torsdag 14. januar 2010

Travle tider 13-14.1.2010....

Onsdag 13.1.2010. Stønn..dette begynner å bli et sammenhengende mareritt.. I natt våknet jeg av verk i høyre fot og i setet...død og pine,det er helt forj.....!! På 1-10 skalaen ligger dette på 8? Marerittene var der også..Legen på det palliative teamet har tatt vekk og lagt til noe i medisinene mine,så jeg var kvitt dem en stund...men nå tror jeg jamen det er begynt på`n igjen..

Men,det er ikke tid til å ligge på latsiden likevel..opp og hopp! Ungene skal på skolen og jeg må på legesenteret og hente fysioterapirekvisisjon og hente medisiner ...før dagens trening,som er styrketrening..nytt program her også...knæsj!

Etter trening,kvil,middag og lekser med ungene er det avgårde igjen til sykehuset for å ta CT. Skal være der 17.00,så jeg hyrer min privatsjåfør igjen...hihi(min sønn som holder på med lappen)... han er fornøyd som vanlig..jo flere ærend og jo lengre å kjøre,desto bedre...det passer bra ...må innom flere plasser på vei hjem..

Måtte jo ha kontrastvæske på CT`en,selvfølgelig!!! Slipper ALDRI unna... Blir altså SÅÅÅÅÅÅ kvalm i det øyeblikket væsken skytes inn i blodåren..!! Må alltid ha spykoppen klar,i tilfelle... I følge snella som plager meg med roting i blodårene til tross for at jeg har VAP,er det sååååå uvanlig!!!!...kiss my a.....,det bryr ikke jeg meg om...jeg må spy!!!!!! ER det noen av dere som har hatt plager med det samme??

Min kjære sønn er solidarisk og venter på sin mamma mens hun er inne..etterpå får jeg beskjed om å vente i MINST 15 min før jeg går...i tilfelle man reagerer på kontrasten...æsj...dette har ikke jeg tid til!! Etter 10 minutt sier jeg til sønnen min at nå er det nok,vi stikker... Mens dørene er lukket inn til CT-rommene,smyger vi oss listende ut,fnisende som to unger....med løftede ben som røverne på tjuatokt i Kardemomme by...Fniis...

Kan tro folka i det fulle venterommet lurte på hva vi drev med..!!!??? Jeg elsker å drive herk!! Noe gæli må da en stakkars møkklei kreftpasient få lov til....!!!!!!!!!!!!!! Det er ikke såååå spennende på sykehuset når man er der for tohundreogørtende gang... Noe helt annet for de som stikker innom en gang i skuddåret!! (Og forresten så har jeg tatt den CT`en og kontrasten ørten ganger før og vet at jeg ikke reagerer allergisk på den...)

På vei hjemover raser vi innom 3 kjøpesentre/Nillebutikker for å få tak i akkurat DET bildet til den nyopp-pussede stua...fant det i siste butikken,på sentret i nærmiljøet...det skulle vi visst før!!....akkja....tempen er rundt null i dag,så vi raser innom bensinstasjonen for å vaske bil og havner som nr 4 i køen...da er klokka 18.50...rekker vi å hente yngstegutten på speidern 19.30 tro???

Jepp,klokka var 19.31 da vi kom til speiderhuset...tror det gikk lovlig fort....jaja..bilen ble i hvertfall ren etter null vask på en måned med sprengkulde..pst...jeg har Cadillac...hihi...litt av en skolebil..hæ??

Torsdag 14.1.2010. Ikke bra denne natta heller...Sinnsyk verk i høyre foten igjen..har vært mye våken i natt pga den...grrr..enden på visa ble å stå opp tidlig igjen..det er grenser for hvor mange ganger man skal prøve å sovne igjen..(Og når man er såå trøtt og har sååå vondt glemmer man at det er noe som heter å ta ekstra smertestillende ved behov....)

Etter at ungene gikk på skolen har jeg bare gått hjemme og sullet..ryddet og lagt sammen klær,gjort fint lite og ingenting...fridagen min i dag...for meg er det å IKKE MÅTTE gå noen som helst plass...det er en allergi man får etter å ha gått gjennom behandlingsløpet med innleggelser,akutte innleggelser,blodprøver,operasjoner,6 cellegifter,undersøkelser,CT`er,MR`er,25 strålebehandlinger,månedlige Zometa-intravenøstbehandlinger og mye mye mer...mon tro om jeg skulle tatt en vareopptelling på hvor mange totalt???

Man MÅ rett og slett vite at man ikke MÅ ut av huset noen dager i uka...helga regnes ikke med..Noen andre kreftpasienter som har fått den samme allergien??? Ellers så er nå mannen min i ferd med å rive opp stuegulvet,så her ser det ikke ut....lukker bare øyene og gleder meg til alt er ferdig og jeg kan begynne å henge opp nye bilder,nye gardiner,kjøpe nye puter,duker,blomster,nips og naps...

2 kommentarer:

  1. go kveld her lest det du skriver ...du har det jammen travelt fullt kjør...Du er en aktiv dame.. føler jeg har veldig goe dager. men kjeder meg ikke .går på trim + at noen barnebarn som kommer på besøk. og venninder på kaffi og tatling!!.Nåå gleder jeg meg veldig til snøen forsvinne.DA skal jeg gå mye hver dag. Dere er vell ferdig meg gulvet også nå tenker jeg..ble nok fint. ha en fin helg videre
    mia

    SvarSlett
  2. Hei Mia! Joda,det blir noen travle dager innimellom,men jeg passer alltid på å ha noen fridager.. Og så er det jo forskjell på positive fridager og negative fridager,da..Men det blir jo også litt aktivitet med to unger som trenger leksehjelp,oppfølging til fritidsaktiviteter,hjemmekos,kino osv...MEN,jeg er bare glad til for at jeg fremdeles er så aktiv at jeg klarer dette...jeg gruer meg til den dagen kommer at jeg sitter/ligger passiv og ser på travelheten rundt meg uten å kunne gjøre noen verdens ting...og mine damebekjentskap er jo på jobb,de fleste i allefall,så da er det greit å ha andre ting å ta seg til...Kjekt å høre at du får besøk av barnebarn mm..Så langt er vi ikke kommet her at det er noen barnebarn...må innrømme det at når jeg ser mødre med små babyer så er det litt vemodig å tenke på at jeg har ingen sjangs for å oppleve det en gang til..hadde jeg vært frisk så kunne jeg kanskje tenkt meg en til...jaja,ikkeno å tenke på uansett,det løpet er kjørt for godt....(Er du klar over at du kan legge deg til som abonnent så får du mail med en gang jeg eller andre har vært inne på bloggen og skrevet noe...??? bare et lite tips..)

    SvarSlett