tirsdag 8. mars 2011

Ny uke,nye muligheter..

Mandag 7.3.11 ..våkner to ganger utpå mårran av at jeg er gjennomsvett i overkropp,hode,hår og nakke...puta er gjennomvåt og det er noen store,våte flekker på lakenet under overkroppen..når jeg står opp 8.30 er det bare å hive både pute,putetrekk og laken på vask..

..litt tidligere opp i dag,ja..med vekkerklokke...ja,dere leste riktig..vi skal til heliporten og hente mannen min som kommer hjem fra nordsjøen i dag....etter 2 uker nattskift...veldig opplagt mann å få hjem da...??..nei..han trenger nok litt tid på å snu døgnet igjen ja..

.. for å slippe å ha stressmårra så er det bedre å stå opp litt tidligere og ha god tid å våkne på...ser at helikopteret er 30 minutt forsinka,så vi kunne egentlig sovet litt lenger..menmen,hvem kunne vite det da...nå er vi oppe og snart klar..

...vi kom til heliporten ca 5 minutt etter at gubben hadde kommet ut,så det var jo ikke så helt galt,vel..det er et trøtt tryne,stakkars,som setter seg inn i bilen...han har jo vært våken i hele natt..jaja...det blir nok litt rot i sovinga der utover uka,ja etter 14 dager på natt..

..etter middag og middagskvil er det snart på tide å komme seg av gårde på trening...blir kveldstrening denne uka...intervallspinning...ganske mye folk til å være vinterferie..men svetta og tynt oss fikk vi likevel...og kjekt med litt andre instruktører av og til..blir litt variasjon i timen da...både i trening og musikk..og hvem en trener sammen med...

....endelig litt premierer på tv-fronten..har nesten ikke sett på tv den siste tida,bortsett fra litt VM...ingenting å se på jo..men i dag skal jeg og Småfrøkna rigge oss til for å se Farmen og 71 gr N kjendis..og så pøser det på utover uka med premierer...nå er det bare å holde tunga beint i munnen med planlegging..hihi

2 kommentarer:

  1. Kjenner altfor godt til følelsen etter 14 ( eller 21) dager på nattskiftet. Huff og huff så mye som er i ulage der og da. Blir jo bare verre med årene dessverre, men det finnes nå naturprodukter som hjelper på snuingen fra natt til dag.

    SvarSlett
  2. hei Egil! ja,det er ikke barebare,det kan jeg skrive under på...han vet om dem,men medicen var ikke tilstede da han skulle dra..klem

    SvarSlett