onsdag 28. april 2010

Barnefri helg...

Lørdag 24.4.2010. Helg og barnefri! Mannen min dro avgårde i går for å være med på en dugnad og skal komme hjem i kveld.

Jeg koste meg i går kveld med det gode resultatet,tv og litt alenetid. I dag sto jeg opp til fint vær,så da klokka var 10 rigga jeg meg til på terrassen...deilig..helt stille...ingen som maser..en hel dag...hmmm..mye tid til å la tankene flyte...om det meste...

Søndag 25.4.2010. Deilig å sove litt lenger,uten vekkerklokke..men likevel var jeg oppe før 9. Ikke det samme fine været,men faktisk ble det 15 gr på det varmeste og Stavanger hadde rekorden i dag med høyeste temperatur i landet!

Ungene kom hjem på kvelden,trøtte,men fulle av opplevelser fra helga..Siste stasjon før de kom hjem var teater med Emil. Ellers har de både vært ved sjøen og ute hele helga.. Småfrøkna var litt lei seg,så det ble sent før hun sovnet..ikke så bra når det er mandag i mårra....

4 kommentarer:

  1. Kjære Synni.
    Det er godt med gode resultater, men tøft å vite at det kan endres så fort... Det går ikke an å forestille seg uten å ha vært der selv.
    Håper så inderlig at du får mange gode år, og at spredningen holder seg i ro. Tenker på deg i hverdagen og heier deg frem!
    Her er det fremdeles snø på bakken og kaldt så det holder. Ingenting som minner om vår. Tror jammen vinteren har tatt det meste av løkblomster i tillegg til rosene.
    Men det blir ikke lengre helt mørkt om kvelden, så sommeren er i emming.
    Ønsker deg masse sol og gode dager.
    Klem fra Inger

    SvarSlett
  2. hei hei nå hjemme igjen etter og ha vært på ferie litt tidlig kansje men samma det ..kjekt og reise men kjekt og komme hjem igjen...heldigvis de er slik da. måtte inn og se om alt er bra med deg...jippi jippi så bra. men kan tenke meg hvordan du har det foran hver sjekk..men du er en sterk dame.. utrolig sterk. jeg sier go natt og ønsker deg en fin helg.mia

    SvarSlett
  3. Godt å se at du har det bra! Jeg følger med fra sidelinja og kjenner meg igjen i så mye. Du har en optimistisk natur og skikkelig ståpåvilje, og jeg er helt sikker på at det styrker kroppen og gir deg mange, mange år! Har lest en del om hvor mye positive tanker virker inn på helbredelse, og det er bevist at det har en sammenheng. Så du ligger godt an, det er jeg sikker på. I juni er det min tur, CT av levra 8. juni og til legen 14. juni. Da har jeg hatt 3 gode måneder og håper på 3 til. Klem fra likesinnet.

    SvarSlett
  4. Hei mia. Håper du hadde det fint i ferien. jeg og 3 av ungene drar til Egypt i slutten av juni,vi gleder oss!! klem fra meg.

    SvarSlett