mandag 24. mai 2010

Jeg har bursdag i dag!!! Og jeg LEVER......!!!

24.5.2010. Hurra!! Jeg er 46 år i dag!! Tenk at jeg skal få lov til å oppleve enda en bursdag! Jeg fikk bursdagssang og gaver på senga klokka 10 av unger og mann(treningsutstyr!!..bombe???...nei,jeg hadde bare det på ønskelista...)...kjempekos!
På pc-en var det allerede 25 gratulasjoner og på mobilen var det også ei røys med gratulasjoner.

Hvilken glede å få oppleve dette enda en gang..da jeg fikk kreft trodde jeg ikke at jeg skulle leve ut året en gang...5 år etterpå er jeg fremdeles her...still alive...VERY alive...med spredning..!!!

Nei,får sette i gang og kle på meg,det nytter ikke å hvile på laurbærene...kake skal lages...marengsbunn først,så blir det fruktkake(krem med masse frukt oppå marengsbunnen)så skal vi kose oss med masse godt...(bare synd at det regner ute i dag...jeg vil ha sol!!!)

JEG LEVER!!!!HURRA!!!!

10 kommentarer:

 1. Hei og hipp hurra....gratulere med dagen....denne dagen er du ærlig talt fortjent....stå på videre ...hørtes godt ut med den goa kaken..synd den ikke kan nytes på den nye terassen...ha en fin dag. klem fra mia

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse med dagen, Synni!!!! Håper du får feire minst 40 bursdager til :o)

  SvarSlett
 3. Hei Synni! Gratulera så mykje med dagen, det er stort! Flott å kjenne et slikt menneske med så mykje varme, energi, og pågangsmot som deg. Klem fra Gunni

  SvarSlett
 4. En litt forsinket bursdagshilsen fra meg! Det må virkelig feires at du har blitt et år eldre, og måtte du få mange år til! Håper du har hatt en strålende bursdag.

  Klem fra kreftsykepleieren.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for bursdagsgratulasjoner og gode ord! Det varmer... Og ja,jeg skal leve maaaaange år til!!! Klem fra meg!

  SvarSlett
 6. Bedre sent enn aldri. Gratulere! Flott at du har energi og kan bake kake. Du trosser visstnok alle regler, jeg er veldig imponert hvordan du takler dette.

  SvarSlett
 7. Gratulerer med overstått dag :)
  Det er så bra å "oppleve" humøret ditt over nett. Og topp at treningsgleden er tilbake.

  Håper du får gode, varme og solfylte dager fremover.

  Klemmer fra Inger
  som har hatt litt problemer med å få sendt meldinger til deg siste tiden.

  SvarSlett
 8. Da får jeg enda en gang takke Anonym og Inger med gratulasjoner til dagen!! Rart at du har problemer ? Du vet vel at meldingene ikke kommer frem på bloggen før jeg har godkjent dem? De kommer som mail til mail på hotmailen,så er det jeg som godkjenner/publiserer etter hvert som jeg ser at jeg har fått mail....så kommenterer du midt på natta så blir den nok ikke offentliggjort før jeg har stått opp..er det dette som er grunnen? Gi beskjed hvis ikke..klem fra meg til dere..

  SvarSlett
 9. Gratulerer så mye med vel overstått, Synni!! Måtte det bli mange flotte gebursdager på deg fremover også, med din herlige innstilling blir det nok sånn :-)

  Helena

  SvarSlett
 10. Beklager at jeg ikke fikk med meg bursdagen din. Som du vet har jeg vært utenlands en stund. Håper du har det etter forholdene bra Synni.Varm klem fra meg og vel overstått.

  Laila

  SvarSlett