lørdag 7. august 2010

Fortsatt ferie...

Torsdag 29.7.2010 Hmmm....vondt i nakken i dag...ikke stiv i nakken,men vondt ved siden av nakkevirvlene...har ikke tid til å tenke mer over det i dag...opp og hopp..kusina mi og sønnen hennes kommer på besøk i dag..

Jeg har masse å gjøre....sånne ting man bare utsetter og utsetter...helt til man bare måååå...fordi man får besøk...så sånn sett er det greit å få litt langvarig besøk av og til..for da får man gjort de tingene som stadig nedprioriteres...så nå er kjelleretasjen rydda,vaska,stæsja og klar for besøk.....

De kom i kvellinga og dro igjen utpå dagen på mandag...vi har bare kosa oss(de fikk beskjed om hvor brødskuffa var) og vært i byen og sett på Gladmaten..besøket så også et matshow med den berømte Ramsey på fredag..shopping hører også til...så da vi hadde vært på farta hele lørdagen til kvelden kom og vi ble kasta ut av klesbutikkene klokka 18 stod vi bare og kikka på den unge mannen...stenger dere NÅ?????,men vi kom da hjem med bilde,skoposer,klesposer,matposer mm...

Joda,ved nærmere ettertanke så gjør de jo det på lørdagen,så det var bare å pakke seg hjem... Det var egentlig meningen at vi to damene skulle ut på byen i kveld...men etter så mye trasking i butikker så droppa vi det prosjektet...sofaen var visst et bedre alternativ..med god mat...

Mandag 2.8.2010. Tror du ikke den ...... naboen som vi har utenfor soveromsvinduet starta hekksaksa kl 7.15!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Det er jo noe som heter ferie da!!!! Virkelig!! Det går jo an å ta litt hensyn selv om DE er oppe før fuglene fiser!! Naboer!!!

Etter ei koselig langhelg dro besøket i halv-ett-tida(da hadde de både tatt av sengene,lagt laknene på vaskerommet,slått sammen sovesofaen,vaska opp siste rest av oppvask og rydda der det ryddes kunne før de dro...det er vel ikke problem å ha besøk da...????!!!)da kunne jeg faktisk slenge meg på solsenga og der lå jeg resten av dagen...fantastisk.....sommer????

Tirsdag 3.8.2010 Klokka står på ringing kl 9...SOL????hva skuer mine grønne og brune??? Jeg ser sola i vinduet??? Det må være noe gæli???!!! I det jeg trør ut av senga,reiser meg og setter høyre foten inn i bikinibuksa,synker venstre fot sammen og det gjør inn i hampen vondt...hva skjer nå da...???!!!

Resten av dagen tilbringer jeg innimellom andre ting,dagen på solsenga...ungene koser seg i sola som plutselig kom og gikk annenhver gang...Jeg har store problemer med å gå i trapper og bare belaste den venstre foten..

Typisk!! Akkurat denne uka når fysioterapeuten min er på ferie...er dette senebetennelse(som bruker å plutselig komme uten grunn!),muskulært eller skjelettet som holder på å dette ii fra hverandre pga kreften....???? Jaja...den som lever får se...men innmari vondt er det iallefall!!

Onsdag 4.8.2010 Foten er like vond i dag,trapper er det verste,eller sette seg inn i eller ut av en bil med bare en fot som virker,gråvær hele dagen,tempen rundt 18 gr,men plutselig i 16-tida skinner sola gjennom en disig himmel,steiker rett og slett og på et blunk er tempen oppe i 25 gr..forstå det den som kan...men det varte i 1,5 time,så var det slutt på den herligheta ja...stønn...!!!

Torsdag 5.8.2010. Skitvær,regn...leie unger som begynner å glede seg til skolestart...hva skal vi finne på i dag da....Etter litt tenking ble det Eventyrland...ungene jublet..

Før vi dro måte jeg ta en telefon til kreftpoliklinikken for å spørre når jeg skulle inn på Zometa igjen(og samtidig kontroll hals og svar MR rygg)...jeg finner ikke lappen for øyeblikket..(fnis).. Det var tilfeldigvis "min" sykepleier som tok telefonen...jeg fikk vite datoen,men samtidig fikk jeg vite at jeg var satt opp hos en ny lege denne gangen også...ikke hun jeg hadde sist som sjekka klumpen i halsen min...(og som forsåvidt var grei selv om dette var enda en ny lege....)

Jeg kjente at jeg holdt på å eksplodere...jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har argumentert for litt kontinuitet i leger på kreftpoliklinikken...(det vet sykepleieren min også!),og at :
1: Vi pasienter iallefall kan få en forespørsel om vi vil vente en uke lenger for å få den legen vi hadde sist(min har permisjon i 6 mndr.)..
2. At vi også bør få en beskjed på forhånd om at det er annen lege denne gang,så man iallefall vet dette og ev kan bytte lege på forhånd,så man slipper å få denne overraskelsen når man kommer inn..
-Hadde ikke jeg tilfeldigvis ringt inn hadde ikke jeg fått beskjed om dette denne gangen heller...og jeg vet hvem det hadde gått utover!!!(og da hadde denne dama takka for seg og gått hjem...you bet!!! Det har jeg gjort før!!)
-Og hvilket grunnlag skulle denne nye legen ha sjekket klumpen min utifra?? Det er jo mye mer betryggende at det er den samme legen som foretar den neste kontrollen også!!
-Det er faktisk alvorlig nok å være kreftpasient om man ikke skal bli utsatt for triksing og miksing i utvalget av avdelingens leger!!
-Jeg er sprek nok-og tøff nok til å våge å si fra!!! Stakkars alle dem som takker og bukker for det de får og går hjem og griner etterpå...det er nok av dem...
-Jeg har tidligere gitt beskjed om at jeg vil ha beskjed hvis det ikke er min faste lege jeg får neste time hos,-og at jeg da heller venter til han er ledig istedenfor å få en ny hver gang...neida..med dataens fantastiske fremskritt var det ikke mulig å notere det noen plass slik at dette kom fram på skjermen i forbindelse med rekvirering av nye timer...utrolig!!

Sykepleieren min forstod(som vanlig) min frustrasjon og fikset ny time,hos samme lege som sist(iallefall) under 1 uke etterpå...
Nå har jeg fresa utav meg litt frustrasjon i dag også...er det ikke flott!! : )

Vi var i Eventyrland(for en overgang!!) fra 11.30-16.30...da var mamma segneferdig og dautrøtt,ungene var gjennomvåte av svette og jeg lengta hjem til sofaen...støynivået er høyt på slike plasser,men ungene koste seg...det er det viktigste...