tirsdag 1. mars 2011

Ny uke,ny treningsuke,nye treningsmuligheter..

Mandag 28.2.11 ..da var det jammen mandag igjen..opp og hopp..ungene skal på skolen,jeg skal på fysio og trening...Broremann kommer hoppende med en gang,men Småfrøkna kommer ikke før 7.20,etter flere purringer.til tross for tidlig leggetid...jaja..fem skoledager igjen,så er det ferie..skal bli deilig med ei uke uten vekkerklokka..

...fysio klokka ni...godt å bli knadd litt...fysioterapeuten min har fått Tense-apparatet jeg skal prøve ut mot smerter..hun pakker det ut for å vise meg litt før jeg skal ta det med meg hjem...typisk...paddene mangler,så hun må ringe og purre,så da fikk jeg det ikke med meg hjem i dag..jaja...da er det bare å vente litt til..

..spinning i dag..bare en time fordi jeg har fysio først,men en time er bedre enn ingen time..får nå svidd av meg noen kalorier i dag også,ja..etter at timen er ferdig setter jeg kursen mot Bryne og legesenteret...skal få satt de berømmelige sprøytene...denne gangen får jeg en sykepleier jeg har hatt før,så da går det fort unna...ingen bruksanvisningslesing først i dag,nei...heldigvis..

..etter en sprøyte i hver skalk og en bakende som ikke er god å sitte på suser jeg hjemover..har litt saker og ting som må på plass etter helgas utfarter..skittentøyhaugen vokser,så nå er det visst på tide å ta en runde der,ja..

...middagskvil,middag og lekser blir unnagjort..Småfrøkna skal på turn,Broremann har ingenting på menyen i dag..en rolig kveld som fort går over i leggetid og natti...

2 kommentarer:

  1. Hei Synni

    GRATULERER!!! SÅ koselig og bli mormor da :)
    Så koselig å besøke voksne barn. Mine bor så nære de at det blir ikke noe overnattingsbesøk.Så har jeg "bare" gutter og det er en viss forskjell..Det tenker jeg du har erfart du og..
    Full fart hos dere, det skal nok bli deilig med vinterferie.Vi hadde forrige uke.Ikke et solgløtt :(
    Skrev litt tilbake på ting du spurte om på et tidligere innlegg.Ventet i hele går på oppringing fra kirurgen min men nei.Har vel ikke hatt tid da.Jeg får purre litt,de forbaska skruene i ryggen er blitt SÅ plagsomme..
    Håper du får god nytte av Tense-apparatet når det blir inntakt.
    Ha en travel og fin uke :)

    klem fra marit

    SvarSlett
  2. Hei Marit!! Kjempekos å bli mormor,ja,takk skal du ha!! :))) Kos å dra på besøk,selv om jeg egentlig skulle ønsket at hun bodde her,da...men,men..sånn er det nå bare...
    Ja..skal bli deilig med litt ferie...det beste er jo å slippe vekkerklokka da!! :)
    Er det noe som er viktig og riktig i alt som har med sykehus så er det venteventeventemasemasemase...kjenner til det,ja..ikke kjekt å gå å ha vondt...
    Ha ei fin uke du også!!
    Klem fra meg!

    SvarSlett