torsdag 3. mars 2011

treningsfri torsdag!!

Torsdag 3.3.11 ...zzzz..ble litt lenge med lesing i går kveld..var sååååå spennende..måtte bare lese boka ferdig,for da var jeg ferdig med den serien..jaja...opp og hopp..har litt å gjøre i dag..nestsiste skoledag..ungene er ganske så fornøyd med det..mamma også ja..hihi..

..etter at ungene var gått og frokosten fortært var det bare å hive seg rundt..rydde,støvsuge og vaske...skulle gjort det litt før,men nå får jeg iallefall gjort det før helga og vinterferien tar til..svetten siler,så det er rene treningstimen dette..greit nok,blir ikke annen trening i dag,faktisk,fordi jeg får besøk...men det er deilig når det er gjort..

...har hatt besøk av min bloggvenninne E. i dag..vi har som vanlig myyye å snakke om og klokka løp faktisk fra henne,sånn skravla vi..hva vi snakker om??..vi kunne vel snakket i flere døgn hvis ikke noen hadde brutt oss av eller andre ting kom i veien...

..en veldig viktig og vesentlig ting som bekymrer oss begge er hvordan det skal gå med familien den dagen vi ikke er her lenger...situasjonen er vanskelig uansett hvordan man ser det...jaja...jeg har nå tenkt å være her i maange år enda...det har vi begge to..vi synes jo vi er friske...er vi ikke det da..??!!

...knekkebrødladning nummer to er klar,klær er lagt sammen,ny vask hengt opp,medisiner mekka for 14 nye dager...da er det vel snart på tide å komme seg i kassen..natti...

4 kommentarer:

 1. Heia Skjønnhet. Ville bare ønske deg og dine en riktig god helg og en flott vinterferie. En stund siden jeg var innom her men er oppdatert nå =) Så koselig Gratulerer så masse - tenk nå er du snart MOMMO du også. Det går så fort plutselig så er nurket her. Hvis hun er halveis allerede nå da blir det jo en sommer baby. Nydelig tid å få baby på, hadde selv en sommer baby :) Har nå prøvd knekke brødene dine, og vettu ... kommer ikke til å handle knekkebrød med det første. Fy søren de va gode. Takk Synni, vi prates igjen snart.

  SvarSlett
 2. Hei og takk:) takk for mormorgratulasjoner,ja,jeg gleder meg veldig :) og tida går fort når det går mot vår og sommer... kjekt at du likte knekkebrødene..gikk tom her en dag og måtte spise de jeg spiste før: wasa solruta,...de smakte ingenting i forhold til de hjemmelaga...nei,blir nok bare hjemmelaga her nå..God helg og vinterferie til deg også!!

  SvarSlett
 3. Hei Synni
  Puh, jeg blir helt sliten av å lese bloggen din..
  Iallfall idag som jeg har ligget rett ut med bronkitt. Godt det er VM sendinger på tv.HEIA NORGE!!!
  Kunne du skrive ned oppskriften på knekkebrødet ditt. Fikk så lyst til å prøve de.Smakte noen på Montebello ifjor og de var også veldig gode.
  Ønsker deg og alle dine to og firbente en riktig GOD HELG og vinterferie :)

  klem fra marit

  SvarSlett
 4. Hei Marit!
  Ja,du må ikke slite deg ut..ta det litt og litt... :))))
  ...blitt syk nå,ja..jaja...heldige meg..jeg blir aldri syk jeg..ingenting som klarer å smyge seg inn i immunforsvaret mitt ser det ut til..hihi..
  Oppskrifta til knekkebrødene finner du på sida til God morgen,Norge tv2 enkelt og greit..du bør prøve muslirundstykkene også...varme med brunost på mmmmmm...
  ..god helg og vinterferie til deg også!!
  Klem fra meg!!

  SvarSlett