tirsdag 7. desember 2010

Ny uke,nye muligheter...

Mandag 6.12.10 Våknet med et rykk 5.37 av gubben som sa noen mindre pene ord...han hadde forsovet seg...skulle stå opp klokka 5,men hadde da altså(fant han ut etterpå) stillt den på 6....du kan si det sånn at han fløy ut av soverommet...(og han har panikk for å forsove seg når han skal tidlig avgårde offshore...)

..han hadde bestillt taxi til 5.30..det viste seg at den hadde ventet til klokka 5.35,så hadde han kjørt,for den taxisjåføren hadde dobbeltbooka seg,så når ingen kom ut herfra hadde han kjørt videre til neste kunde...men heldigvis er ikke denne bygda større enn at det er bare en lokal drosjestasjon...de vet at han jobber offshore og at han skal til flyplassen for å dra videre med helikopter på den tida av døgnet..

Så hun som eier taxifirmaet var på vei opp hit 5.45 fordi hun visste at han måtte komme seg avgårde og hadde tenkt at hvis han ikke kom ut så hadde hun ringt på og sørget for at han kom seg opp og avgårde..gubben var på heliporten tre minutt før fristen for oppmøte gikk ut...jaja...det er lov å ha flaks av og til..

..jeg sovna som en stein med det samme han var ute av soverommet og våkna til klokka 7.00..ungene og jeg var ute av døra nesten samtidig...i dag er det trening på programmet: 9.00..bodypump..det gjorde godt..nytt juleprogram,så nå måtte jeg begynne å tenke antall kilo på vektene på nytt,man skifter flere ganger underveis, alt etter hvilke muskler man trener...typisk...når man endelig har teken,så er det på tide med noe nytt..jaja...

Etterpå er det litt mathandling og rett hjem.. slapper av og rydder litt,så er det  tid for middagskvil...Ungene har ikke noe spesielt på planen sin i kveld...broremann skulle vært i bursdag og trodde den begynte klokka 18,når vi sjekka 17.45 fant vi ut at det begynte 17.00.. jaja...det var den bursdagen..

Tidlig kveld i kveld,71 gr N er slutt,da er det over for i dag...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar