lørdag 5. februar 2011

Travel lørdag..

Lørdag 5.2.11 Våkna klokka 9.40...hmmmm...mistenkelig stille her...ikke har jeg hørt noe heller..trør inn i morgenkåpa,svinger innom kjøkkenet og henter koppen min og tusler videre inn på stua og forventer å se guttene her...

...hmmm..hvor er de hen da???...gubben kan fortelle at de har ikke stått opp enda..jøss...det er grei overnattingsgutt det...han kan godt komme tilbake igjen...de står opp rett etter at jeg har stått opp..jaja..de må bare komme i gang..frokost og pakking før vi skal i svømmehallen..

..jaaa....lørdag er svømmehalldag...jeg,småtrolla og gjesten vår er omsider klar for avgang...i svømmehallen møter vi et kaos av unger med voksne i hælene...det viser seg at det er turnstevne og etter turning får ungene bade i svømmehallen i puljer...gud betre for et kaos i garderoben..og kø i dusjene..

.jaja..jeg fikk nå svømt mine 1250 meter..etterpå koste vi oss i over en time..ungene traff flere kjente,så de var lenger i bassenget enn noen gang..neste stopp var Ekjøp..trenger nytt blekk til printeren..etterpå var de lovet McFlurry..det har vel også blitt en lørdagstradisjon..

..europris reklamerer med lørdagsgodt for 5.90 for hektoen,så det var neste stopp..myyye for pengene..ungene var helt i hundre..etterpå prøvte vi å ringe hjem til faren til gjesten vår,men det var ikke svar å få så da tok vi ham bare med oss videre til M44 hvor vi hadde ærend..

...nye gymsko til Småfrøkna og masse frukt til 9,90 for kiloen..det går det mye av hos oss,så det er greit å hamstre litt når det først er på tilbud..frukta altså :)..både jeg og ungene lurer på hva vi skal finne på DA,hvis det er tomt..så det går mye i løpet av ei uke..

...vi var ikke hjemme før klokka var 16...da hadde vi fått avlevert gjesten..det viste seg at kontakten til hustelefonen ikke sto i..så da hjalp det lite å ringe..mobilnummeret hadde vi heller ikke..men da vi leverte ham viste det seg at han hadde vært hjemme hele tiden,men jobba i garasjen..jaja..det ordna seg til slutt..

...endelig hjemme..matvarer og  badetøy skal på plass...nå kunne det gjort seg med en kvil..men Broremann og overnattingsgjesten har lagt frem planer om overnatting i motsatt retning,så da må jeg bare få ham avgårde først..klokka er nærmere 16.30 før han drar avgårde på sykkelen..

...litt seinere ringer et ukjent nummer..en gråtende gutt forteller at han har kjørt i en steinblokk,veltet og slått seg i kneet og har vondt...han ringer fra ei gate i nabolaget..jaja.da er det bare å hive seg på sykkelen og finne ungen..han sitter på en stol i gangen der..men det viser seg at det er ikke så galt som det hørtes ut til..

..han får valget om å bli med hjem eller så kan vi rulle ned bakken og jeg følger ham dit han egentlig skulle..han valgte å fortsette til målet,foten ser ikke så verst ut..så da kunne kvelden fortsette som planlagt..og jeg sykle hjem igjen i iskaldt pøsregn...brr...jeg hadde ikke mye klær da jeg hastet avgårde..og kvilen ble det ingenting av..

..resten av kvelden ble heldigvis rolig..steikt kyllingfilet og ris..mm..blir ikke så sein i seng i kveld..lørdag eller ikke lørdag... : )

fredag 4. februar 2011

Og svaret ble JA;jeg stiller..

Fredag 4.2.11 ..fytti for en storm i natt..og nå!..det har blåst noe vanvittig!!..men..opp og hopp,fredag og helg...jammen går dagene fort,gitt!!..synes nettopp det var mandag,jeg..jaja..ikke tid til å ligge her og fundere..ungene skal avgårde og jeg skal....gjett tre ganger...RETT...jeg skal på trening...

Har bearbeida tilbudet om deltakelse i Nordsjørittet med Team Intersport...svaret ble JA...så får jeg bare håpe at dette går bra..og at helsa holder...men det SKAL den...sånn er det med den saken..så får jeg bare håpe at jeg ikke angrer underveis..hihi...neida..jeg elsker utfordringer...

..trening,ja...spinning først i dag,så fatburn med styrke..fikk tynt meg litt i dag også..må jo det..nå har jeg et tøft løp i vente...jaja...jeg har som kjent en vilje av stål,så det skulle vel hjelpe meg litt på veien..

..etter treninga ble det noen ærend på vei hjem,men de gikk fort unna..ungene kom også sigende etterhvert..begge glade for at det blir noen dager fri..broremann skal på F2 i kveld,klubb i kirka..så skal han ha med seg kompisen hjem til overnatting...så det gleder han seg veeldig til.

..ellers så er det jo fredag,med Korslaget og kos..

torsdag 3. februar 2011

En dag med mye på tapeten..

Torsdag .3.2.11 Bare å komme seg opp..travel dag i dag...først er det å få ungene ut dørene,så må jeg pakke ett ekstra skift med klær før jeg drar på treninga..

Første time i dag klokka 9 er Pilates med ball...leeenge siden sist,men det kjennes godt at man har gjort noe ja...nye måter å trene på gir ny plass med gangsperr..men knallkjekk bånngass trening..klokka 10 var det klart for ny time..spinning...å fyttikatta...i dag ga jeg jernet fra start til stopp..og det var bare oppoverbakker..var helt fesen de siste minuttene..

MEN!! Her er det bare å bite tenna sammen og la det stå til...jeg har bestemt meg for å delta i årets Nordsjøritt...YESS..dere leste helt riktig ja..så nå er det bare å intensivere treninga og sette i gang...må bare skaffe meg billett...de er utsolgt,men det finnes vel alltids et smutthull..

...det er mulig at jeg kan få tak i en gjennom Arena...men jeg prøver meg andre plasser også.. Jeg sendte mail til Kreftomsorg Rogaland for å høre om de hadde billetter til dette(de har billetter til masse forskjellige aktiviteter som de deler ut gratis til kreftpasienter og familie...jeg skrev litt om meg selv: sykdom,trening,mål i livet osv...

Fikk mail i retur noen timer etterpå...de hadde desverre ikke billetter til Nordsjørittet,men han kunne garantere meg billett i årets nye Stararosa-ritt..et ritt som går gjennom Stavanger,Randaberg,Sola og Sandnes..i forbindelse med det jobber de med å få blest om kreft,trening osv og lurte på om jeg ville stille som ambassadør for dette da.....rittet går 4.9.11 og jeg sa selvfølgelig ja!! ..blir spennende...

..var ferdig med treninga klokka 11 og da bar det rett i dusjen og 11.30 var jeg ferdig dusja og kledd..da var det bare å hive seg i bilen og ose videre til sykehuset og møte med  palliativt team klokka 12.Etter litt snakking ble vi enige om å fortsette slik det er i dag med medisinene mine og jeg lovte å bli flinkere å ty til ekstra smertestillende når jeg får vondt..lover...klarte det i dag!! :)

..jeg  fortalte om planene mine om å delta i de to sykkelrittene..de var helt med og ga meg full støtte.. kreftsykepleieren i teamet som jeg har kjent siden første dag med kreft hadde lyst å tipse meg til Puls som går på nrk for å få blest om alvorlig sykdom,trenning,livsglede osv...jaja...me feng sjå..jeg sier jo uansett ja hvis de vil ha meg..hihihi...

..jeg satte en setning på facebook om at var det noen som hadde en billett til overs i Nordsjørittet så ville jeg gjerne ha den..ett par timer senere ringte telefonen...jeg kunne få plass i Team Intersport hvis jeg ville..gulp...svett...hmmm..da var det start med trening fra uke 11 med 2 treninger i uka..4-6 mil hver gang,frem til 11.juni..

..ett vennepar av meg driver 2 Intersportbutikker i Sandnes,kona så etterlysninga mi og sa han måtte ringe meg..har frist på meg til mandag med å svare..det som gjør at jeg svetter litt er å få til å gjennomføre treningene når det gjelder unger osv..MEN..jeg er jo veeeldig frista da..tror nok det blir JA..

onsdag 2. februar 2011

Travel onsdag...

Onsdag 02.02.11 jaja..så klarte Storbror også å forsove seg,miste taxien og rekke flyet på hengende håret..de mannfolka,de mannfolka..jaja...godt de rekker fly og helikopter til syvende og sist i alle fall..men for oss andre som ikke må så tidlig opp..opp og hopp..det er på tide å sette i gang og gjøre noe..

..ungene kommer seg avgårde til skolen,med regnbuksa i sekken..og regnet kom...så det plaska bortetter..skitvær synes jeg..i dag er det bodystep på menyen...er vel den hardeste timen tror jeg...fyttikatta..svetten skvetter rundt meg og treningstøyet kan vris opp etterpå..

..etter en god dusj får jeg bytta batteriet på pulsklokka og -måleren min...tenkte jeg skulle ta det i bruk igjen..hvis jeg husker hvordan den virker da...hmm..ikke har jeg bruksanvisninga heller lenger...kanskje jeg finner det ut på nettet...får se..hvis ikke er det sikkert noen på Arena som kan hjelpe meg..eller noen andre..

...har begynt å tenke litt på om jeg skal delta i Nordsjørittet i år..billettene ble jo utsolgt i går: 12000 billetter på 12 minutt...det er godt jobba synes jeg..men Arena kunne kanskje skaffe noen billetter,hvis ikke finnes det nok alltid en mulighet..ofte dukker det opp noen billetter etterhvert også..

...hadde jo vært artig da..snakka med ei på treninga i dag..hun deltok for to år siden...ikke noen spesielle forberedelser..ikke proffsykkel og hadde sykla på litt over 4 timer...da må det vel være håp for meg også..eller??...får tenke litt på det..ikke planer om å vinne,bare delta og fullføre..har veldig lyst da..

..var innom på legesenteret for å hente resept og deretter på M44 for å hente medisiner og myse litt med det samme...ble ikke så mye..bare litt av det vanlige...men det er hemmelig...den som venter får se..hihihi..nå ble dere nysgjerrige nå tenker jeg..hihi..

...middagskvil,middag,lekser og ungenes fritidsaktiviteter...her er det sjelden stille..natta er i emning..nå er det bare å henge opp treningstøyet på snora,pakke treningsbagen og klær til møte med paliativt team etterpå..har time klokka 12..så spørs det om det blir noen endringer da...

...har jo ikke lyst å være ute av form bare pga det,liksom..men vi får se..har iallefall lært at jeg må ta ekstra smertestillende i stedet for å la være å trene...mye viktigere å trene enn å være hjemme og ha vondt..må bare si det: kom dere ut av sofaen og tren folkens!! dere vet ikke hva dere går glipp av!!

tirsdag 1. februar 2011

Tirsdag..

Tirsdag 1.2.11 Opp og hopp!! En ny dag er i gang...ikke noen vits i å ligge her og dra seg lenger...klokka ringer..da er det slutt..bortsett fra liggevondt i høyre sida er formen bra...flott!! Ungene er snart på vei ut...Småfrøkna kom plutselig på at de skulle på isbanen med SFO i dag...full panikk...hvor er skøytene??

 Etter litt leting fant vi dem..men dynedress,lue votter og hjelm måtte også pakkes..regn i dag,men det er kaldt å gå på skøyter..men de kom seg omsider ut dørene...i tide..så er det bare å sette i gang for min del..klokka går,jeg skal på trening...

Full pakke på treninga i dag..spinning og styrketrening,90 minutt...kjempekjekk time...etterpå hadde jeg et par ærend,så var det hjemover igjen..gubben skal ha bilen...skal ut et ærend han også...Inn i maskina med treningstøyet mitt,så er det litt småtteri å gjøre i huset,før jeg får lagt meg på sofaen med boka mi...

..men etter en halvtime kjenner jeg at det er på tide med en kvil...øyelokka er tunge...det glemte jeg å si i går..våkna på mårran med ei dassblaut seng under skuldra..hmm..har jeg svetta såååå mye da??..men nei...ved siden av meg lå vannflaska mi med drikketut...

...i løpet av natta har jeg sikkert vært tørst,drukket,men så må jeg ha sovnet i gjerningsøyeblikket...aldri sett på maken..resten av vannet har da lekket ut av flaska...jaja...da var det skifting og tørking av madrass,puter,dyne osv...godt at flaska ikke var helt full da...

..kvelden har gått med til det vanlige..klesvask,rydding,kos osv...Storebror har mekka litt på bilen,med småfrøkna til hjelp..hihi..hun fikk også være med en kjøretur(og var så heldig å få en McFlurry)..han reiser på sjøen i mårra...snufs...blir så stille og rolig da..

..på svensketuren hadde han kjøpt et Mammalys til meg...der står det:

Du er der når jeg behøver deg,og du glemmer helt dine egne bekymringer.
Du er min støtte og min klippe. Med deg føler jeg meg trygg.
Kanskje burde jeg fortelle deg oftere hvor mye du betyr for meg.
Du er den jeg setter størst pris på,mer og mer for hver eneste dag.
Du er det viktigste lyset i mitt liv!

Slikt varmer et mammahjerte..trenger jeg si mer..??.. senga for meg nå..Gismo storkoser seg i et nymekka bur..senga hans er like myk og god som min...nå venter han bare på nattmaten sin,så er det kveld..

mandag 31. januar 2011

Mandag,ny uke,nye muligheter..

Mandag 31.1.11 Stille og rolig søndag i går..ikke så mye å si om den..min eldste sønn og venninna kom hjem utpå natta fra en Svenskeharrytur i helga med bilen sin...da han pakka ut av den i dag var det ikke reint lite han hadde med seg hjem..

..det var noe både til Gismo,meg,gubben og småtrolla....så nå har vi både det ene og det andre i lange tider fremover..fett nok det..i dag skal jeg på fysio klokka 9...etterpå var det spinning på timeplanen..følte liksom at det var så lite bare med 45 minutt spinning...så lite tid liksom..jaja...

..fikk kjøpt med meg litt nytt treningstøy før jeg gikk hjem...de hadde kampanje på mye av det nye treningstøyet som var kommet inn..greit å benytte sjansen da...masse klesvask på snorer og i skittentøydunk som ventet da jeg kom hjem,så da var det bare å sette i gang..hmmm..hvor kommer det fra da tro...??

...etter en middagskvil,hvor jeg sovna på flekken og våkna av ringeklokka,var det bare å sette i gang med middagslaging etterpå..pølse og potetmos i dag..mandag det,ja...Storebror kommer tidligere hjem fra jobb i dag og spiser sammen med oss...det er koselig..han reiser ut på onsdag...snufs..blir tomt da...

...Småfrøkna har vært på turn i kveld,Broremann på besøk hos en kompis,med Nintendoen i sekken...nå er kvelden over for min del....Gismo må få natteknasket sitt,så trekker jeg meg tilbake tilbake til de øvre gemakker...hørtes ikke det fint ut,vel...hhiihihi..

nattmaten til Gismo...så det ikke godt ut...