lørdag 26. desember 2009

Kun ny del.12.-18.12.2009.

Lørdag 12.12.2009. Denne helga har vi kjøpt og pyntet juletre,pyntet ferdig huset og bakt pepperkaker og kakemenn. Jeg og de to minste ungene har stått på fra morgen til kveld,de har virkelig vært flinke.

Søndag 13.12.2009. Jeg har grusomt vondt bak i korsryggen av å stå fremoverbøyd i time etter time,to dager på rad,men jeg biter tennene sammen for å bli ferdig. Det er kreften i virvlene som er årsaken. Når søndag kveld kommer og det 3.adventslyset kan tennes begynner vi virkelig å få julestemning.

Ahhh! Alt er ferdig pyntet,julekakene i boks og nesten alle julegavene klar! De gavene som mangler er bare "kosegaver",sånt som man driver med, bare for å få adventstiden til å gå...

Ungene etterlyste gaver under treet,så jeg måtte begynne å bære opp fra kjeller og soverom...da begynte den forventningsfulle glansen å komme i øynene til ungene. Kan det bli bedre? Å få sette seg ned i all julekosen,slappe av og la tankene vandre. Både forover og bakover..

Noen år bakover...da jeg ble tatt bilde av foran det pyntete juletreet vårt,nesten uten hår...fullstendig ribbet for MEG...nytter ikke å pynte seg,man føler seg ikke vel,uansett....

Sliter mye om natten for tiden,verker sinnsykt i leddene. Kan våkne med albuene eller knærne bøyd og klarer nesten ikke strekke dem ut igjen. Må nesten skrike når jeg gjør det.. Kan også våkne av at det brenner i den siden jeg ligger på..er helt mørbanket når jeg prøver å røre på meg...den som hadde fått en natt helt uten noen ting....sove helt i fred..

Mandag 14.12.2009. Ny treningsuke,nye treningsmuligheter!! Jippi!! Mandag! På`n igjen! Fysio kl 9 først, så er det kondisjonstrening. Kos å treffe treningsgjengen igjen..Det føles utrolig godt etter at jeg har fått kjørt kroppen skikkelig,føle at det fremdeles er noe som heter liv igjen i denne kroppen..Desto vanskeligere å forstå at jeg er så alvorlig syk som jeg egentlig er.. Gjelder det meg...???

Onsdag 16.12.2009. Trening igjen; styrketrening i dag. Resultatene begynner å vise seg etter snart 4 måneders trening. Fra å bruke de letteste vektene på alle stasjonene,kan jeg nå bruke de tyngste vektene på alle stasjoner uten problem!! Kjennes utrolig godt,kroppen fungerer jo!!

Juleavslutning med yngste gutten,4.kl.,i kveld. Klassen fremfører et julespill,kjempeflinke er de. En mors stolte hjerte banker..Godt å få være med på en juleavslutning for ham,enda en gang..

Torsdag 17.12.2009. I dag er det juleavslutning med treningsgjengen; kun en treningsdag igjen før jul.. Avslutningen blir holdt på Bowlingen,med kaker,kaffe og bowling. Vi deler oss opp i lag og spiller...her er det ingen vinnere eller tapere,dette er kun for moro..

Jeg er også med..bare for å få bekreftet at dette ikke er noe for meg lenger..får bare mer og mer vondt rundt om,rykket når man slipper kula er heller ikke bra...jaja,da har jeg fått bekreftet det også..

Fredag 18.12.2009. Siste treningsdag med gjengen før jul i dag,litt vemodig..To uker fri...hmmm...ikke for meg,nei..har allerede gjort avtale med det ene senteret vi benytter oss av at jeg kan få trene i ferien på et gavekort!! Heldige meg!! Gratis attpåtil!! Ikke noe fri for denne dama nei...hihi,har litt tendens til å bli grepet av treningsnarkomani...jaja....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar