller, turister og dykkere, disse dyrene har snart ikke noe sted hvor de kan leve i fred og ro, og derfor protestere de på sitt vis. Det er trist for de det har truffet, men den Egyptiske regjeringen må innse at man kan ikke haselere med omverdenen slik de har gjort det her i de siste årene. Det er fremdeles et sted man burde besøke, nesten alle hotellene har flotte svømmebasseng, og det er mye annet man kan gjøre her enn dykking.

    En varm hilsen, for det er fremdeles deilig og varm her, til deg og din familien fra Egypt.

    SvarSlett
  2. Så flott huset var med alle lysene. Regner med at det er OB som har hengt i stigen, hehe. Når du beskriver "Okka By" med alle folkene, så er jeg glad jeg ikke forfulgte tanken om dra å sørover.

    SvarSlett
  3. heisan flott hus nydelig ...var i egersund ifjor jeg ja koselig men kaldt..unger på overnatting her koselig me litt julemat og litt ekstra kos.....ikke noe julebord for de under 15 he he men noe eksta hjemme er jo kos!!!! de var iallefall godt fornøyde.ha en fin søndag.klem mia

    SvarSlett
  4. Hei Bestemor! huff...høres litt skummelt ut i Paradiset mitt for tida..tror nok at det vil sitte en liten frykt i meg hvis det blir flere turer dit..spesielt med tanke på ungene...de har storkost seg i vannet,mens vi kunne sitte på solsenga og ha oversikten over dem..vi lånte også trøbåt og hoppet rett uti lengre ut på sjøen..vet ikke om jeg våger å ha det slik en annen gang..hmmm,synd,men sant.. Men bassengene på Novotel er jo flotte,men det er jo sjøen,korallene og fiskene som er det store da...både for voksne og barn...kos deg! Klem

    SvarSlett
  5. Hei Egil! det er nok OB sin jobb,det ja..noen arbeidstradisjoner skal mannfolkene også ha når det gjelder jula!! Vi kvinnfolka har mer enn nok arbeid på det området...men kanskje vi liker det sånn...å få det akkurat sånn som man vil ha det...at ting står på den samme plassen,år etter år..hihi..Litt mye folk i julebyen,ja...men det var jo kos da..Klem

    SvarSlett
  6. Hei Mia!Takk,jeg elsker lys på og rundt huset..det følger med jula det..synes egentlig det blir mer og mer av det over alt! Fikk invitasjon til ett,men takket nei.. Akkuret det takler jeg ikke lenger...da er det bedre å kose seg hjemme! Kos deg! Klem

    SvarSlett