lørdag 3. april 2010

Påskeferie 2010.

Mandag 29.3.2010 Påskeferien er i gang,men treninga er det foreløbig ikke ferie fra. Etter ei god natt drar småfrøkna og jeg avgårde til kondisjonstrening..småfrøkna ser gode muligheter til rulling i friarealet på rulleskoene mens jeg trener,strikketøyet har hun også med seg..

Det er vårlig og deilig ute i dag,det spirer og gror over alt,det går den rette veien..Ungene koser seg med ferie og latmannsliv,deilig å slippe lekser,for begge parter..

Tirsdag 30.3.2010 Deilig å dra seg etter ei god natt,men klokka 9 er det på tide å stå opp..jeg og ungene koser oss foran tv`en med frokost. Klokka 10 ser jeg ut vinduet og der laver det jaggu meg ned med hvite filler...!!!??!! Var det noen som snakket om vår....????Grrrrr...!!!!

Gradestokken viser nå 2,1 grader mot gårsdagens 10-12 grader..det snødde faktisk hele dagen,så det ble helt hvitt ute,nå er det på`an igjen...det ligger hvitt dekke utover fjell og dal så langt øyet rekker..æsj...nå vil jeg ha vår og sommer..

På ettermiddagen var jeg og småtrolla i svømmehallen siden de tar påskeferie der f o m skjærtorsdag,så her er det bare å svømme inn lørdagens 1250 meter på forhånd..det var også siste sjanse for deltakelse i svømmekonkurransen..

Jeg hadde totalt 11800 meter på 2 måneder,så det var jeg fornøyd med...ungene klarte det også med et nødskrik,de måtte svømme 2500 meter...så nå venter vi i åndeløs spenning..Da vi kom hjem var det allerede begynt å rase snø fra takene,så mye snø var det kommet..

Onsdag 31.3.2010 I dag er det opp med vekkerklokka når den ringte 7.45. Skal på bodystep klokka 9 i dag,så det nytter ikke å dra seg her nei..småfrøkna ble med i dag også,mens den andre karen foretrakk fred og ro i heimen..

Vi fikk handla siste rest av mat mm på veien hjem,så nå er vi klar for påskehelga. På ettermiddagen i dag skal vi på kino...dagens film ble Dragetreneren. Den likte vi alle tre..men det var gooooooood plass rundt oss i salen,tydeligvis mange som IKKE bruker påskeferien til å gå på kino...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar