mandag 16. august 2010

Siste helg i sommerferien!

Fredag 13. -15.8.2010. Fredag formiddag kom med regn og overskya himmel,så vi fant ut at her var det bare å pløye et kjøpesenter mens vi venter på sola...småfrøkna synes det er sååå kjekt å være med...da kan hun rulle på sine rullesko i evigheter..som oftest hengende på slep etter meg..

Mannen min skulle egentlig kommet hjem i kveld etter to uker offshore,men går på overtid,så foreløbig vet vi ikke når han kommer hjem...

I 13-tida kom sola,da dro vi rett hjem,gjorde klar terrassen med solsenger og knask...dro ned badebassenget fra loftet og pumpet opp det med ei lita pumpe som egentlig er beregnet til å blåse opp ballonger...det var det eneste vi fant siden far sjøl ikke er hjemme..da hadde vært gjort på to minutt med kompressoren i stedet for timesvis med ei lita pumpe...stønn..(vi brukte et par timer....)

Så resultatet var at for å være snill og hjelpe småfrøkna som VILLE bade så har jeg resten av helga slitt med vond nakke,bak i ryggen der hvor det er mistanke om ny spredning og armen...skal aldri gjøre sånn mer!!!! Men hva gjør man ikke for de man elsker... : )

Resten av helga har vi kost oss med den sommeren som endelig kom!! (Men det er jo typisk siden det er skolestart over helga!!!) Vi har kun sovet innendørs,ellers har alt foregått på terrassen...deilig. Søndagen var også barnefri fra andre unger...vi hadde bestemt oss for å kose oss,bare vi denne dagen..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar