torsdag 25. mars 2010

Feiring fremdeles..

Mandag 22.3.2010. Opp og hopp! Ei ny uke venter... Uka går fort,men helga går jammen meg fort den også.. I dag er det fysio som vanlig og kondisjonstrening etterpå..kjekt å treffe treningsgjengen igjen etter helga,så skravla går i ett både før og etter trening...

Puzur klarte å stikke ut i dag noen timer,men heldigvis var han så dum at han kom hjem igjen tidsnok til å ta stingene..endelig skal pus få fjernet stingene og han og vi andre begynne å leve normalt igjen..og UT med kattedoen som selvfølgelig katt nummer to også gjerne ville benytte seg av,men der sier matmor nei og drar henne ut av kassen etter halen..hihi..

Det er ikke barebare å ha EN katt som ikke skal ut og TO andre dyr som springer inn og ut hele tiden i 10 dager...fort gjort at han stikker ut mellom bena på deg da..han har klart å komme seg ut et par ganger tidligere også,men da har vi klart å hanke ham inn igjen...pjuh...

Tirsdag 23.3.2010. Har sovet knallgodt i natt,i tørr seng,men straffa er jo det vanlige da...akkja.. I dag skal jeg trene spinning/styrke på Arena..knallhard time,men jeg gleder meg likevel..Etterpå skal jeg til negledama mi og få meg negleforlengelse...stilig!!..føler meg lekker med DE lange neglene..

Rekker timen på hengende håret og er ikke ferdig før klokka er 13.30..så er det å suse tilbake igjen til Klepp sentrum for å se på sykkel til frøkna som har bursdag i morgen..hun ønsker seg bare det..i sykkelbutikken der var det ikke noe som passet så det var bare å kjøre hjem og få seg en liten kvil på 45 minutt før ungene kommer hjem..

Etter middag leser jeg i avisa at sportsbutikken på senteret vårt skal ha sykler på tilbud. Så mens småfrøkna går på koret kjører jeg og minstegutten for å kjøpe sykkel og en presang fra ham..etterpå er det å rase hjem med sykkelen og ned i kirka for å hente småfrøkna igjen..her går det unna i svingene..

Onsdag 24.03.2010. Kjempegod natt igjen,med den vanlige straffa.. Småfrøkna blir vekket med frokost,flagg og gaver på senga..etter å ha pakket opp de litt mindre gavene blir sykkelen kjørt inn på rommet og hun gliser fornøyd når hun ser sykkelen. Kjekt med bursdag!!

Klokka 9 er jeg klar for bodystep på Arena,får jammen kjørt meg der også ja..død og pine,så knallhardt..når JEG må innrømme det er treninga tøff,men det føles godt når man er ferdig..

Etter å ha kvilt middag og ungene har gjort leksene sine er dagens overraskelse for henne som har bursdag at vi skal spise på Mc Donalds...ungene jubler...som dessert hadde vi softis med Dajm...mmmmm..det er godt...Småfrøkna får også kjøpt seg sin etterlengtede OnePiece-dress..ikke lite fornøyd da...

Så er det å hive seg i bilen og fordele ungene på vennegruppe og speidermøte,alt skjer på en dag...ikke noe nytt,det nei... Når ungene er i seng er det deilig for de voksne å sige ned i sofaen og se litt på tv før det er på tide å krype til køys....

søndag 21. mars 2010

Bursdagsfeiring hele helga...

Fredag 19.3.2010. Sovet som en stein hele natta,uten hetetokter!! Herlig,fantastisk!! Men straffa er som vanlig en brennende verk på sovesiden... Men på dagtid er hetetoktene kraftig tilstede,så der slipper jeg ikke unna,nei!! Jaja,man får ikke både i pose og sekk,nei!!

Opp og hopp,i kveld skal vi ha barneselskap for 22 jenter,så det er nok å gjøre!! Begynner dagen med å smelle sammen en dobbel bolledeig,mannen mekker bollene mens jeg er på trening...grei arbeidsfordeling!

Yoga og stretching i dag,med vikar,så det ble litt mer a la pilates med ball,men på langt nær så krevende som timen med Arena!! Masse folk i dag,flere nye også... Greit med litt rolig avslutning på en travel treningsuke...

Etter treninga er det innom kommunen for å hente nøkkelen til fritidsklubben,så må det handles litt til,før jeg tar veien hjemover...Før middagskvilen må det poppes 5 pakker popcorn og alt som skal være med stables klar ved ytterdøra..så er det å hoppe i seng før ungene kommer hjem..

Etter en times effektiv jobbing med blåsing av ballonger,pynting,koking av pølser osv er vi klar for party..første gjest kommer ramlende inn døra allerede 16.45,godt vi var tidlig ute!! Så kommer de dettende inn dørene,den ene jenta etter den andre..

Etter 2 timer med temmelig høy partyfaktor er det på tide å pakke sammen..småfrøkna er fornøyd og da er vi også fornøyd!! Det tar en time å rydde etter selskapet også...det flyter med popcorn og chips i alle kroker og kriker..jaja,da har de kost seg..

Frøkna fikk masse penger,som skal brukes på OnePiece-dress...den er så dyr at hun har fått beskjed om at hun får betale selv hvis hun vil ha den,og det har hun tenkt å gjøre..Når vi kommer hjem om kvelden er det godt å slenge beina på bordet og kose seg med tv..

Lørdag 20.3.2010. Sovet godt i natt også....hmmm...kan det fortsette slik,tro??? Det hadde ikke vært dumt?! Klokka 11.30 er vi ferdig pakket og klar til å dra i svømmehallen,det ble 1250 meter i dag også,og tid til kos etterpå for meg og småtrolla...

Bare avslapping og kos i dag,deilig å slappe av...Far i huset tok en runde med støvsugeren så det er klart for familieselskap i morgen..jeg tar meg av litt klesvask,den tar aldri slutt..så er det enda en koselig og avslappende kveld med Mesternes Mester på TV-en..Ungene er fornøyde når de får sitte oppe og se forskjellige program med oss..

Søndag 21.3.2010. Våkner med et rykk og ser på klokka...oæ,den er jo 10!! Mannen har allerede stått opp ser jeg...jeg var på do en gang i 5-tida,ellers har jeg sovet som en stein!! Utrolig!! Når sov jeg sist til klokka 10??? En luxus for meg,en vane for deg?? Husk å ta vare på den,da!!

Etter en rolig frokost og avislesing på pc-en er jeg klar til å sette i gang med forberedelser til dagens familieselskap. Har bestemt meg for å lage kringle for første gang på 15 år,minst!! Jeg er ikke særlig glad i baking og kakelaging,men jeg elsker kringler,så nå var jeg klar...

Fant oppskrift på nettet og den ble vellykket og kjempegod!! Den oppskrifta skal jeg ta vare på,lettvint og grei! Svigermor kom som vanlig med bursdagskake,den var også kjempegod! Sjokoladekake etter ønske fra bursdagsbarnet.

Det ble en koselig bursdag,ute var det oppholdsvær og vårlig,så etter maten sprang alle ungene ut..Etter at selskapet var slutt ble det rydding,nok en gang,så er det kveld igjen... En uke har gått,en ny står for tur...og jeg er fremdeles med...