onsdag 20. januar 2010

Ny uke og knall og fall på isen...

Mandag 18.1.2010. Jippi! Ny uke,nye muligheter!!
Denne natten var heller ikke av de beste,vondt i begge beina og våken flere ganger...

Kondisjonstrening i dag...herlig,men først er det fysioterapi. Forteller fysioterapeuten om nattsmertene mine...hun undres på om det kan være en nevrologisk årsak,ikke vet jeg...Hun tyner i allefall de musklene jeg har i beina og de viser seg å være ganske så harde,ikke slik det skal være..

Treninga gjør like godt i dag som alltid. Deilig å kjenne at kroppen virker,har sagt det før..men det nye programmet på kondisjonstreninga er digg!!!! I dag fikk vi høre at Aktiv på dagtid-gruppa skal meldes på til Holmenkoll-stafetten,vi må stille 15 deltagere..Jeg vil!!! Må bare avvente svaret på onsdag...

Tirsdag 19.1.2010. Så er det på`n igjen med hetetoktene på natten også i tillegg til de de vonde føttene på nattestid!! Adam og Eva var som kjent ikke lenge i Paradis,ikke jeg heller!!! Grrrr!!

Jeg og eldstemann skal ut og kjøre i dag,han skal ta teorieksamen hos Biltilsynet...Vi har øvt sammen på prøvene som er å finne på nettet,jeg synes han er flink,men han blir mer og mer nervøs,jo nærmere vi kommer..

Eksamen gikk kjempefint!! Kun 4 feil!! Mamma er kjempestolt!! Pappa også!! Han er sjåfør på veien hjem også,stolt over å ha klart dette,som flere av kameratene ikke har klart..nå er det ikke mye igjen før lappen ligger i lommeboka!!

På en stopp på vei hjem sto vi ute og snakket med noen bak bilen. Da vi skal dra går jeg rundt bilen for å sette meg inn...klarer ikke å runde hjørnet en gang før jeg ligger rett ut på isen!! Og jeg som er livredd for å brekke noe,med mitt skjelett!!

Jeg klarte å slå meg kraftig i låret,albuen,skuldra,fikk også vondt i kragebeinet og i nakken...typisk!! Og så på høyre side,selvfølgelig,som er den siden jeg ligger på når jeg sover..dette skal bli moro til natta tenker jeg!!

søndag 17. januar 2010

Helg med gulvlegging,kino og svømming....

Fredag 15.1.2010. Ikke noen god natt denne natta heller...våkner gang på gang med innmari vondt i høyre fot..blir snart sprø... Men svetting har det vært lite av disse nettene av en eller annen grunn...aldri så galt at det ikke er godt for noe eller...????

Yoga og stretching i dag! Deilig,men må springe bånn gass på tredemølla 15 min først til oppvarming,for å føle at det har vært skikkelig trening! Ingen trening uten svetting! Mye folk på treninga i dag,4 folk fra NAV også.

De var ute på inspeksjon for å vurdere om dette var noe de kunne foreslå for sine klienter...de fikk varme anbefalinger fra oss alle om at dette tilbudet er noe for ALLE. Uansett hvilken form,fysisk eller psykisk,de måtte være i...

I dag har det begynt å komme nytt gulv i stua..blir sååå fint!! Godt valg vi gjorde der ja!! Dette blir spennende!! Kan nesten ikke vente til det er ferdig...samtidig så har jeg all verdens tid... rart...før var jeg sånn at alt helst skulle vært gjort i går....sånn er det ikke lenger...hmmm....

Spennende.. i kveld skal minstejenta overnatte på speiderhuset..hvis dette lykkes er det første gang hun sover hos andre,bortsett fra hos farmoren og Anita...det blir å sove med mobilen på hodeputa og vente på at de skal ringe...vi som er hjemme koser oss med Det store korslaget..

Lørdag 16.1.2009. Jøss,småfrøkna har sovet borte i natt!! O under over alle under!! Jaja,hun vokser visst til hun også... Dro ned og hentet henne klokka 10 i dag,det hadde gått greit,selv om hun var den siste som sovna rundt 24. Hun så litt trøtt ut ja,men var litt kry over å ha klart dette!!

Vi ragga rundt og gjorde noen ærend samtidig som vi shoppa litt nips og naps til stua..kjekt å komme så langt at man kan begynne å handle..samtidig fikk vi pløya kjøpesenterets klesbutikker også..hihi..

Etter middagskvilen min dro jeg og ungene på kino for å tømme huset for folk en stund og lage arbeidsro. Med to poser medbragt pop-corn og tre drikkeflasker var vi godt forberedt! Vi har sluttet å kjøpe pop-corn på kinoen,mye billigere å poppe hjemme og ta med seg! Jo flere unger og filmer,jo billigere blir det!! Kjempemorsom film!!

Småfrøkna sovna fort i dag,ikke tvil om at det ble en sein kveld i går og tidlig opp....hun gjespet hele dagen..ventet nesten at hun skulle sovne under filmen,men det gjorde hun faktisk ikke!!!

Søndag 17.1.2010. Like fæl denne natten som i går og like mye våken..og nå har temperaturen ute ligget rundt 0 gr de 4-5 siste dagene,ikke såå kaldt lenger...hmm...jaja....

Innimellom alt annet vi skal i dag,må jeg rydde masse rene klær inn i skapene til ungene,rydde skapene på badet og rydde soverommet..utrolig så fort alt samler seg opp da..men deilig når det er unnagjort!!

I dag skal jeg og småtrolla i svømmehallen,så det blir ro i byggheimen,hehe..Vi dro i god tid for å være blant de første. Jeg bruker å svømme 1000 m med en gang vi kommer,før alle barnefamiliene kommer rasende inn dørene(hihi) og kaoset begynner..ungene synes det er kjempekos å dra i svømmehallen,samtidig får jeg trent...svømming er god trening for kroppen min..

Etter middag,oppvask og kvil har vi søndagens obligatoriske spillekveld,etterpå er det boms i seng med ungene,mandag mårra blues i mårra,som vi bruker å si..da er det dautrøtte unger som må hales ut av sengene..

Kondis i mårra!! Gleder meg allerede...på tide å gjøre klart treningstøyet....og natti etterpå...