lørdag 19. februar 2011

Nå er det helg!!

Fredag 18.2.11 Fredag og helg...har hatt ei forferdelig natt...mareritt du aldri kommer ut av,det blir bare verre og verre,skrekk og gru..hetetokter i kø,senga blaut og elendig søvn...lenge siden jeg har hatt ei sånn natt...akkja..bare å komme seg opp,ikke kjekt i senga i natt,nei...

...opp og hopp,her er det bare å komme i gang..ungene skal på skolen og jeg skal......du gjettet riktig; TRENING..gleder meg..kjekk dag i dag,med spinning og fatburn..mye folk,spinningsalen er stappfull..ei dame hadde til og med satt en sykkel utenfor døra/trappa til spinningsalen for å med seg timen..den var ny..

..ikke fullt så mye folk på fatburn-timen heldigvis,men nok likevel..bånn gass så fat-et burner.men det er jo også meninga da..godt med en dusj etter treninga,så må jeg gjøre unna noen ærend etterpå...kjøper to tunikatopper i dongry til Småfrøkna..hun vil jo være like fin som meg sier hun..nå hadde de endelig fått inn,så da er det bare å kjøpe..

...apoteket neste...så må jeg kjøpe bursdagspresang til gubben,men jeg kan ikke skrive hva,for jeg vet at han er inne og snoker i bloggen min innimellom..hihi..nå snøyt jeg deg for den,ja..du må nok vente noen dager til...hihi..

..etterpå går veien rett hjem,må bare innom Kiwi som snarest..det er jo det vanlige da,siden det er jeg som er ute og suser med bilen hver dag..og som har den samme pina hver dag..HVA skal vi ha til middag i dag da????...men fredag er grei dag...da er det pizza..

..etter middagskvilen er det bånn gass..Broremann skal på overnatting med Speideren i dag,så vi må få pakket ferdig resten av sekken til turen..blir litt springing opp og ned for å få samlet inn det som mangler,men jeg får nå levert ham til rett tid og sted..han gleder seg veldig..

...vi blir bare tre i kveld..hmmm...stor forskjell når det mangler en unge...men fredagskos blir det likevel...etter som timene går kjenner jeg at det er på tide å finne senga for min del iallefall...blir trøtt til samme tida jeg,enten det er mandag eller fredag..jaja..greit nok,det..

onsdag 16. februar 2011

Lillelørdag..

Onsdag 16.2.11 ..onsdag og lillelørdag...snart helg igjen..hmmm..opp og hopp likevel..ingen har tid til å ligge her og dra seg..skole og trening..bare å komme i gang...

..Småfrøkna drar avgårde med pinnebrød-deig,pølser og kakao...de skal på tur i dag med skolen...jeg skal på trening og det ble litt travelt her på mårran i dag,men jeg kom meg da avgårde sånn omtrent på tida..

..Bodystep i dag..svett o gru..det går så det spruter i dag også..timen etterpå er Bodybalance..den har jeg bestemt meg for å kutte ut helt..får bare vondt av sånt..faktisk da den eneste av de timene som er på mårran jeg ikke kan gå på..egentlig ikke så verst da med mine skavanker...

..middagskvil og middagslaging etterpå..leksetid,så skal ungene på speideren..i kveld har vi bestillt årets ferietur..vi skal til Tyrkia igjen,Antalya..hotellet ligger rett på stranda og det er et eldorado uten like for ungene med sklier i alle varianter og basseng så det holder..og været er jo alltid på topp i Tyrkia..

tirsdag 15. februar 2011

Full pakke.

Tirsdag 15.2.11 ...herremin for et spetakkel...takpannene har klapra og vinden har ula og rista i huset..nå må det snart være slutt på den vinden...blir gal..aldri stillt..men det er bare å komme seg opp..en liten gladnyhet i sytinga..

:..svettinga på natta har jeg vært foruten iallefall siden jul..eneste som skjer nå av og til at det er litt klamt på hodeputa,men i forhold til hvordan det var og har vært...fortsetter det slik skal jeg være lykkelig..dere kan ikke tenke dere hvor deilig det er å våkne morgen etter morgen med tørr,god,varm dyne...koskos..måtte det bare vare.....................................

..trening i dag også...bare å få på seg treningstøyet og komme seg avgårde..full pakke i dag..har vel etterhvert blitt min yndlingstime..bånn gass av to forskjellige treningstyper..svetten siler,men kjekt er det...etterpå er det rett i dusjen og videre til avtale på Sola klokka 11.30..god tid for en gangs skyld.pjuh..

...er hjemme igjen 13.45...da kjenner jeg at det er bare å stupe i kassen..står opp igjen litt senere enn vanlig..men det er da noe rart.???..vi setter oss til bords og jeg ser ut kjøkkenvinduet og ser.....trærne står helt stille!!!...det blåser ikke!!!...det er helt rolig ute!!..utrolig deilig...endelig skal det kanskje bli ei god natts søvn igjen..nå har vi hatt nok bråk for ei stund...

...Småfrøkna skal på dans og kor i dag,Broremann til en kompis...så plutselig var huset tomt igjen..litt uvant at begge to forsvinner sånn..helt på likt...jaja...de blir jo større for hvert år,ungene..men det er rart med det når han hatt småunger rundt seg hele døgnet og de plutselig begynner å bevege seg ut av hjemmet...uten meg..

...dagen er jammen gåen igjen..sein i seng er jeg  sjelden,godt å ligge litt å lese også..gissebassen må få litt natteknask,kattene er kommet inn i varmen,så da er det bare å komme seg i seng..

mandag 14. februar 2011

Windy day..

Mandag 14.2.11 Åhurlumhei..kor det blæs...!! Da klokka ringte følte jeg meg like trøtt..det har vært en sjau uten like i hele natt...det føles som om jeg ikke har sovet i hele tatt..menmen..det er bare å velte kroppen ut av senga og sette i gang...nytter ikke å ligge her og dra seg..

..ungene også er trege i dag...må ha et par purringer før de orker å stå opp...dette må vel kalles mandag mårra blues...!!!

..fysio i dag,9.15...deilig å få most musklene litt..jeg får alliert meg med fysioterapeuten med at jeg får time til fysio mandagene etter 7-nutsturen og Nordsjørittet..sistnevnte blir på tirsdag da,siden det er pinsehelga,men musklene er vel fremdeles ikke tilbake i normalen da,tenker jeg..

...spinning i dag etter fysio..uvant å gå rett på spinning på en mandag...faktisk mye bedre med Bodypump først..da er liksom kroppen ferdig oppvarma og klar til neste dyst..det er et skikkelig pes å komme seg gjennom timen...pust-pes...lenge siden det har vært sååå tungt å komme i gang i en time...hmm..

...men jeg kom meg gjennom,dusj,påkledning,så kjører jeg avgårde til bilvaskeren min..en bil foran meg i køa,da venter jeg....det går fort unna her..jeg bestiller både innvendig og utvendig vask i dag...det trengs..det tar nøyaktig 30 minutt så setter jeg meg i en ren bil både innvendig og utvendig..250 kr,klippekort også nå...det er det verd!!

..etterpå kjørte jeg hjemover....samtidig kunne jeg se rundt meg og se hva vindmassene klarte å forvolde..flaggstang som var knekt...virvelvinder med blader og sand..bossdunker som lå strødd langs tømmeruta..greiner fra trær osv..brr..og minusgrader og så sterk vind..det er kaldt det!!

...blir litt sein kvil i dag..må hjelpe Småfrøkna med leksene først..gubben er ute på noen ærend..da han kommer hjem har han med seg roser og to søte bamser..kjempekos..

...kryper til køys 14.15,ikke helt i form,så jeg satser på at det kommer seg med en kvil..og det gjorde det..står opp igjen klokka 15.45,da står middagen klar og det er bare å sette seg til bords..

..kvelden fortsetter med den samme vinden..ser et program fra Alaska på TV-en,etterpå føler jeg nesten at det er som i Alaska,bare at vi er hjemme...og i mårra skal vi få snø i tillegg..brr..ikke så mye heldigvis..men det kan vel bli gæli nok i denne vinden..

..nå er det snart på tide med nattarunden med diverse dyr..alle lukene er skalket,så får vi håpe at ikke noe kommer flyvende i løpet av natta..eller at noe har flydd sin vei...

søndag 13. februar 2011

MORSDAG!!

Søndag 13.2.11 ...søndag og morsdag!!..opp klokka 9 likevel,jeg...har litt(mye) liggevondt,så det er bare å komme seg opp....kan av og til være en befrielse det..believe it or not..hihihi..rolig start må til,men etter en times rolig våknetid ble muslirundstykke-deigen slått sammen og satt til heving.......den skal stå til heving en time før de skal i ovnen..

..billettene til dagens kinobesøk er allerede bestillt..Småfrøkna sin tur til å bestemme film i dag...det ble To på rømmen...ser kjekk ut den..vi valgte forestilling klokka 13.30,så skal gubben som ikke vil være med på kino få lov til å lage boller til oss mens vi er på kino...han får ikke BARE sitte å glo på sport på TV-en,nei..

..mens rundstykkene stod til heving tok jeg meg tid til å få mekka buret til Gissebassen,dakars..han må jo få det litt fint i helga han også...skulle gjort det for noen dager siden,men sånn ble det ikke..han storkoser seg nå når han har fått halm i bunnen..var mye bedre det,ja..

..da har jeg kommet så langt at jeg har kledd på meg,fått rundstykkene i ovnen og knekkebrød-deigen står til svelling...rundstykkene ble bra..litt større denne gangen,har lagt på litt mer i hver haug..knekkebrødene var neste pulje i ovnen...her står brettene i kø..

..5 minutt etter at knekkebrødene var ferdige raste vi ut dørene...klokka er 13.15,filmen begynner 13.30 og da hadde vi planlagt å pile innom McDonalds for å kjøpe med oss hver sin McFlurry..mnjaaa..spørs om vi rekker dette helt på tida...

..vi kom inn i salen 2 minutt etter at filmen hadde begynt..men det holdt jo nesten da..kan ikke alltid være på tida..hihih..faktisk mye folk i salen i dag,til tross for morsdag..filmen var morsom..vi lo nesten hele tida..kan anbefales..

..da vi kom hjem 15.30 hoppet jeg rett til køys for en middagskvil,jeg hadde gjespa nesten hele veien hjem,så ungene forstod at det ble en kvil før bollene,ja...så skulle ungene dekke bord til jeg stod opp igjen 17.00..og jeg stod opp til boller,krem og brus...mmm..

...morsdag ja..så fikk jeg faktisk lov til å oppleve enda en...husker jeg satt her i fjor og lurte på om det ville bli fler..og hvordan ville helsa være..formen er topp og jeg er her fremdeles..og det tror jeg at jeg vil være i maange år til,hvis det ikke skulle dukke opp noe uforutsett...og det skal det ikke..så det så..

...jeg har fått morsdagshilsener fra begge mine borteboende barn..kjempekos...og på kvelden kom det roser fra min eldste datter..kjempekos...min eldste sønn har vært forutseende med sitt mamma-lys...kjekt å bli tenkt på..

...i kveld har jeg lagt på plass en del reine klær...og lagt på plass alle klær som har en tendens til å samle seg på fotenden..hatt opptelling og rydding i alle de leste bøkene mine som nå står klar i en pose som skal til bruktbua...

...nå er ranslene til ungene klar for en ny skoledag,treningsbagen min er ferdig pakket,treningstøyet henger klart..fysio først i mårra 9.15,så er det trening 10.15..etterpå har jeg tenkt meg en tur til bilvasksjappa mi for å få litt veisalt og støv av bilen hvis ikke køa er for lang..den er grå nå,ikke svart..og det er tørre,fine veier..perfekt for en bilvask...tror jeg spanderer på meg en vask inni også..

...i uka som kommer skal jeg faktisk ikke EN eneste dag hverken til sykehus eller lege..dere kan ikke tenke dere hvor avslappende DEN følelsen er..

...det har blåst noe vanvittig i natt og i dag..bare så det hyler rundt hjørnene...høres ikke ut som at det blir bedre i natt heller..jaja.det er bare å lukke ørene og trekke dyna langt over hodet..nå er ungene i seng,dagen er snart over for min del også..ei uke til er gått...ei uke nærmere mot vår..men det blir nok en smule snø til før vinteren slipper taket,tenker jeg..