søndag 13. februar 2011

MORSDAG!!

Søndag 13.2.11 ...søndag og morsdag!!..opp klokka 9 likevel,jeg...har litt(mye) liggevondt,så det er bare å komme seg opp....kan av og til være en befrielse det..believe it or not..hihihi..rolig start må til,men etter en times rolig våknetid ble muslirundstykke-deigen slått sammen og satt til heving.......den skal stå til heving en time før de skal i ovnen..

..billettene til dagens kinobesøk er allerede bestillt..Småfrøkna sin tur til å bestemme film i dag...det ble To på rømmen...ser kjekk ut den..vi valgte forestilling klokka 13.30,så skal gubben som ikke vil være med på kino få lov til å lage boller til oss mens vi er på kino...han får ikke BARE sitte å glo på sport på TV-en,nei..

..mens rundstykkene stod til heving tok jeg meg tid til å få mekka buret til Gissebassen,dakars..han må jo få det litt fint i helga han også...skulle gjort det for noen dager siden,men sånn ble det ikke..han storkoser seg nå når han har fått halm i bunnen..var mye bedre det,ja..

..da har jeg kommet så langt at jeg har kledd på meg,fått rundstykkene i ovnen og knekkebrød-deigen står til svelling...rundstykkene ble bra..litt større denne gangen,har lagt på litt mer i hver haug..knekkebrødene var neste pulje i ovnen...her står brettene i kø..

..5 minutt etter at knekkebrødene var ferdige raste vi ut dørene...klokka er 13.15,filmen begynner 13.30 og da hadde vi planlagt å pile innom McDonalds for å kjøpe med oss hver sin McFlurry..mnjaaa..spørs om vi rekker dette helt på tida...

..vi kom inn i salen 2 minutt etter at filmen hadde begynt..men det holdt jo nesten da..kan ikke alltid være på tida..hihih..faktisk mye folk i salen i dag,til tross for morsdag..filmen var morsom..vi lo nesten hele tida..kan anbefales..

..da vi kom hjem 15.30 hoppet jeg rett til køys for en middagskvil,jeg hadde gjespa nesten hele veien hjem,så ungene forstod at det ble en kvil før bollene,ja...så skulle ungene dekke bord til jeg stod opp igjen 17.00..og jeg stod opp til boller,krem og brus...mmm..

...morsdag ja..så fikk jeg faktisk lov til å oppleve enda en...husker jeg satt her i fjor og lurte på om det ville bli fler..og hvordan ville helsa være..formen er topp og jeg er her fremdeles..og det tror jeg at jeg vil være i maange år til,hvis det ikke skulle dukke opp noe uforutsett...og det skal det ikke..så det så..

...jeg har fått morsdagshilsener fra begge mine borteboende barn..kjempekos...og på kvelden kom det roser fra min eldste datter..kjempekos...min eldste sønn har vært forutseende med sitt mamma-lys...kjekt å bli tenkt på..

...i kveld har jeg lagt på plass en del reine klær...og lagt på plass alle klær som har en tendens til å samle seg på fotenden..hatt opptelling og rydding i alle de leste bøkene mine som nå står klar i en pose som skal til bruktbua...

...nå er ranslene til ungene klar for en ny skoledag,treningsbagen min er ferdig pakket,treningstøyet henger klart..fysio først i mårra 9.15,så er det trening 10.15..etterpå har jeg tenkt meg en tur til bilvasksjappa mi for å få litt veisalt og støv av bilen hvis ikke køa er for lang..den er grå nå,ikke svart..og det er tørre,fine veier..perfekt for en bilvask...tror jeg spanderer på meg en vask inni også..

...i uka som kommer skal jeg faktisk ikke EN eneste dag hverken til sykehus eller lege..dere kan ikke tenke dere hvor avslappende DEN følelsen er..

...det har blåst noe vanvittig i natt og i dag..bare så det hyler rundt hjørnene...høres ikke ut som at det blir bedre i natt heller..jaja.det er bare å lukke ørene og trekke dyna langt over hodet..nå er ungene i seng,dagen er snart over for min del også..ei uke til er gått...ei uke nærmere mot vår..men det blir nok en smule snø til før vinteren slipper taket,tenker jeg..

2 kommentarer:

  1. godmorgen flott bilde av deg... ny uke og mange muligheter!!! har hatt en koselig helg .snart trim og så litt rengjøring ble ikke til helgen hadde barnebarn på overnatting. ser du er igang me ny prosjon med de goe rundstykkene. fant og en annen litt grove rundstykker på nettet for en stund siden men husker ikke av hvem. men vil du ha den kan jeg skrive den til deg.ha en flott uke uten legebesøk!!!!klem mia

    SvarSlett
  2. Hei Mia!takk for ros av bildet...er faktisk veldig fornøyd av det selv også :)..rundstykkene ja..jeg har fått dilla på dem..har dem til lunsj etter trening hver dag,varme etter opptining med brunost på...mmmmm...deilig med den knasinga det blir av nøttene og det søte innslaget av rosiner og aprikoser...mmmm...har vært deilig med ei uke uten sykehusbesøk,ja...men i neste uke er det på`n igjen..jaja..klem fra meg

    SvarSlett