onsdag 30. mars 2011

Innleggelse..

Fredag 25.3.11 ...har hatt ei forferdelig natt...apparatet har gått hele natta,men det har ikke blitt særlig bedre...helst verre..og jeg har fått ett skikkelig stygt og hovent øye i løpet av natta også...dette er andre gang,men denne gangen er det myye verre...død og pine,jeg ser jo ikke ut...!!!

...når jeg står opp klokka 7 og tar morgen-medisinene mine hiver jeg også innpå ekstra smertestillende...denne gangen tar jeg 40 mg oxynorm,for nå er det så vondt at jeg bryter alle prinsipper..hihi..

...jeg har ikke full effekt av de 40 mg jeg tok,smertene er der fremdeles...det eneste jeg oppnår er at jeg blir sullete i hodet...klokka 10.30 tar jeg 40 mg til og venter på effekten av dem...den kommer ikke...må si jeg begynner å bli litt bekymra etterhvert...

...11.15 ringer jeg til kreftpoliklinikken for å spørre om jeg kan ta enda høyere dose og hva jeg skal gjøre...når sykepleieren får høre om forløpet og hva jeg har tatt av smertestillende vil hun snakke med en lege og ringe meg tilbake..

...legen sier at de vi ha meg inn for innleggelse fordi de frykter at smertene kan komme av tretthetsbrudd(at skjelettet på et sted er så oppspist av kreft at det har ført til brudd...jeg blir kjempelei meg...vi skal ha barnefri denne helga...det passer IKKE!!

...sykepleieren tar en ny runde med legen og forklarer situasjonen,men får samme beskjed...jeg må bare pakke sakene mine og komme meg inn med en gang...oppmøte akuttmottaket...sånn var det med den saken!!...

...for å gjøre en lang historie kort...jeg møtte vel i 12-tida og kom på avdeling 1k litt over 15...så ting tar tid...stønn...kjedelig...ikke meg å tilbringe et så tiltaksløst liv,nei...grr...treffer flere kjente ansikt blant de som jobbet her fra sist jeg var inne for 5-5.5 år siden...litt greit å treffe kjente ansikt her da..

...utover ettermiddagen får jeg to runder med 60 mg oxynorm...gjett om jeg ble susete da eller???...og ikke hjalp det noe særlig heller...og når man blir susete av smertestillende er det et greit tegn på at den typen ikke virker..

...utpå kvelden ble jeg plutselig helt elendig,det kokte i hodet,jeg følte jeg måtte spy og ble helt uvel,så den stakkars kroppen min fikk nok et lite sjokk av alle de ekstra medsinene...etterpå var det bare å stupe i seng..og der ble jeg liggende...

9 kommentarer:

 1. Ååå jeg håper da inderlig at dette er noe forbigående! Men de finner vel ut av det med røntgenbilder kanskje? God bedring!!

  SvarSlett
 2. Tenker masse på deg, og ønsker deg gode dager.
  Du er så positiv og har en stå-på-vilje av stål!
  Fantastisk er du!
  Alt godt hilsen fra ei i Kr.sand

  SvarSlett
 3. hei åå stakkars deg du så er så aktiv og plasere deg i en seng er sikkert håpløst....men den må til for at det skal gå så mye bedre...mer er det igrunnen ikke og si..håper du komme deg hjem til helgen og får en koselig rolig helg..klem fra mia

  SvarSlett
 4. Hei Synni!

  Huff, det høres ikke godt ut det der! Håper virkelig de klarer å finne noe smertestillende som hjelper. Venter i spenning på hvordan det går med deg.
  Klem fra kreftsykepleieren.

  SvarSlett
 5. Hei Synni!
  Dette var ordentlig kjedelig - har ikke tid til dette du.... Håper de finner ut hva smertene skyldes, og at du får noe som lindrer. Har sagt det før, og gjentar det gjerne: Du er knalltøff som trosser smerter og dårlige dager - og klarer å være positiv og se lyst på det som for mange andre hadde vært helt mørkt. Tenker ofte på deg, du gir så mye av deg selv og får andre til å tenke over hva som virkelig er viktig her i livet. Ønsker deg riktig god bedring - håper du snart er klar for flere treningsøkter!
  Klem fra ukjent kvinne

  SvarSlett
 6. Hei!
  Håper virkelig at du er på beina igjen nå,det fortjener du.Sterk og sta som du er.Tenker på deg. Du klarer nok denne kneiken også...
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 7. Hei Synni

  Trist å lese dette da, men du har en utrolig evne til å få formulert deg!Så positiv og tøff du er.
  Håper inderlig du har fått noe som hjelper deg nå
  og at du kommer hjem i helga.God bedring Synni!
  Ønsker deg alt godt!!

  Klem fra marit

  SvarSlett
 8. Hello Synni,

  Heisann, du er tilsengs? Det stemmer sikkert ikke lenger, jeg antar du er enten på trening eller på sykkel allerede. Digger bloggen din, siden du alltid er optimistisk og ikke klager hele tiden, slik som mange andre, selv om du sikkert har mye smerter. Dette vil bli bra skal du se.

  klem fra bestemor

  SvarSlett
 9. Hei alle sammen!!
  Takk for koselige,humoristiske og omsorgsfulle meldinger fra dere alle...godt å vite at det er noen som tenker på meg midt oppi all galskapen...hihi..
  Takknemlig klem fra meg!

  SvarSlett