fredag 28. mai 2010

Jentebølgen 2010.

På øverste bilde er vi klar til start,bilde nede til v er meg som deltar i landsomfattende skjerfstrikking,siste bilde er vi i mål,med medalje og fornøyde ansikter.


28.5.2010. Jeg droppet treninga på morgenen i dag,pga den vonde foten i håp om at den skulle bli bedre til kvelden.. Det var lurt! Etter en hel dag på solsenga forsvant smertene sakte men sikkert,så klokka 15 gikk jeg i dusjen og gjorde meg klar for dagens utfordring..

Vi var tre damer som samlet oss i en bil(to av oss var med på Holmenkollstafetten) og dro avgårde i god tid...vi ville ikke risikere å få en dårlig start,med parkering noen kilometer unna....kan dere forstå det...???

Etter diverse underholdning og oppvarming med instruktør fra Sats var klokka 18 og vi var klar til start..det var tre felt å stå i ved start: løpe,løpe/gå og gå... Vi stillte oss i pulja løpe,bare for å komme langt frem i mølja,det var 1700 deltakere,så når startskuddet gikk var det bare å følge på..men det gikk i gåfart en stund før det løste seg litt..

Vi hadde ett mål for løpet..vi skulle klare de fem kilometerne på under 1 time,vi var tre med ymse skavanker og skulle holde sammen..kilometerne forsvant en etter en,været var fint og form og humør på topp!

Vi løp inn på 37 minutt,da var klokka 18.37 og vi var kjempefornøyde alle tre...Da klokka var 19.20 var det fremdeles noen som enda ikke var inne,det sier litt om vår prestasjon mener jeg...da vi kom i mål fikk vi medaljer og deltakerposer....kjempekjekt...vi stiller neste år også,så sant helsa holder..

Om en times tid skal jeg på spinning og fatburn m styrke,så her er det bare å pakke treningsbagen og komme seg avgårde..på søndag er det Turistforeningens 7-nutstur som står på programmet...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar