søndag 17. januar 2010

Helg med gulvlegging,kino og svømming....

Fredag 15.1.2010. Ikke noen god natt denne natta heller...våkner gang på gang med innmari vondt i høyre fot..blir snart sprø... Men svetting har det vært lite av disse nettene av en eller annen grunn...aldri så galt at det ikke er godt for noe eller...????

Yoga og stretching i dag! Deilig,men må springe bånn gass på tredemølla 15 min først til oppvarming,for å føle at det har vært skikkelig trening! Ingen trening uten svetting! Mye folk på treninga i dag,4 folk fra NAV også.

De var ute på inspeksjon for å vurdere om dette var noe de kunne foreslå for sine klienter...de fikk varme anbefalinger fra oss alle om at dette tilbudet er noe for ALLE. Uansett hvilken form,fysisk eller psykisk,de måtte være i...

I dag har det begynt å komme nytt gulv i stua..blir sååå fint!! Godt valg vi gjorde der ja!! Dette blir spennende!! Kan nesten ikke vente til det er ferdig...samtidig så har jeg all verdens tid... rart...før var jeg sånn at alt helst skulle vært gjort i går....sånn er det ikke lenger...hmmm....

Spennende.. i kveld skal minstejenta overnatte på speiderhuset..hvis dette lykkes er det første gang hun sover hos andre,bortsett fra hos farmoren og Anita...det blir å sove med mobilen på hodeputa og vente på at de skal ringe...vi som er hjemme koser oss med Det store korslaget..

Lørdag 16.1.2009. Jøss,småfrøkna har sovet borte i natt!! O under over alle under!! Jaja,hun vokser visst til hun også... Dro ned og hentet henne klokka 10 i dag,det hadde gått greit,selv om hun var den siste som sovna rundt 24. Hun så litt trøtt ut ja,men var litt kry over å ha klart dette!!

Vi ragga rundt og gjorde noen ærend samtidig som vi shoppa litt nips og naps til stua..kjekt å komme så langt at man kan begynne å handle..samtidig fikk vi pløya kjøpesenterets klesbutikker også..hihi..

Etter middagskvilen min dro jeg og ungene på kino for å tømme huset for folk en stund og lage arbeidsro. Med to poser medbragt pop-corn og tre drikkeflasker var vi godt forberedt! Vi har sluttet å kjøpe pop-corn på kinoen,mye billigere å poppe hjemme og ta med seg! Jo flere unger og filmer,jo billigere blir det!! Kjempemorsom film!!

Småfrøkna sovna fort i dag,ikke tvil om at det ble en sein kveld i går og tidlig opp....hun gjespet hele dagen..ventet nesten at hun skulle sovne under filmen,men det gjorde hun faktisk ikke!!!

Søndag 17.1.2010. Like fæl denne natten som i går og like mye våken..og nå har temperaturen ute ligget rundt 0 gr de 4-5 siste dagene,ikke såå kaldt lenger...hmm...jaja....

Innimellom alt annet vi skal i dag,må jeg rydde masse rene klær inn i skapene til ungene,rydde skapene på badet og rydde soverommet..utrolig så fort alt samler seg opp da..men deilig når det er unnagjort!!

I dag skal jeg og småtrolla i svømmehallen,så det blir ro i byggheimen,hehe..Vi dro i god tid for å være blant de første. Jeg bruker å svømme 1000 m med en gang vi kommer,før alle barnefamiliene kommer rasende inn dørene(hihi) og kaoset begynner..ungene synes det er kjempekos å dra i svømmehallen,samtidig får jeg trent...svømming er god trening for kroppen min..

Etter middag,oppvask og kvil har vi søndagens obligatoriske spillekveld,etterpå er det boms i seng med ungene,mandag mårra blues i mårra,som vi bruker å si..da er det dautrøtte unger som må hales ut av sengene..

Kondis i mårra!! Gleder meg allerede...på tide å gjøre klart treningstøyet....og natti etterpå...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar