onsdag 9. februar 2011

Tirsdag på farta..

Tirsdag 8.2.11..tirsdag i dag...sovet godt i natt...ingen gangsperr..jaja..da er det bare å få ungene på skolen,mat i kroppen og avgårde til trening til trening..surt og grått ute,men en fantastisk soloppgang rett etter at vi stod opp..jeg sprang selvfølgelig ut med kameraet mitt!!.


..flott vær ute til å trene inne på Arena...jeg er spent på om jeg får til pulsklokka mi.....fikk i hvertfall start på den..da er vi godt i gang..full pakke i dag..45 minutt spinning og 45 minutt styrke...jeg bestemmer meg for å la klokka gå i begge timene,så får jeg iallefall det totale resultatet ut av treningen..det går greit..får jammen stoppa den også etterpå..hihi..

..etter trening og dusj måjeg  kjøre til legesenteret og hente resepter..var egentlig meninga at jeg skulle hente medisinene også,men jeg ombestemmer meg..kjører bare rett hjem,så kan jeg heller levere reseptene mens jeg er på treninga i mårra og hente dem etterpå..

..da jeg kom hjem spiste jeg min vanlige lunsj..mine muslirundstykker,rett fra frysern og inn i microen,tines til lunka temp og brunost på...mmmm...dere mååå prøve...oppskrifta finner dere på tv2`s frokost-tv..og mine hjemmelagede knekkebrød jeg har til frokost og kvelds finner dere på samme plassen...mmm..

..etter middagskvil og middag måtte jeg bare sette meg i bilen..skal være på SUS,radiologisk avdeling klokka 17 til Ct..på vei innover blir det plutselig full stans midtveis på motorveien ved Forus...gulp..kommer ikke fram i tide nå,nei..

...da klokka var 16.55 måtte jeg bare ringe inn og si fra at jeg ble forsinket..svaret var at det var visst ikke den eneste,nei..kom dit 17.10,så det var jo ikke såå gæli da..fikk utlevert 2 mugger med vann som skulle drikkes i løpet av de 2 neste timene,så skal bildene tas rett etter klokka 19..gørrrr kjedelig da...

...men man får heldigvis lov til å tisse frem til de siste 30 minutt...klarte meg med 1 gang jeg...hadde ikke tid..boka var så spennende at det var så vidt jeg husket å drikke,så den siste halvtimen måtte jeg pøse innpå for å bli ferdig...hihihi..

..men denne frøkna var godt forberedt...jeg hadde tatt med meg 2 av mine seriebøker,så jeg rigga meg til i en krok og leste så det spruta etter..2 timer er i grunnen lang tid når man må sitte i ro og gjøre noe man egentlig ikke gidder...hihi..

...det ble jo selvfølgelig kontrast i dag også..hun klagde på årene mine da hun skulle sette inn nåla... de var arrete og vanskelig å komme igjennom...fortell meg noe nytt da..hihi..denne gangen,som alle andre var jeg sikker på at jeg hadde tisset på meg og kvalmen lå helt opp i drøvelen..ørk...

...jeg fikk radiologen til å ta noen bilder da jeg lå der på benken...litt opplysningsarbeid til dere som ikke har prøvt dette før..men dette er heldigvis fort gjort...15 minutt fra jeg kom inn til jeg var ute igjen..men så må man sitte 15 minutt på gangen etterpå i tilfelle man reagerer allergisk på kontrasten..

Her har de gjort klar nåla med kontrastvæske og jeg er kobla til pumpa..

Her går bordet inn i maskinen..den blir kjørt litt frem og tilbake og en stemme ber deg holde pusten innimellom...

Her har radiologen tatt bilde fra andre enden..
....jadajada...etter 7.5 minutt gikk jeg..aldri reagert før,så dette gidder jeg ikke..dro hjemmefra 16.30 og var ikke hjemme igjen før 19.45..akkja..resten av kvelden gikk i grunnen litt for fort....måtte jo sjekke opp dataene fra treningsklokka mi...

...artige greier gitt..må nok kjøpe meg en Flow-link også,da kan jeg overføre data fra klokka over til et program i pc-en og ev lage meg et treningsprogram,se fremgang i treningen osv...blir spennende dette..hihi.

7 kommentarer:

 1. Så fint at du har fått lagt ut bilder av dette. Ja jeg tror også at jeg har tissa på meg, det kjennes sånn ut, men det går fort over, og etter noen ganger på den benken så vet man at det går bra. Men jeg har aldri måttet sitte der i 15 min etterpå? Kanskje forskjellige rutiner på dette, jeg har "scannet" lunger og lever som oftest.

  SvarSlett
 2. Marsvinhjerte:

  Jeg har ei Polarklokke, F11, som vel er en 5-6 år gammel. Bytta batterier på klokke og belte en gang. Super klokke altså, er så glad i den, fineste gaven jeg har fått noensinne! Og jeg overfører alle treningsdata til PolarTrainer, og kan gå tilbake år for å se hva jeg holdt på med (og i perioder ikke holdt på med...kremt). Moro.

  Bruker den vel egentlig ikke til noe, annet enn å følge med på maks og gjennomsnittspuls, og kaloriforbruk. Dessuten kan jeg måle kondisen min med den, og det er jo morsomt, spesielt når den blir bedre, hehe!

  SvarSlett
 3. Hei Marsvinhjerte! Er litt spennende med sånn klokke..er egentlig ganske så lurt..da ser man jo hva man bør konsentrere seg mer om etterhvert...men det er litt greit at de ikke er så innmari innvikla da!!! :) Kanskje du skulle ta den i bruk igjen :) Klem til deg!

  Hei eljos! ja,jeg vet at det er flere som synes det er en interressant :)verden vi lever i ...derfor har jeg med meg kameraet nå hver gang jeg skal inn på noe nytt..har du fått kontrastvæske når du har tatt CT? Det er derfor man må sitte og vente. Klem tildeg!

  SvarSlett
 4. Hei ja kjenner til det me kontrastveske osv men det går jo bra. du er jo lokalkjent på SUS du da.. Nå har eg notert oppskriften på rundstykkene har lyst og prøve de. Jeg synes det er bedre med vanlig gjær men kansje den ikke er så bra på denne oppskriften. gleder meg til og prøve de, ha en fin dag i regnværet. klem fra mia

  SvarSlett
 5. hei igjen nå er rundstykkene på brettene men eg fikk ca 30+ stod at wenche fikk 16-20 men så ut for hu laget samme str som meg.. oi ka har eg gjort gale...glede meg om en time eller to. he he mia

  SvarSlett
 6. hei Mia. Brukte tørrgjær jeg...men jeg fikk også mange fler enn henne...tror jeg skulle lagt mere haug oppå rundstykket enn det jeg gjorde,for jeg fikk også to stappfulle brett..men jeg synes de var greie sånn..kan jo prøve å lage dem større neste gang..må snart lage ny ladning..så gode var de!! Klem

  SvarSlett
 7. Marsvinhjerte:

  Jeg var nok litt klumsete i min kommentar, klokka er stadig i bruk den;) Både fire og fem ganger i uken i det siste. Men det har nok vært perioder her og der hvor den har vært ytterst lite i bruk. Men altså inne i en god periode :)

  SvarSlett