onsdag 13. oktober 2010

Malemalepakkepakke....

Onsdag 12.10.10 Opp og hopp,en ny dag er her...hmmm...senga er tørr i dag...og varm...ikke verst..deilig..klokka er 9.40 når jeg våkner..gjerne på tide å stå opp??? Når jeg kommer ned i stua har begge ungene kledd på seg og sitter og spiser frokost foran tv-en...hmmm...kan det være fordi det er Nugatti-dag i dag??? Ungene får nemlig bare Nugatti onsdag og lørdag her i huset..det er nok for et usunt pålegg...

Overskya i dag...kanskje jeg skal hive meg over malejobben som venter og burde vært gjort før vinteren slår til for fullt...som tenkt,så gjort...et par timer så er jeg ferdig...da er det bare å male hele den veggen og vindu/dør et strøk til så er den også ferdig...satser på mer fint malevær neste uke..er jo kjekt å se at det blir fint også da...

Etter litt kos med unger og dyr er det på tide å komme seg avgårde på trening..bodypump igjen...død og pine..gangsperren fra mandag er ikke borte enda...jaja...det beviser iallefall at jeg lever....vanligvis trener jeg ikke på ettermiddag/kveld,men siden ungene har ferie gidder jeg ikke å stå tidlig opp for å gå på trening altså...en plass går grensa...17 er grei nok tid å trene på...men ikke senere...da er jeg for lat...(eller trøtt?)..hmm..

Etter treninga er det bånn gass hjem og begynne å pakke... Vi skal til Kristiansand fra torsdag til søndag på besøk til storesøster og mannen hennes...vi gleder oss som bare det..en stund siden småtrolla har vært der nå..på fredag skal vi Dyreparken og på Badelandet i Dyreparken...det blir vel bånn gass fra 10-19..sover nok godt den natta ja..

Småfrøkna tar stor-rengjøring i buret til Gismo(marsvinet),han skal få være med på turen..hunden skal på kennel og kattene skal en kamerat av broremann sørge for..da er alle dyr ivaretatt...må litt planlegging til når man har dyr..og jeg sørger for pakkinga..grei arbeidsdeling..

Nå er kvelden snart slutt for min del..må komme meg i seng (og slokke lyset i skjebelig tid...har vært mellom 24 og 01 til nå i ferien..ikke si det til noen...har så forferdelig mange spennende bøker å lese...og jeg leser nesten bare i senga...hysj...)..tror jeg har kontroll på: ikke glem..og husk....resten står på liste til i mårra..medisiner og penger er det viktigste..alt annet kan kjøpes...hehehe.. God natt mine venner!!

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Jeg har lest bloggen din en stund og som alle de andre er jeg mektig imponert over ditt pågangsmot,humør og livsglede.Det er en fornøyelse og tankevekker lese om hverdagen din med alle dens trivialiteter og praktiske ting som til enhver tid må ordnes opp i spesielt når en har små barn som krever sitt.Du er MOR for dine barn som det bare er å ta av seg hatten for:))Jeg håper inderlig at du får lang tid til fortsatt å være der for barna dine og med din livsvilje og evne til å fokusere på det positive tror jeg du vil få det.
  Jeg kom over et fint dikt som jeg synes passer så fint til deg:
  I`m a woman

  I`m fourtysix
  Eg er kvinne.Eg er til.
  Eg er jord og sol og vind.
  Og tusen songar.
  I`m a woman,
  I`m fourtysix.Eg er forma av det liv
  Som er mitt,med mjuke ord
  og sterke klangar

  Eg har vunne.
  Eg har mista
  Eg har gråte og eg har ledd.
  Eg har bøygd meg i sorg.
  Og eg har sveva.
  Eg har kjempa.
  Eg har seira.
  Eg har falle og eg har stått.
  Og eg vedstår meg i dag
  At eg har levd.

  I`m a woman.
  I`m fourtysix.
  Eg har levd og eg har lært.
  Og betalt ein pris for alt
  Som eg har feila
  I`m a woman,
  I`m fourtysix.
  Det er stolthet i mitt blikk.
  Når eg granskar mine augo
  Djupt i speilet.

  Eg har lengta.
  Eg har elska.
  Eg har sett ein draum bli født,
  hatt små born som kraup i kring
  ved mine føter.
  Eg har sunge.
  Eg har dansa,
  kjent meg ett med alt som gror.
  Vore eit tre som hadde djupe
  sterke røter.

  Synni, strekk deg mot lyset!
  Synni, kvinne og mor!
  Synni, født til ein fridom
  Barn av den gode jord.

  Hilsen Ingunn

  SvarSlett
 2. Hei Ingunn! Tuuuuusen takk for gode ord og et flott dikt,jeg blir så utrolig rørt og det gjør meg så veldig mye å vite at såå mange mennesker tenker på meg og bryr seg om mitt ve og vel! Passet jo veldig bra det diktet ja,det var flott og så er jeg jo 46 også...trodde nesten DU hadde skrevet det til meg! Nok en gang:tuusen takk!! Klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Hei igjen!
  Er vedig glad for at du satte pris på diktet. Det er en som heter Eivind Skeie som har skrevet diktet og med bittelitt omskriving passet det til deg:)Kos deg i Kristiansand med barna,håper du får noen gode og kjekke dager:)
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett