mandag 3. januar 2011

En flott dag ved Frøylandsvannet...

Kom og hent meg da...E.T...

2.1.11 Mnnnei...tjaa...er vel på tide å komme seg opp..frister ikke så veldig mye...vet at det er en av de siste fridagene uten vekkerklokke..men været er jo ikke såå heelt verst..kan jo bli en fin dag til å gå tur igjen...??

...ungene må også dras opp av loppekassene...de er på innkjøring til rett leggetid og rett tid å komme seg opp når skolen begynner igjen...blir nok hardt å komme seg opp klokka 7 for dem etter så lang tid fri...menmen de har klart det før...vi går jo mot lysere tider også..

..etter en sein frokost og litt spill finner vi ut at jeg,Yezzy og småtrolla vil ta oss en tur langs Frøylandsvannet...det er iskaldt,isglatt og mange flotte motiv for to hobbyfotografer som har fått nye kamera til jul..med litt julekaker og drikke i sekken vandrer vi avgårde.. 


To små barn mot en blå,stor himmel...

En flott solnedgang over Frøylandsvannet...

Til tross for at vi går til fots begynner vi å bli litt kalde,så etter noen timer og mange bilder senere finner vi ut at det er på tide å snu nesa hjemover...da har Yezzy klart å sope med seg alt som fins av kvister og greiner i pelsen...særlig bak og da blir hun panisk og vi må stoppe og nappe det vekk...blir noen ganger ja..

Jeg har faktisk såvidt begynt å tusle med tanken om snart å pakke vekk jula..men det er jo veldig tidlig til meg å være da..men så har vi hatt jul i huset lenge også da...hmmm...får tenke litt på det i natt..nattamat til Gismo,så er det senga for meg og Gubben..

2 kommentarer:

  1. HEIog godt nyttår.. julen er borte vekk her i huset. det jeg savner nå er noen nye grønne planter...ble jo så tomt når at juletingene blir pakket bort.
    men men ryddigere blir jo det og det liker vi alle. ha en fin uke videre.klem mia

    SvarSlett
  2. JA,det er deilig å få god plass i stua igjen..grønne planter har jeg nok av,men det kjekke er jo å få inn vårens bruk og kast.blomster som jeg kaller det...flotte blomster med fine farger som står til de har blomstret av og blir erstattet av nye..klem til deg!

    SvarSlett