tirsdag 15. februar 2011

Full pakke.

Tirsdag 15.2.11 ...herremin for et spetakkel...takpannene har klapra og vinden har ula og rista i huset..nå må det snart være slutt på den vinden...blir gal..aldri stillt..men det er bare å komme seg opp..en liten gladnyhet i sytinga..

:..svettinga på natta har jeg vært foruten iallefall siden jul..eneste som skjer nå av og til at det er litt klamt på hodeputa,men i forhold til hvordan det var og har vært...fortsetter det slik skal jeg være lykkelig..dere kan ikke tenke dere hvor deilig det er å våkne morgen etter morgen med tørr,god,varm dyne...koskos..måtte det bare vare.....................................

..trening i dag også...bare å få på seg treningstøyet og komme seg avgårde..full pakke i dag..har vel etterhvert blitt min yndlingstime..bånn gass av to forskjellige treningstyper..svetten siler,men kjekt er det...etterpå er det rett i dusjen og videre til avtale på Sola klokka 11.30..god tid for en gangs skyld.pjuh..

...er hjemme igjen 13.45...da kjenner jeg at det er bare å stupe i kassen..står opp igjen litt senere enn vanlig..men det er da noe rart.???..vi setter oss til bords og jeg ser ut kjøkkenvinduet og ser.....trærne står helt stille!!!...det blåser ikke!!!...det er helt rolig ute!!..utrolig deilig...endelig skal det kanskje bli ei god natts søvn igjen..nå har vi hatt nok bråk for ei stund...

...Småfrøkna skal på dans og kor i dag,Broremann til en kompis...så plutselig var huset tomt igjen..litt uvant at begge to forsvinner sånn..helt på likt...jaja...de blir jo større for hvert år,ungene..men det er rart med det når han hatt småunger rundt seg hele døgnet og de plutselig begynner å bevege seg ut av hjemmet...uten meg..

...dagen er jammen gåen igjen..sein i seng er jeg  sjelden,godt å ligge litt å lese også..gissebassen må få litt natteknask,kattene er kommet inn i varmen,så da er det bare å komme seg i seng..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar