fredag 28. mai 2010

Jentebølgen 2010.

På øverste bilde er vi klar til start,bilde nede til v er meg som deltar i landsomfattende skjerfstrikking,siste bilde er vi i mål,med medalje og fornøyde ansikter.


28.5.2010. Jeg droppet treninga på morgenen i dag,pga den vonde foten i håp om at den skulle bli bedre til kvelden.. Det var lurt! Etter en hel dag på solsenga forsvant smertene sakte men sikkert,så klokka 15 gikk jeg i dusjen og gjorde meg klar for dagens utfordring..

Vi var tre damer som samlet oss i en bil(to av oss var med på Holmenkollstafetten) og dro avgårde i god tid...vi ville ikke risikere å få en dårlig start,med parkering noen kilometer unna....kan dere forstå det...???

Etter diverse underholdning og oppvarming med instruktør fra Sats var klokka 18 og vi var klar til start..det var tre felt å stå i ved start: løpe,løpe/gå og gå... Vi stillte oss i pulja løpe,bare for å komme langt frem i mølja,det var 1700 deltakere,så når startskuddet gikk var det bare å følge på..men det gikk i gåfart en stund før det løste seg litt..

Vi hadde ett mål for løpet..vi skulle klare de fem kilometerne på under 1 time,vi var tre med ymse skavanker og skulle holde sammen..kilometerne forsvant en etter en,været var fint og form og humør på topp!

Vi løp inn på 37 minutt,da var klokka 18.37 og vi var kjempefornøyde alle tre...Da klokka var 19.20 var det fremdeles noen som enda ikke var inne,det sier litt om vår prestasjon mener jeg...da vi kom i mål fikk vi medaljer og deltakerposer....kjempekjekt...vi stiller neste år også,så sant helsa holder..

Om en times tid skal jeg på spinning og fatburn m styrke,så her er det bare å pakke treningsbagen og komme seg avgårde..på søndag er det Turistforeningens 7-nutstur som står på programmet...

torsdag 27. mai 2010

Jentebølgen 2010,here I come!

Det har vært rolige dager siden bursdagen min,med trening og familieliv...
I dag,27.5, er jeg klar for neste trimprosjekt,jeg skal delta i den store Jentebølgen i Sandnes sammen med 2 venninner..

Jeg gleder meg,selv om jeg nettopp har stått opp med en steinvond høyrefot...satser på at det er gått over til i kveld,så jeg dropper treninga i dag i håp om at foten er ok til det starter... Det er et 5 kilometer langt løp,denne gangen skal vi KJØRE helt til startområdet fordi den er på landets største kjøpesenter,Kvadrat! Ikke no visvas denne gangen,nei...start og stopp på samme sted...

I går var jeg og hentet startnumrene våre som vi skal ha på brystkassen...så nå er alt klart..Det er start klokka 17.30 i dag,så satser vi på et fint vær...kommer tilbake med rapport...ønsk meg lykke til!!

mandag 24. mai 2010

Jeg har bursdag i dag!!! Og jeg LEVER......!!!

24.5.2010. Hurra!! Jeg er 46 år i dag!! Tenk at jeg skal få lov til å oppleve enda en bursdag! Jeg fikk bursdagssang og gaver på senga klokka 10 av unger og mann(treningsutstyr!!..bombe???...nei,jeg hadde bare det på ønskelista...)...kjempekos!
På pc-en var det allerede 25 gratulasjoner og på mobilen var det også ei røys med gratulasjoner.

Hvilken glede å få oppleve dette enda en gang..da jeg fikk kreft trodde jeg ikke at jeg skulle leve ut året en gang...5 år etterpå er jeg fremdeles her...still alive...VERY alive...med spredning..!!!

Nei,får sette i gang og kle på meg,det nytter ikke å hvile på laurbærene...kake skal lages...marengsbunn først,så blir det fruktkake(krem med masse frukt oppå marengsbunnen)så skal vi kose oss med masse godt...(bare synd at det regner ute i dag...jeg vil ha sol!!!)

JEG LEVER!!!!HURRA!!!!