torsdag 6. januar 2011

En dag til på farta...

Torsdag 6.1.11 ....det snør,det snør,tiddelibom...skiftende skydekke gitt...da vi meget  oss ut av sengene i dag var det hvitt og snøvær ute..jaja..like spennende hver dag  vi står opp..ungene drar avgårde til skolen i full snøstorm...men det er vel tvilsomt at det varer så lenge...

I dag kjørte vi og kjøpte nytt kjøkkenbord og 4 stoler..etter å ha pakket dem ut og sjekket dem viste det seg at det var det feil på bordplata og to av stolsetene...helt utrolig...og denne gangen hadde jeg bestemt meg for at ingenting skal monteres før de er kontrollert...og det lønna seg...

...de hadde ett sett igjen av disse på butikken fikk jeg vite da jeg ringte og klaga,det er lagt av,så da håper jeg at det er iorden så vi ikke blir stående der uten nye kjøkkenbord og stoler når vi først har mega oss til å kjøpe..grrr..så da blir det å kjøre avgårde i mårra tidlig for å bytte..akkja.

...og gubben reiser offshore grytidlig mandags mårran,så det hadde vært greit hvis alt var ferdig montert før han dro...jeg brekker bare de lange neglene mine hvis jeg skal styre med sånt...hihihihihi..nå fikk dere nok noe å kose dere over,både den ene og andre...(men i nøden spiser selv fanden fluer...)

Klokka 13 var jeg på plass på 1k,til palliativt team,for ev endring av medisinene...det ble bare økning av en type,som virker inn på nervene og vil redusere smertene som kommer av nerver som ligger i klem..legen ville avvente flere endringer inntil 2 uker etter endt stråling..

..da tar vi et nytt møte for å se om strålingen har redusert mye av smertene...så vurderer vi videre derfra hva vi gjør når det gjelder økning/rotasjon av Oxy-continen. Legen min der,K,er en veldig kjekk og morsom lege...godt humør,sånt har jeg sansen for...

..han mener jeg er ei artig dame,han har aldri møtt min like....hmm..hva mener han med det da...hihi..han sa også at med min stahet og innsatsvilje ville jeg leve lenge...og det er jo akkurat det jeg har tenkt..hihi..

Etter møtet på 1k stakk jeg innom til bloggvenninna mi(som også har uhelbredelig,langtkommet kreft) som er inne for å få cellegift...en svært giftig(hehe) type,så det blir tilført mye væske både før,under og etter cellegifta fordi den må skylles fort ut av kroppen så ikke nyrer og andre organer tar skade..

...all urin som kommer ut blir målt så de har kontroll på at det kommer like mye ut som det går inn..huffja..tøffe takhun må ligge inne i to dager for å få dette over to dager..det tar sin tid når så mye skal inn..jaja..lykke til kjære venn..

Før hun fikk kreft hadde hun ligget rett ut i årevis med ME...friske mennesker burde sette mye mer pris på alle de dagene de kan stå opp og være friske...tror mange ikke vet hvor heldige de er..noe å tenke på...???!!

2 kommentarer:

 1. Det er meldt snøkaos i dag i deler av Rogaland, så kos deg i snøen du.
  Livsviljen din er så sterk at du kan flytte fjell og det er mange som ser hvilket forbilde du er for de som alvorlig syke. Ha en strålende helg med nye stoler og kjøkkenbord.

  SvarSlett
 2. Hei Egil!! Jo mere kaos,desto bedre kaos...hihi..kan ikke glemme 19.desember,det Herrens år 2009,det var en fryyyd...og de fraråda jo folk som ikke MÅTTE ut,om å holde seg hjemme..men jeg MÅTTE jo ut...skulle hente min kjære sønn som kom hjem fra båten,og kjøre innom butikken for kapteinen på veien og kjøpe røyk så han slapp å labbe avgårde fra det ubrøyta kaiområdet i 40-50 cm snø..da var det lettere for meg som allerede var på farta...og kjørte inn og ut av det ubrøyta kaiområdet...hihihi..kom meg så vidt ut,men alt går...på vei hjem var det en buss som hadde sklidd ut av veien og sperra helle veien ved brua på Foss-Eikeland..der måtte vi jo hjelpe til og køa ble lengre og lengre..hihi..så kom igjen med snøen..min sønn synes også det er kjekt med snø...hvem har han arva det etter da...??
  Joda,jeg har mye livsgnist og det er leeenge til jeg gir meg...den minste skal i allefall ha nådd 14-15 år,hun er 8.5 nå,så som dere forstår så er det leeenge til jeg gir meg!!!
  Men nå er det på tide å komme seg avgårde for å bytte kjøkkenbord,skal være på SUS klokka 12,så det kan bli riktig mye kjøring i det snøkaoset de melder nå på TV-en med 40 cm snø i Rogaland...vi har jo enda ikke hatt noe skikkelig snøkaos denne vinteren..men med all respekt...ønsker ingen skader og andre uhell,men litt moro er det lell... klem...

  SvarSlett