lørdag 5. mars 2011

Helg og vinterferie...

Fredag 4.3.11 ..fredag og helg...og snart vinterferie...hurra...siste dag med ringeklokka på leeeenge..ungene kommer sigende,fullstendig klar over at det er fredag,helg og vinterferie snart..påkledning og frokost går unna i en fei...og jeg hopper i treningsstøyet med det samme ungene er ute av døra..

..jeg skal på trening...spinning og fatburn..temmelig fullt på spinninga,men litt mer plass på den neste timen..etterpå var jeg innom  bokhandelen med ei bok som skulle leveres tilbake,så bar det rett hjem..vurderte om jeg skulle kjøpe med meg noen roser,men det er så varmt hjemme for tida når sola skinner i stuevinduene at jeg er redd for at de kreperer med en gang...

...hjemme er det rolig og fredelig,så jeg lager meg lunsj; mine hjemmelagede muslirundstykker,varme med brunost på og ei spennende bok..koser meg ei god stund før jeg kjenner at øyelokkene begynner å bli tunge,så jeg varmer fotvarmeren og kryper til køys...

...hører før jeg sovner at Småfrøkna kommer hjem,men hun vet at mamma kviler så hun setter seg foran tv-en og ser på Hannah Montana...for hvilken gang...???!!??...når jeg står opp igjen har Broremann også kommet hjem og de storkoser seg...det er jo vinterferie!!

...fredagskos,popcorn og tv..tida går fort når det er kosetid,men en gang er det kveld...

torsdag 3. mars 2011

treningsfri torsdag!!

Torsdag 3.3.11 ...zzzz..ble litt lenge med lesing i går kveld..var sååååå spennende..måtte bare lese boka ferdig,for da var jeg ferdig med den serien..jaja...opp og hopp..har litt å gjøre i dag..nestsiste skoledag..ungene er ganske så fornøyd med det..mamma også ja..hihi..

..etter at ungene var gått og frokosten fortært var det bare å hive seg rundt..rydde,støvsuge og vaske...skulle gjort det litt før,men nå får jeg iallefall gjort det før helga og vinterferien tar til..svetten siler,så det er rene treningstimen dette..greit nok,blir ikke annen trening i dag,faktisk,fordi jeg får besøk...men det er deilig når det er gjort..

...har hatt besøk av min bloggvenninne E. i dag..vi har som vanlig myyye å snakke om og klokka løp faktisk fra henne,sånn skravla vi..hva vi snakker om??..vi kunne vel snakket i flere døgn hvis ikke noen hadde brutt oss av eller andre ting kom i veien...

..en veldig viktig og vesentlig ting som bekymrer oss begge er hvordan det skal gå med familien den dagen vi ikke er her lenger...situasjonen er vanskelig uansett hvordan man ser det...jaja...jeg har nå tenkt å være her i maange år enda...det har vi begge to..vi synes jo vi er friske...er vi ikke det da..??!!

...knekkebrødladning nummer to er klar,klær er lagt sammen,ny vask hengt opp,medisiner mekka for 14 nye dager...da er det vel snart på tide å komme seg i kassen..natti...

..trening og knekkebrød..

Onsdag 2.3.11 ..jeg var langt inn i drømmeland i dag da klokka ringte...måtte bare velte meg ut av senga før fristen til å lukke øyene igjen ble for stor..opp og hopp..nytter ikke å ligge her og dra seg..skole og trening venter..

...da jeg kom på treninga igjen på mandag etter fraværet på onsdag,torsdag og fredag forrige uke pga lege,sykehus og reise ble jeg møtt med et åååå,så kjekt å se deg igjen..jeg var visst savna ved mitt fravær..jaja..kjekt det,da..

..i dag var det Bodystep..jeg har sagt det før at dette er ukas verste treningstime...og det er ikke tull...jeg heva stepen et hakk i dag..trodde jeg skulle sprenges...pulsklokka mi viste etterpå at gjennomsnittspuls lå på 181 og makspuls på 199...ikke rart jeg var fesen og uttslitt etterpå..jeg gikk på skjelvende bein inn i dusjen..

..etterpå gikk jeg bare innom butikken og handla middag,så var det rett hjem..hadde rett og slett behov for å slappe av litt..middagskvilen var etterlengta i dag...bare så vidt jeg våkna da klokka ringte..middag og lekser,så er det speider for ungene..

..i kveld har jeg laget en ny runde med knekkebrød og gjort klar det tørre til ny ladning i mårra..må visst bare lage dobbelt opp når jeg først holder på..men det må lages i en togang desverre...bruker jo dobbel så lang tid da,men skitt au..knekkebrødene er verdt det... :)

tirsdag 1. mars 2011

..tirsdag..

Tirsdag 1.3.11 ..hmmm..så var det mars igjen..månedene går fort...ikke lenge før sommeren er her igjen..det er en deilig årstid vi går i møte..

..klokka ringer,på tide å komme seg opp...travel mårra,alle skal avgårde på samme tid,nesten..Småfrøkna skal ha med karnevalskostyme på SFO i dag,men det gjorde vi klart i går,så det ligger klart...de kommer seg ut døra i rett tid,med meg hakk i hæl...

..full pakke i dag..kjekk time det der...kunne godt ha vært to ganger i uka på mårran den..er ferdig klokka 9.30 på den timen,litt greit å være tidlig ferdig selv om man har hatt to treningsøkter...som er slått sammen til en,uten pause i mellom..

..etterpå blir det en middagskvil på meg mens Broremann gjør leksene..lite lekser denne uka på begge to..det er lesevake denne uka,så da er det stort sett bare lesing..

..Småfrøkna har vært på SFO og kommer smilende inn døra..det har vært kjekt med karneval!!..lapskaus til middag i dag..selv om det er en som ikke er helt fornøyd med det valget..etterpå er det litt tid til kos før vi må avgårde igjen....Småfrøkna skal på skolen til lesevake,Broremann skal til en kamerat og jeg skal på fotokurs...

...og fotokurset var kjekt...mye å lære og tenke på for en amatør...det er rett og slett å bare begynne å føle seg trygg på alle knappene på kameraet og våge å bruke dem...og tenke litt nytt for å ta litt annerledes bilder..spennende..

...nå har klokka passert 21.20...ungene er i seng,jeg skal se nyhetene og henge opp klesvaska,så er det vel på tide å finne kassen for meg også...etter at de små firbente har fått sitt de også...zzz

Ny uke,ny treningsuke,nye treningsmuligheter..

Mandag 28.2.11 ..da var det jammen mandag igjen..opp og hopp..ungene skal på skolen,jeg skal på fysio og trening...Broremann kommer hoppende med en gang,men Småfrøkna kommer ikke før 7.20,etter flere purringer.til tross for tidlig leggetid...jaja..fem skoledager igjen,så er det ferie..skal bli deilig med ei uke uten vekkerklokka..

...fysio klokka ni...godt å bli knadd litt...fysioterapeuten min har fått Tense-apparatet jeg skal prøve ut mot smerter..hun pakker det ut for å vise meg litt før jeg skal ta det med meg hjem...typisk...paddene mangler,så hun må ringe og purre,så da fikk jeg det ikke med meg hjem i dag..jaja...da er det bare å vente litt til..

..spinning i dag..bare en time fordi jeg har fysio først,men en time er bedre enn ingen time..får nå svidd av meg noen kalorier i dag også,ja..etter at timen er ferdig setter jeg kursen mot Bryne og legesenteret...skal få satt de berømmelige sprøytene...denne gangen får jeg en sykepleier jeg har hatt før,så da går det fort unna...ingen bruksanvisningslesing først i dag,nei...heldigvis..

..etter en sprøyte i hver skalk og en bakende som ikke er god å sitte på suser jeg hjemover..har litt saker og ting som må på plass etter helgas utfarter..skittentøyhaugen vokser,så nå er det visst på tide å ta en runde der,ja..

...middagskvil,middag og lekser blir unnagjort..Småfrøkna skal på turn,Broremann har ingenting på menyen i dag..en rolig kveld som fort går over i leggetid og natti...

mandag 28. februar 2011

Søndag og hjem igjen...

Søndag 27.2.11  ..klokka blir 10 i dag også før jeg kommer meg opp...menmen..det er jo søndag og miniferie da..står opp som førstemann,men får raskt selskap av min datter..og svigersønn...blir en god søndags-fellesfrokost i dag,med varme rundstykker..

...formiddagen går fort når man er litt seint oppe og skal avgårde litt tidlig,men litt tid til avslapping og kos får vi tid til før vi må kjøre..fikk med oss de siste minuttene på VM også,så vi fikk med oss Nordtug-en da han dro fra feltet og raste i mål..litt uenighet i stua om hvem som skulle vinne da..hihi..

...toget går 14.15 så nå er det på tide å komme seg avgårde etter ei kjempekos helg..avskjeden blir litt hastig siden vi plutselig fikk litt dårlig tid da vi så på klokka underveis,men tid til en god klem og følge til togdøra ble det..litt trist å reise fra dem,men veien er jo ikke så lang,så det blir nok en tur igjen om ikke så lenge..da må nok småtrolla få være med..

...litt mer folk på toget hjem igjen og megavarmt..svetten sila hele veien..jeg hadde jo plass ved vinduet,hvor også ovnene er...prøvte å bytte med sidemannen men han takket nei fordi han trengte beinplassen...jaja..da får jeg bare svette da...og lese litt...og døse litt..

..16.52 er jeg på Bryne..på tida..ikke verst når man hører på alle klagene på toget..henter bilen på den gratis parkeringsplassen til NSB hvor bilen har stått i helga(det er greit å bo på bygda da,hihi) og kjører til Klepp for å hente ungene..

..etterpå kjører vi videre til kennelen for å hente Yezzy som er ellevill av gjensynsglede,for så å snu og vende nesa hjemover..godt og varmt i stua,ja...svett...opp med dørene og så slipper vi Gismo ut på gulvet..han er helt i ekstase og hopper og spretter og springer frem og tilbake..tydeligvis glad for at vi er kommet hjem...men han har hatt tilsyn av marsvin og kattepasseren på lørdag,så helt alene har han ikke vært...

..ungene har kost seg i helga..de har både vært på kaninutstilling,bowling og malt egne kunstverk..så er det å sette i gang med opprydding...klær må sorteres og ryddes,ranslene må gjøres klar for ei ny uke,klær til morgendagen må legges frem,treningsbagen og sprøyter må gjøres klar(skal ikke glemme dem denne gangen,nei!!!)...så er vi klar for ei ny uke..

..ungene hopper frivillig i seng ganske raskt..Broremann er i seng klokka 19,Småfrøkna 19.30.da sier jeg godnatt til begge to og sitter plutselig i ei tom stue lenge før normalen..de hoppet frivillig i seng,så de var visst trøtte..

...to timer seinere er det min tur..så var den uka og den helga også over...jaja..har da fått litt ut av den,da...natti folkens,nå har Gissebassen fått sitt,de andre dyra er sortert alt ettersom,så nå sier jeg takk for meg!!

søndag 27. februar 2011

Lørdag..shopping..latmannsliv..

Lørdag 26.2.11 ..klokka nærmer seg 10...kanskje på tide å komme seg opp..kan ikke ligge her og dra meg hele dagen...vi skal jo ut og pløye Stormberg og Sørlandssenteret..må jo alltid ut og myse litt mår man er på andre trakter enn sine egne.....selv om jeg stort sett kommer tomhendt hjem av en eller annen grunn...

..etter frokost kledde vi oss og dro avgårde..blaut snø,slaps og snøfiller møter oss utendørs...vi stoppet på Stormberg først...var jo først og fremst ute etter treningstøy,men det var det ikke mye av og iallefall lite fint...masse fjellklær,men det har jeg nok av..

...neste stopp var senteret..maaasse butikker å pløye gjennom her,ja...fant faktisk noe til meg selv til en forandring..dongerykjole,tøffe sandaler og øredobber..Småfrøkna får ny dongerykjole hun også og tøff t-skjorte med paljetter på..

..hennes nye repertoar er at hun vil også ha slike klær som meg og være like fin som meg...så nå har jeg fått en liten kopi av meg selv..men det er jo litt kjekt med ei jente som bryr seg litt om klær og det å pynte seg da,for Storesøster var absolutt IKKE sånn før hun ble voksen...så forskjellige kan søsken være..

..Broremann får bøker...han bryr seg døyten om klær,men er en skikkelig bokorm..greit å gå på mammutsalg da..

....vi dro hjemmefra i 12-tida og var tilbake i 17-tida...temmelig pesne begge to..halvveis i løpet var vi skrubbsultne og tørste og måtte ha oss en liten matpause..vi kjøpte lun kyllingsalat...mm..den var kjempegod,kan trygt ha den flere ganger,ja..

..da vi kom hjem flata vi rett ut på sofaen foran tv-en og der ble vi liggende til mannen i huset hadde laget middag til oss i 19-tida...wraps..mitt middagsønske...mmm...det er SÅ godt!..deilig å bare slappe av uten å måtte ta seg av unger og slikt til en forandring...