onsdag 3. februar 2010

Fantastisk vintervær!!

Tirsdag 2.2.2010. Håhåi!!! Snøen laver ned,vi har snart en ny halvmeter igjen. Kaos og surmulende rogalendinger... I love it.. For jeg elsker snø... Har vært hos kreftsykepleieren og på handletur i formiddag og forholdene har vært kaotiske rundtom.. Ikke mange fornøyde ansikter å se...kan ikke forstå det??? Hihihihi...

Så...nok mobb,jeg og ungene syns i allefall det er kjekt,verre med mannen som må måka unna alt det som kommer dalende fra himmelen...jaja,og noen som snakket om global oppvarming?? Eller var det global nedkjøling?? Vi har hatt kuldegrader i ukevis,det er høyst uvanlig hos oss.

Onsdag 3.2.2010. -11 gr da vi stod opp i dag!! Morsomt! I dag skal jeg først på infomøte ang deltakelse i Holmenkollstafetten med Aktiv på Dagtid. Vi skal stille eget lag og jeg skal selvførlgelig være med!! Gleder meg!! Vi reiser fra fre 7.5-søn 9.5. Blir kjempekjekt!

Etterpå var det en kjapp tur ned på legesenteret for å ta blodprøver,skal inn for å få Zometa på fredag... Så var det opp igjen og styrke/stasjonstrening med gjengen. Vi hadde vikar i dag pga sykdom,men det gikk kjempefint.

Da småfrøkna skulle på speidern i kveld bestemte jeg meg for å gå tur langs vannet nedenfor her hvor vi bor. Jeg fikk en fantastisk tur på 1time og 45 minutt,langs et vann med frostrøyk 2 meter over bakken og snø så langt øyet kunne se,både på land og vann,fantastisk!

Balsam for sjelen! 12-13 kuldegrader,men med raskt tempo og fornuftig påkledning gikk det greit. Må ikke bli lenge til neste gang. En varm dusj,mat,legging av unger,litt maling av lister,speil mm etterpå,men nå er jeg klar for senga...natti!

mandag 1. februar 2010

Mandag mårra blues......

Mandag 1.2.2010. Blåmandag de luxe.. Natta har vært elendig..hatt mye vondt,svettet,drømt,sovet urolig...noe mer...hva skjer...? Klokka ringer 7.00,på tide å stå opp,har ikke lyst...hvorfor er formen så dårlig?

Det første jeg gjør når jeg står opp er å gå rett på kjøkkenet for å ta medisinene,fort gjort å glemme,hvis ikke... Her ligger svaret! Jeg glemte å ta kveldsmedisinene mine i går da jeg la meg...Så kroppen har ikke fått påfyll siden 14.30 i går.. Ikke rart jeg er dårlig...!!??

Følelsen av å ha influensa er ubehagelig....jeg har vondt overalt...det blir å sette seg i sofaen og vente på at det skal gå over..vurderer om jeg orker trening i dag..da er ikke formen god!!!! Men etter en times tid bestemmer jeg meg for å gå,skal jo på fysio også klokka 9.15..

For sikkerhets skyld er også småfrøkna morgengretten. Alt er galt,enten det er mat eller klær.. hun vil heller ikke gå på skolen,griner og er vrang...da er det ikke lett å være dårlig selv..
Når ungene endelig er ute av dørene må jeg begynne å stelle meg selv..

Fysioterapien gjør ekstra godt på en sånn dag. Etterpå er det rett på trening,tredemølla først,før kondisjonstrening med de andre.. Fryser hele timen i dag,blir ikke skikkelig varm,for mye jabbing mellom øktene pga instruksjon til 3 nye.... har gåsehud når jeg går i dusjen,blir godt å stå i varmt vann en stund..

Har noen ærend å gjøre etter treninga,hele tiden kaldsvetter jeg og t-skjorta er våt nedover ryggen,så når jeg kommer hjem er det rett i seng..og resten av dagen blir heller ikke god.... blir tidlig kveld i kveld,MED kveldsmedisinene innabords...i morgen kommer forhåpentligvis en ny og bedre dag....

søndag 31. januar 2010

Arbeid og trening går unna...

Onsdag til søndag 27.1 til 31.1.2010 har for det meste bestått av vanlige hverdagsting,opp-pussing (maling) og trening. På fredag stillte jeg opp en time før den vanlige treningen,sprang på tredemølla 15 min og trente på apparater og vekter de siste 30 minuttene. Følte at fredagen trening ga meg litt mer da enn bare yoga/stretching... Man skal da kjenne at man har trent!!

Vi har hatt barnefri i helga,så på lørdag meldte jeg meg på en treningstime før jeg skulle i svømmehallen klokka 12. Step/styrke 75 min... Det viste seg altså å være 45 minutt med beinhard kondisjonstrening på step(p.s. det var ingen mannfolk på denne timen...tror ikke de hadde fått bein og armer med seg....),så var det 30 min med styrketrening med vekter,tempo og musikk..

Beinhard,råtøff trening...stilig! Jeg har sansen for sånt..dette var ingen husmortrim,nei,det skal jeg love dere..og miles away fra den andre treningen.. Etterpå hadde jeg 30 minutt på meg til å spise og komme meg til svømmehallen hvor jeg svømte 1250 meter.. da var jeg fornøyd,kjørte hjem,satte meg i sofaen og tok helg...velfortjent syntes jeg..

På søndag var jeg oppe 8.30 for å male 2 strøk på veggene på do. Da jeg var ferdig var det bare å hive seg i dusjen,kle seg opp,stable meg og mannen i bilen,hente ungene og kjøre i selskap. Ingen kvil,men det gikk greit.. Nå er ungene nettopp sovnet og freden har senket seg.. I morgen starter atter ei ny uke...vi snakkes!