søndag 6. mars 2011

Lørdag..

Lørdag 5.3.11 ..er faktisk oppe til klokka 9!!..ikke verst på en lørdag,gitt...jaja..ungene har stått opp de også...forstår ikke at de ikke ligger og drar seg litt lenger,når de først kan???...jaja,sånn har det vel vært til alle tider..

..vi skulle egentlig gått i svømmehallen i dag,men vi finner ut at siden vi skal gå to dager i vinterferien dropper vi det i dag...de var så travelt opptatt på hver sin kant,så det var ikke noe problem..

...jeg følger faktisk med litt på tv og vm..ikke verst til meg å være..hihi..

...sola skinner innimellom i dag,men det er iskald vind...mens jeg venter på noe i ovnen så stiller jeg meg opp i terrassedøra i 10 minutt...sola varmer som bare det..kjenner bare at det koker i kinnene...det er visst vår!!..og den tar...er litt rød i kinnene etter bare 10 minutt...

...i 17-tida kjører vi hjemmefra...jeg og Småfrøkna...vi skal til flyplassen og hente Broremann som endelig kommer hjem..han er ute 4 uker i slengen og jeg synes de 4 ukene varer så uendelig lenge...

...han står og venter på oss når vi kommer...i bare t-skjorta den gærningen i den iskalde vinden...brrr...vi koser oss med Broremann hjemme og det blir pizza og kos i kveld...kjekt å ha ungene samla igjen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar