fredag 14. januar 2011

Helg!

Fredag 14.1.11 Jaaaaaaaa,helg...det skal bli deilig med to dager fri...siste skoledag før helga..ungene kommer sigende etterhvert..

Gismo får den vanlige agurkbiten fra hånda mi,etterpå er det å få i ham 2 ml vann,han har funnet ut hvordan det funker etterhvert...men litt senere satte jeg ham i buret og bort til vannkolben i buret...klikka  med vannlåsen og satte den våte fingeren bort til nesen til Gismo..han slikket fingeren min og rett etterpå gikk han bort og drakk ei god stund..og det har han fortsatt med i dag...jippi!!

..og stadig lurer jeg til ham litt godbiter for å feite ham opp litt..men av en eller annen grunn rører han ikke skåla si med kornblandingen,du som hadde to marsvin: vet du hvorfor??det er samme sort som han har hatt før..men skalkene spiser han...det er godt når det går rette veien..

Storebror har reist på hyttetur til Sirdal i helga med ei venninne og familien,tror ikke det blir det helt store været med vind og snø,de melder styrke 20 her i mårra..jaja..Småfrøkna har overnattingsbesøk i natt,så de koser seg sammen,kjempekos det..

Så var det helg igjen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar