onsdag 8. desember 2010

Tannlegebesøk,snø og speideravslutning..

Onsdag 8.12.10 Hurraaaaa,i dag fyller min eldste sønn 20 år. Voksen,ikke tenåring lenger! Gratulerer enda en gang med dagen...åra går fort gitt...og så har det kommet litt mer snø i natt...jippi..

Jeg skal til tannlegen i dag,klokka 10,ca 40 minutt å kjøre..etter at ungene hadde gått begynte jeg å gjøre meg klar..8.50 var jeg på vei inn på badet for å fikse hår,pusse tenner mm..hmmm....fikk en bad feeling,gikk ned og sjekka filoen...shit!! Skal være der klokka 9.30....oooopsss...

Du kan trygt si at det gikk fort på badet,men tannpussen ble like nøye gjort som alltid...jeg kjørte ut av garasjen 8.58..hmmm...dette holder hardt...med litt nysnø og snøføre så går det jo ikke like fort over alt for alle,men jeg kom kun 5 minutt for seint,men jeg ringte underveis og ga beskjed...akkja..det gårt som regel godt..

Null hull denne gangen også,fikk som vanlig skryt av tannlegen min for reine tenner og godt vedlikehold...jeg er veldig utsatt for tannkjøttbetennelse,løsning av tenner og oppsmuldret kjeve pga bisfosfonatbehandlingen jeg går på..vanligvis blir disse pasientene henvist til kjeve/tann-spesialister på sykehuset,men pga godt reinhold har jeg ingen av disse problemene..og godt er det..nok som det er,ja..

Da jeg kom hjem ble jeg nødt til å måke gårdsrom,uti gata og inngangspartiet...kjekt med snø,synes jeg,så litt måking er greit det når gubben ikke er hjemme..mens jeg kvilte hadde det begynt å snø igjen,det lavet ned,snøflakene var store som femmere...herlig!!..etter middagen var det bare å finne fram snømåka igjen...10 cm snø har det kommet..helt topp!!

Ungene har vært på avslutning i speidern i kveld,ute,i det flotte snøværet...de hadde bål,spiste risengryngrøt,skattejakt og kos..samtidig var jeg hos fotpleiern...deilig..ikke prøvt det??..alle burde unne seg det,de er rett og slett våre slitne undersåtter og fortjener litt pleie de også..

Ungene er i seng,noen seine snøfiller daler sakte ned...nå tror jeg at jeg i senga skal dale ned...natti...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar