fredag 31. desember 2010

Gamle og nye nyttårsønsker...

Det er vel tid for å gjøre opp status for det gamle året og ønsker for det nye året..

fjorårets ønske om at det skulle bli meg som fikk lov til å finne frem julepynten igjen ble innfridd...
måtte jeg bare få lov til det neste år også...

fjorårets ønske om å få leve et år til er definitivt bønnhørt..
måtte jeg bare få lov til å leve neste år også..

fjorårets ønske om fremdeles å være i stand til å gå på mine egne bein og springe i fjellet er utvilsomt bønnhørt..
måtte jeg bare få lov til å være i stand til å gå på mine egne bein og springe i fjellet neste år også...

fjorårets ønske om å kunne bruke armer og hode neste år er innfridd...
måtte jeg bare få lov til å bruke armer og hode neste år også..

fjorårets ønske om fremdeles å være i stand til å dra og trene og svømme når jeg måtte ønske det er stort sett innfridd..
måtte jeg bare få lov til å være i stand til å trene og svømme neste år også...

fjorårets ønske om et noenlunde smertefritt år er vel til dels blitt innfridd..
måtte det bare ikke bli verre neste år..

fjorårets ønske om å fremdeles få lov til å være der for barna og mannen min ble bønnhørt..
måtte jeg få lov til å være der for dem neste år også..

fjorårets ønske om at noen av mine barns drømmer og ønsker skulle gå i oppfyllelse er også innfridd...
måtte de bare få innfridd noen ønsker og drømmer neste år også...

Så som dere kanskje ser er ikke ønskene mine så mange,kravstore eller drastiske...det er bare ETT ønske..
å få lov til å være HER i 2011 også...på ALLE måter..

ØNSKER MED DETTE Å TAKKE ALLE MINE LESERE FOR ÅRET SOM GIKK OG ØNSKER DERE ETT FREDFULLT,ETTERTENKSOMT OG GODT NYTT ÅR...

6 kommentarer:

  1. Måtte dine ønsker for 2011 gå i oppfyllelse, Synni! Egne overfladiske ønsker om mindre mage, færre kilo, osv. settes i perspektiv... Ønsker deg og dine en fin kveld og et godt nyttår.

    Klem fast leser

    SvarSlett
  2. Jeg krysser virkelig alt jeg har for at alle dine ønsker for 2011 blir innfridd. Det var virkelig et innlegg til ettertanke for alle oss som føler vi sliter litt med en travel hverdag, med barn som krangler, husarbeid som dessverre ikke løper fra oss, og følelsen av å ikke stille nok opp for barna våre f.eks.
    Vi må bare få opp øynene for at det faktisk dreier seg om bagateller og prioriteringsproblemer.
    Jeg setter umåtelig stor pris på å følge deg og dine i bloggen, måtte du fortsette å oppdatere oss like hyppig fremover!
    Ønsker deg og dine alt godt i det nye året!
    Klem fra kreftsykepleieren.

    SvarSlett
  3. Hei venner og godt nytt år til dere som la igjen en hilsen her i natt og dere over 400 andre som var innom i løpet av det siste døgnet. Håper dere har hatt en flott feiring!! Takk for gode ord og hilsener fra alle dere som har vært innom bloggen min; faste lesere og sporadiske lesere...mange er dere i allefall..nådde nesten 60.000 gjennom 2010,fra utrolig mange land,mange av dem laaangt borte...håper bloggen har vært til glede og nytte for dere alle!! Takknemlig klem til dere alle fra meg!

    SvarSlett
  4. Din blogg og dine ønsker er som et dikt, jeg leste det flere ganger, og jeg kan bare si at du er et meget klokt og reflektert menneske. Jeg kan bare håpe at dine ønsker går i oppfylelse slik de gjorde det siste året. Med din optimisme og ditt pågangsmot, tror jeg sikkert at det kommer til å skje. Alt godt til deg og dine for det nye året, og en spesiell liten nyttårsklem til deg.

    SvarSlett
  5. Hei Synni ja så er vi igang med nytt år og mange tanker rundt det..pakke vekk julepynt er alltid eller de siste årene da me noe sykdom mange tanker og prøver og pakke og sortere skikkelig for hv em vet noe om julen 2011 ingen!!!!! Du er virkelig en dame som får iallefall meg til og tenke og prøve og gjør det beste ut av dagen for det er kun den vi har... jeg er ikke så flink som deg men prøver...Ønske deg og dine det aller beste 2011 nyttårsklem fra mia

    SvarSlett
  6. Kan man si kjære til noen man aldri har møtt? Jo, jeg sier det jeg. Kjære Synni. Jeg har vært innom her hver eneste dag og fulgt med hvordan jula har forløpt for deg og dine. Mye tid er benyttet til å skrive på oppgave i kreftsykepleie men julefeiring har det og blitt. Det er så godt å ha samlet alle dem jeg bryr meg om og slik er det nok for de fleste av oss.
    Nyttårs ønskene dine var så fine, de får tankene mine over på det som er viktig. Jeg håper med deg at du får ønskelisten din oppfylt. Med de beste ønsker for ett strålende år, ispedd gode opplevelser,passe porsjon utfordringer og masse, masse glede.
    klem fra nordlandspia

    SvarSlett