lørdag 3. april 2010

Påskeferie 2010.

Mandag 29.3.2010 Påskeferien er i gang,men treninga er det foreløbig ikke ferie fra. Etter ei god natt drar småfrøkna og jeg avgårde til kondisjonstrening..småfrøkna ser gode muligheter til rulling i friarealet på rulleskoene mens jeg trener,strikketøyet har hun også med seg..

Det er vårlig og deilig ute i dag,det spirer og gror over alt,det går den rette veien..Ungene koser seg med ferie og latmannsliv,deilig å slippe lekser,for begge parter..

Tirsdag 30.3.2010 Deilig å dra seg etter ei god natt,men klokka 9 er det på tide å stå opp..jeg og ungene koser oss foran tv`en med frokost. Klokka 10 ser jeg ut vinduet og der laver det jaggu meg ned med hvite filler...!!!??!! Var det noen som snakket om vår....????Grrrrr...!!!!

Gradestokken viser nå 2,1 grader mot gårsdagens 10-12 grader..det snødde faktisk hele dagen,så det ble helt hvitt ute,nå er det på`an igjen...det ligger hvitt dekke utover fjell og dal så langt øyet rekker..æsj...nå vil jeg ha vår og sommer..

På ettermiddagen var jeg og småtrolla i svømmehallen siden de tar påskeferie der f o m skjærtorsdag,så her er det bare å svømme inn lørdagens 1250 meter på forhånd..det var også siste sjanse for deltakelse i svømmekonkurransen..

Jeg hadde totalt 11800 meter på 2 måneder,så det var jeg fornøyd med...ungene klarte det også med et nødskrik,de måtte svømme 2500 meter...så nå venter vi i åndeløs spenning..Da vi kom hjem var det allerede begynt å rase snø fra takene,så mye snø var det kommet..

Onsdag 31.3.2010 I dag er det opp med vekkerklokka når den ringte 7.45. Skal på bodystep klokka 9 i dag,så det nytter ikke å dra seg her nei..småfrøkna ble med i dag også,mens den andre karen foretrakk fred og ro i heimen..

Vi fikk handla siste rest av mat mm på veien hjem,så nå er vi klar for påskehelga. På ettermiddagen i dag skal vi på kino...dagens film ble Dragetreneren. Den likte vi alle tre..men det var gooooooood plass rundt oss i salen,tydeligvis mange som IKKE bruker påskeferien til å gå på kino...

tirsdag 30. mars 2010

Påsken står for tur..

Torsdag 25.3.2010. Enda ei god og tørr natt(høres det ut som at jeg tisser i senga eller??) Fantastisk.. I dag blir det ikke trening. Skal levere mannen på heliporten midt i beste treningstid,hva gjør man ikke for dem man elsker,hihi....

Etterpå skal jeg ei tur på bruktbua for å få kjøpt noen flere bøker i alle de seriene jeg leser...det er ikke få,så jeg har funnet ut at det blir billigst å kjøpe dem brukt..må jo vente noen uker da,men jeg leser så mange serier på en gang at det går greit..samtidig får jeg solgt de jeg har lest så da går det litt opp i opp..

I dag skal jeg og småtrolla pynte til påske,for i helga skal jeg låne dem bort litt,så da er det best å ha gjort det på forhånd...så da ble det påske i år også!! I dag har det vært 14 varmegrader det er virkelig vårstemning..og all snøen er borte..deilig..nå vil jeg ha sommer og sol...

Fredag 26.3.2010. Fysioterapi i dag,siden fysioterroristen skal ha ferie..hihi.. Etterpå er det Bodyvive som skal testes ut på Arena. Det var kjempekjekt,så dette blir min faste fredagstrening nå. Gleder meg til neste gang..
Etterpå hadde vi nytt infomøte for oss som skal være med på Holmenkollstafetten..

Etter middagskvilen kom ungene hjem,så da var det bare å spise middag,pakke og få ungene avgårde...da jeg kom hjem ble jeg sittende å se på tv resten av kvelden..

Lørdag 27.3.2010. I dag har jeg vært litt ute på shopping og ett besøk..greit å bruke fridagene til sånt.. Klokka 16.15 tok jeg en spinningtime på Arena,den var hard..svetten dryppa ned på gulvet under meg,men det skal visst være sånn,hihi...ikke bare jeg som svetta for en gangs skyld..

I kveld ble det rett og slett til at jeg begynte å se Hotell Paradise-episodene(12 stk) på pc-en...hadde egentlig ikke tenkt at jeg skulle se det i år,men nå er det gjort,jeg mååå jo bare følge med nå..jeg er jo en ihuga relityseer,liker alt som ikke skulle/burde vært sagt eller gjort på tv...

Søndag 28.3.2010. Ble vekkt klokka 9.30 i dag av at jeg fikk 2 meldinger..mobilen lå selvfølgelig i treningsbagen rett utenfor soveromsdøra...og jeg som skulle sove lenge...da var det jo bare å stå opp..kanskje på tide???

Det ble til at jeg satte meg til å se resten av de 12 episodene i bare morgenkåpa så klokka 15 fant jeg ut at jeg gjerne burde begynne å gjøre noe...Ble nemlig invitert på pannekakemiddag der ungene var,det elsker jeg...og hjemmelaga is til dessert mmm... Nå er vi klar til påskeferie,både ungene og jeg!