tirsdag 30. mars 2010

Påsken står for tur..

Torsdag 25.3.2010. Enda ei god og tørr natt(høres det ut som at jeg tisser i senga eller??) Fantastisk.. I dag blir det ikke trening. Skal levere mannen på heliporten midt i beste treningstid,hva gjør man ikke for dem man elsker,hihi....

Etterpå skal jeg ei tur på bruktbua for å få kjøpt noen flere bøker i alle de seriene jeg leser...det er ikke få,så jeg har funnet ut at det blir billigst å kjøpe dem brukt..må jo vente noen uker da,men jeg leser så mange serier på en gang at det går greit..samtidig får jeg solgt de jeg har lest så da går det litt opp i opp..

I dag skal jeg og småtrolla pynte til påske,for i helga skal jeg låne dem bort litt,så da er det best å ha gjort det på forhånd...så da ble det påske i år også!! I dag har det vært 14 varmegrader det er virkelig vårstemning..og all snøen er borte..deilig..nå vil jeg ha sommer og sol...

Fredag 26.3.2010. Fysioterapi i dag,siden fysioterroristen skal ha ferie..hihi.. Etterpå er det Bodyvive som skal testes ut på Arena. Det var kjempekjekt,så dette blir min faste fredagstrening nå. Gleder meg til neste gang..
Etterpå hadde vi nytt infomøte for oss som skal være med på Holmenkollstafetten..

Etter middagskvilen kom ungene hjem,så da var det bare å spise middag,pakke og få ungene avgårde...da jeg kom hjem ble jeg sittende å se på tv resten av kvelden..

Lørdag 27.3.2010. I dag har jeg vært litt ute på shopping og ett besøk..greit å bruke fridagene til sånt.. Klokka 16.15 tok jeg en spinningtime på Arena,den var hard..svetten dryppa ned på gulvet under meg,men det skal visst være sånn,hihi...ikke bare jeg som svetta for en gangs skyld..

I kveld ble det rett og slett til at jeg begynte å se Hotell Paradise-episodene(12 stk) på pc-en...hadde egentlig ikke tenkt at jeg skulle se det i år,men nå er det gjort,jeg mååå jo bare følge med nå..jeg er jo en ihuga relityseer,liker alt som ikke skulle/burde vært sagt eller gjort på tv...

Søndag 28.3.2010. Ble vekkt klokka 9.30 i dag av at jeg fikk 2 meldinger..mobilen lå selvfølgelig i treningsbagen rett utenfor soveromsdøra...og jeg som skulle sove lenge...da var det jo bare å stå opp..kanskje på tide???

Det ble til at jeg satte meg til å se resten av de 12 episodene i bare morgenkåpa så klokka 15 fant jeg ut at jeg gjerne burde begynne å gjøre noe...Ble nemlig invitert på pannekakemiddag der ungene var,det elsker jeg...og hjemmelaga is til dessert mmm... Nå er vi klar til påskeferie,både ungene og jeg!

4 kommentarer:

  1. Innleggene dine er så positive å lese..selv med alt du har å slite med.. Ønsker deg en super påske :o)

    SvarSlett
  2. Hehe... Jeg blir svett bare av å lese om tempoet ditt :) Så bra at du har "tørre" netter. Håper du ikke har så mye smerter i "liggesiden".
    Paradise Hotell - har sett litt, med bare ene øyet :) Åh så glad jeg er at ingen av mine er der inne. Men jeg skulle gjerne hatt noen uker på det lekre hotellet, uten kamerafolk og hormonbomber!

    Jeg bor like utenfor Bodø, og her er det fremdeles masse snø. Ingen tegn til snøklokker eller påskeliljer. Men solen skinner, og om man sitter lunt, er det mulig å brette opp armene og nyte strålene. Temp rundt null, så når solen forsvinner, er det kaldt.

    Kjære Synni. Ha en strålende påske med godt vær og lite vondt! Sender mange tanker til deg og dine.
    Klemmer fra Inger

    SvarSlett
  3. Hei ja samme her som ovenfor...he he idag giddaløs (ikke helt i form) men du klarer allverden som du ikke er i form..så ikke lik jeg da men har strikket og rekt opp osv .men nå går det greit klarer nesten ikke og stoppe..kjekt med nytt strikketøy. Påsken rolig her. litt besøk og gå på besøk. kjeder meg heldigvis ikke. så ikke problem om det er stengt der eg trener. håper jo på litt sol og noen turer God Påske til deg og husk og slapp av mellom øktene.klem fra mia

    SvarSlett
  4. Hei Lisbeth,Inger og Mia(kjekt med navn på dere..)positivitet er et stikkord for min hverdag..det er det som gjør at mine dager er så bra som de er,men noen dårlige har jeg jo innimellom,de bare er der når jeg står opp liksom.....men det er faktisk langt mellom dem...Jeg hadde jo håpet på ei påske med sol og fint vær når jeg først skulle være hjemme alene med ungene i påska,men det ser heller dårlig ut..godt det finnes solarium,hihi..Ser ut til at du,Inger er heldig med påskeværet..det er noen som har det...nyt det,du.. Vi har rolig påske vi også,Mia,ikke de store utskeielsene nei..Fortsatt god påske til dere alle tre. Påskeklem fra meg.

    SvarSlett