tirsdag 7. september 2010

Kom deg ut! Åpning av Gramstadhuset.

Søndag 5.9.2010. Opp og hopp!! Søndag i dag,sola skinner og det er perfekt vær for en utendørsdag med Turistforeningen..her er det bare å sette i gang å pakke ferdig sekk og grillmat,vi er ivrige etter å komme oss av gårde i god tid for å være sikker på å få parkeringsplass..(arr. beg 11.00.)

Vi kom til parkeringsplassen 10.30,på høy tid...det var en evig strøm av biler,ingen tvil om at det var lurt å være tidlig ute..etter kl 11 var det var så lang kø en stund at det stod en rekke av biler fra den fulle parkeringsplassen,nedover veien 1.5 km til hovedveien og der var det også mange biler som ikke kom noen vei..

Jaja..vi fikk oss ei nysteikt vaffel mens vi venta på at kl skulle bli 11 i deilig solskinn..etter åpninga var det bare å komme seg avgårde på naturløypa med 7 spørsmål underveis,noen måtte vi lete godt etter,så ungene var veldig ivrige..mange bratte,svette bakker var det også...

På noen av postene var det også kanopadling,pilefletting,balansekunst mellom trærne og løypa gikk opp på fjell,ned i dal,gjennom skog,langs vann,lapper på steiketakke over bål,...og trollene traff vi også,til ungenes store fryd..

Da vi var vel i havn med alle postene var det bare å få pølsene på grillen,kald brus og varme vafler til dessert mens vi koste oss i gresset i varmen(19 gr),med utsikt over folkemylderet,fjell og vann...heldige oss som var tidlige ute og fikk en slik strålende seinsommerdag i Guds frie natur..

Ingen tvil om at ungene var fornøyd med dagen...skravla gikk i bilen og da vi kom hjem...trollene var vel prikken på I-en tror jeg...og når ungene er glade og fornøyde er mamma det også...