lørdag 3. oktober 2009

4.cellegiftkur 25.11.05 / Desember 2008

23. og 24.11.2005. Nestsiste dagen før den 4.cellegiftkuren hadde jeg besøk av min kjære kreftsykepleier,som er like verdifull tid hver gang.
Dagen etterpå er det til legekontoret for å ta de evinnelige blodprøvene.
Så skal jeg på yrkesmesse sammen med min eldste sønn. Det er ikke lett for ungdommen å komme inn på rett yrkesvei..
Jeg går med lua på,han synes ikke det er så kjekt at alle glor på mamman hans der vi går rundt og kikker. Heldigvis er det ganske kaldt,så det ser ikke så helt dumt ut...

25.11.2005. Blodprøvene fra 23.11 viser at de neutrofile er på 1,1. Grensen er på 1,0 ved den type cellegift jeg har. Siden det er 1 dag siden prøven ble tatt regner man med at den er oppadstigende så jeg blir godkjent for cellegift nr 4.

Begynner å bli tøfft for kroppen dette nå.. føler meg ikke god på vei hjemover... Når vi kommer hjem er det bare å hive seg rett på sofaen,ikke hår,lite bryn og vipper,hvit som et laken og en elendig form...stønn.
"Influensasymptomene" river og sliter i kroppen. Synes rett og slett synd på meg selv...
Kommer til å bli en lang helg,dette. Dårlig planlagt med cellegift på en fredag,de verste dagene i helga når ungene er hjemme fra barnehage og skole..

Resten av november bruker jeg til å komme meg på beina igjen..både fysisk og psykisk....
-------------------------------------------------------------------------------------------
2. og 3.12.2008. Juleavslutningene står i kø for de to minste i 1. og 3. klasse,kjempekos å være med! Det skal jeg så lenge det er liv i denne kroppen!!

Fysio 2 x i uka,hver uke, er som balsam for kropp og sjel,samtidig som hun også tar seg av den psykiske biten midt oppi alt..

Ukene går til et par avtaler på sykehuset og hos fastlegen,juleforberedelser og julegavehandel. Heldigvis er vi to om den jobben,går fortere unna da,når lista er klar.

Jeg gleder meg inderlig over nok en gang å få ta del i julefeiringen,pyntingen og kosen. Vi har en fredelig og koselig juleaften og juledager.
2.juledag må mannen min reise offshore,men han har jo vært hjemme den viktigste tiden,advent og juleaften.

I romjula er det juletrefest på skolen og det er alltid kjekt å ta ungene med på det,selv om jeg sliter med å holde tårene tilbake når jeg går rundt juletreet,med en varm barnehånd på hver side..

Denne romjula går jeg julebukk med ungene og en venninne av minstejenta. Det lovte jeg dem i fjor jul. Først var det øving på julesangerog påkledning. Så var det ut i en gnistrende kald desembernatt. Vi kom nedlesset hjem igjen,ungene var såre fornøyd over sine skatter. Men de fikk også ros for fin julesang og flotte antrekk.

31.12.2008. Jeg og ungene feirer en rolig nyttår,med raketter,god mat og annet godt. En rolig nyttårsfeiring med rom for ettertanke.. Har ikke det store behovet for å omgås så masse folk på en slik dag..

I morgen kommer atter en dag....