lørdag 22. mai 2010

Maidager..

10-22.5.2010. Her er jeg! Bedre sent enn aldri! Mandag 10.5 hadde jeg megagangsperr fremdeles...en tur til fysioterapeuten min gjorde godt..men en spinning-time på kvelden med en halv times utstrekking hjemme gjorde susen..dagen etterpå var jeg myyye bedre..

Ellers har disse to ukene gått unna som en røyk! Det har vært trening,17.mai-klipp på en voksen og to barn,Zometa-påfyll den 12.5,fridager og soldager..alt i ett sammensurium..

16.mai ble det stryking av bunadskjorter og annet fintøy..med spenning som vanlig:blir det regnvær eller bunadvær...???(den 16. plaskregna det!)..heldigvis opprant dagen med oppholdsvær og noen solstråler så begge damene(stor og liten)kunne trekke i bunad med fornøyde glis...

Etter å ha gått i et flott 17.mai-tog kunne vi innta skolegården med taler og leker,is,mat og drikke..ungene var innom hver eneste bod med utfordringer av ymse slag,så bæreposen(i år huska jeg det!!) ble etterhvert fyllt opp av fire vanngevær,tamagutchi,sprettballer,brusflasker,slikkepinner mm..småfrøkna prøvde seg på dart og innkasserte 3 1.premier og 2 andre...ikke verst!! Ungene var strålende fornøyde med dagens fangst og 17.mai!!

Etter at aktiviteten på skolen var over var det rett hjem og hive fra seg gevinster,flagg mm og kjøre til kinarestauranten her hvor vi bor og spiste en deilig 17.maibuffet a la Kina..mmmmm...

18.mai og resten av uka har det vært sol og late terrassedager med grilling hver eneste dag(men jeg har starta onsdag,torsdag og fredag med en treningstime på Arena,treningslysten/gleden begynner så smått å komme tilbake...!!!jippi!!!..en god venn som var gått bort er kommet tilbake... : )

Fredag 21.5 dro ungene avgårde til hyttetur på sørlandet så nå er det bare oss to hjemme...litt deilig det også...Vi la oss rett ut på terrassen igjen etter at ungene dro og ble liggende og nyte fred og ro helt til en nabo nedi gata satte i gang med gravemaskin..grrr..bare noen timer før tenkte jeg med meg selv at jeg håper alle naboene drar bort så det blir stille og rolig hele helga...ingen gressklippere,høytrykkspylere mm....akkja,der røyk det håpet...

I dag,lørdag 22.5 har vi ligget rett ut på solsenga hele dagen uten å gjøre annet enn at mannen var en tur nedpå matbutikken for å handle mat til helga..men: den j.... naboen har kjørt gravemaskin heeele dagen..grrr...hva gjør man med sånne naboer da????!!!!

I kveld kom Isbilen som vi har venta leeenge på....jeg vet ikke om jeg tør si hvor mye jeg handlet for....mjaaa...litt over 800...aaalllleee i huset her elsker is...sådetså!!!! Well,nå er det kveld og senga roper...skal ikke bli så lenge til neste gang dere hører fra meg!!