lørdag 4. september 2010

Dagene går fra meg...

18.8-4.9.2010. Huffameg...hvor ble dagene av da...Minstegutten har fyllt 10 år,vi har både hatt familieselskap og Laserparty i Eventyrland med en kompis som har bursdag omtrent samme tid..som ble skikkelig vellykka..nå ville alle ha bursdag der...svette og kokte var de alle sammen..

Den 24.8 var jeg på MR,rygg,ei uke etter fikk jeg svaret...de fant ingen spredning siden samme us i april i år..det som kom fram var at jeg hadde økende margødem rundt de metastasene jeg har i ryggsøylen...legen visste ikke helt hva det kom av og måtte sjekke det opp med div røntgenleger og andre før hun kunne gi meg et fornuftig svar...hadde visst ikke sett dette før..

Men dette kunne likevel gi de samme smertene som ved metastase,så jeg skulle prøve å ta 4 mg Medrol og det har faktisk hjulpet...så får vi se hva de finner ut da...samtidig som jeg var inne og fikk svar på MR-en fikk jeg også min månedlige Zometa og blodprøvene var,som vanlig,fine..

Samtidig med alt annet har jeg stått på som en gal for å hale inn 15 treningstimer på 9 dager(innen1.9),på Arena,for å klare den berømmelige 10-20-30 og få t-skjorta med:Du klarte det!..

Ble hengende litt etter pga senebetennelsen i venstre låret,men jeg bestemte meg for at jeg SKULLE klare det,dermed basta!!(hørt den fra meg før eller??) Nest siste dag hadde jeg 2 treningsøkter om morgenen og to om kvelden og 1 økt den 31.8...

1.9. var jeg inne til skjelettscintigrafi..blir spennende å se hva de finner der når de sammenligner med den forrige,som jeg ikke husker tidspunktet på i farten..

De siste dagene og nå i helga har vi hatt et fantastisk vær...sol,sol,sol...endelig...men det måtte jo bli september da,men sola tar godt enda den.. Plommene begynner også å modnes,så nå er det bare å få dem ned av trærne..og det er veldig mye i år...vi gir vekk,klarer ikke å få brukt alt...

Lørdag kveld 4.9. (Har hatt en deilig dag i sola) Nå skal jeg kose meg med Cashew&Baileys,ungene og MGPjunior de neste timene...i mårra skal vi delta på Turistforeningens Komdegutdag som går over hele landet,varer fra 11 til 15...blir nok en flott dag i fint vær!! Vi snakkes!!