torsdag 22. april 2010

Helg

17.4.2010. Har sovet godt i natt..våknet av at jeg snakket i søvne...fniiis...kom bare en tørr kommentar fra min sidemann..

En morgen våknet jeg av at jeg hamret løs....på min mann..men i drømmen forsvarte jeg meg med nebb og klør...det var en kamp på liv og død..meg eller motstanderen...heldigvis lå mannen min med ryggen mot meg..ellers kunne jeg gitt ham en trøkk 16 så han hadde gått i svima...hihi..

Jaja,det var mine nattlige aktiviteter....

Pissevær i dag,på godt norsk!!! Flott kinovær altså,når broremann har kommet hjem..det ble Yohan-barnevandreren i dag..7 års aldersgrense og masse engelsk..ikke helt ok..skiftet mellom fortid og nåtid var også litt vanskelig for den minste..dårlig lyd også innimellom..ikke helt ok...

18.4.2010. Svømmehallen med småtrolla i dag,mine 1250 meter var fort unnagjort,så var det bare kos etterpå..etterpå ble det en lang kjøretur som co-pilot for eldstemann.

Vi kjørte i områder hvor vi sprang på fjellturer i høst og ble enige om at det nå snart var på tide å finne fram fjellskoene igjen..snøen er borte og det har vært tørkevær en stund..kjenner at topp-pinsene lokker igjen..vi må snart lenger avgårde,for vi har snart hentet inn de som er i Rogaland og omegn..

søndag 18. april 2010

Sol..og så...

14.4.2010. Sol og flott vær i dag også!! Da dropper jeg treninga og nyter terrasselivet istedet. Myyye lurere.. I ettermiddag skal jeg på MR av nakke og rygg,første del av tremånederskontrollen. Terrassebyggingen er i god gang,det blir nok bra dette ja!!!

15.4.2010. Så lenge var Eva i Paradis... våkna opp til skitvær i dag..Har sovet nokså godt,men drømt fælt i natt...hmmm...er effekten av medisinene mot disse marerittaktige drømmene mine gått ut eller...???

Klokka 8.30.kom min eldste sønn hjem etter 4 uker på sjøen som matroslærling..godt å ha ham hjemme igjen..er liksom noesom mangler når han ikke er her...så nå blir det vel litt jobbing som co-pilot de neste ukene,tenker jeg...hihi...kos det....

I dag er det flott vær til å trene i så det er bare å komme seg avgårde etter at ungene har gått på skolen.. Først er det en time med Pilates med ball,så er det 45 minutt med spinning...får ta i litt ekstra siden jeg har tatt meg fri noen dager...hihi..

Småfrøkna skal i selskap kl 17 i dag,så det ble full rulle med middag,lekser,påkledning og hårstæsj..ingenting overlates til tilfeldighetene her,nei...kan hun ha det etter mora,tro...???

16.4.2010. ÅÅÅÅÅ,i natt har jeg sovet godt...!! Surt vær i dag også,så opp og hopp,gamla,treningstøyet venter... I dag blir det først 45 minutt spinning/styrke,så er det 60 minutt fatburn med styrke..og jeg skal love dere at musklene brant ja..kanskje fettet også...???...ikke vet jeg...

Yngstegutten skal på vennefest i kveld så det blir litt kjøring på både den ene og den andre,etterpå ble det til at han skulle overnatte hos en kompis,så det var det barnet..eldstegutten skulle også på overnatting,så plutselig var det bare ett barn igjen her..

Men fredagskveld er kosekveld med pizza,chips og brus..småfrøkna koser seg likevel hun..selv om det var litt tynt rundt bordet..