fredag 12. november 2010

Fredag,søppel,roser og biff...(grei mix...???)

Fredag 12.11.10 Fredag og helg igjen! Opp og hopp! Da var det jammen helg igjen...ungene er seige ut av sengene..men nå er det snart to dager fri.... Da vi satt og koste oss i soffen,(jeg i bare morgenkåpa) og prøvde å få opp øya hørte vi pluselig bossbilen rett utenfor...!!!! Jæææælp!! Jeg har glemt å sette ut bossdunkene!!

I befippelsen tok jeg meg ikke tid til å sjekke hvilke dunker som skulle ut,så for sikkerhets skyld heiv jeg ut alle tre pluss plasten..den stakkars polakken så lettere forvirra ut og mumlet noe på gebrokkent engelsk,men jeg tenkte drit i...du får ta det du vil ha og stormet inn igjen..

Da jeg kikket ut etter at han hadde kjørt videre så jeg at han hadde tømt alle tre dunkene og tatt med seg plastsekken også...egentlig var det bare brunt og svart i dag...hihihi...da fikk jeg tømt alt...det ble nok dårlig med kildesortering på den bossbilen...den har jo bare to hull..hihi..så greit da!!!

I dag ble det spinning,og jeg hadde ikke gangsperr i hele tatt etter i går..så det var som jeg sa...vanligvis har jeg ikke gangsperr,når det bare blir kontinuitet i treninga..etterpå fikk jeg handlet inn resten av de julegavene som skal ut av huset...deilig!! Var innom og hentet Faslodex-en også,så nå har jeg medisinen ut året..

 I begynnelsen av januar skulle jeg komme innom med ny resept,så bestiller de inn til meg,så nå er det endelig slutt på dette tullet og stresset med å få tak i det jeg skal ha...yess!! Får da være måter på hvor vanskelig det skal være..(de 6 pakkene jeg hentet i dag har en total pris på 26000 kr!!!! Huff!! Jaggu meg glad jeg bor i Norge!!!)

I kveld kom min eldste sønn hjem med 20 langstilkede roser,sånt varmer et morshjerte...og til middag hadde vi to biff med fløtegratinerte poteter...og det er det lenge siden jeg har spist...det var godt...mmmm...

Ungene så første runde med X-faktor,jeg så neste alene..den rette gikk ikke videre i kveld...ok,etter min  mening da....nå er det snart senga....jeg og Småfrøkna skal ned i bygda på julemesse og etterpå skal vi gjøre byen utrygg i mårra,så det er vel snart på tide å få seg litt skjønnhetssøvn,eller hva....??? Så får jeg kose meg i søvnen med en firer i bosstømming....tttttog du `an....????   HIHI...

2 kommentarer:

  1. God morgen. Jada, likte godt stuntet ditt med bossdunkene, haha. Sorteringen er en vits, da mye av det vi sorterer havner i samme haugen på bossplassen dessverre. Godt å lese at du ikke fikk gangsperr etter spinningen. Det tyder jo på at formen er intakt og at du ikke har tatt deg helt ut. Jeg var å pumpet vekter i går og sliter med å løfte armene i dag, haha. Betyr bare at jeg fikk tatt i skikkelig.
    Du har gitt eldstesønn skikkelig oppdragelse;blomster til mor. Forstår godt at du lager biff da og det fortjente dere jo begge to.( gubben er vel offshore og han får jo biff i dag som vanlig på lørdagen)
    Ha en strålende helg.

    SvarSlett
  2. Hei Egil!! Tunge armer ja...da vet du iallefall at du lever...hihii!!jeg har ikke gangsperr i dag heller...det er jo greit når jeg og småfrøkna skal ut på shopping.. Snille unger er kjekt å ha,kanskje har vi gjort noe riktig i barneoppdragelsen iallefall! Gubben er i nordsjøen,ja,så ham er det ikke noe synd på...men nå må jeg pløye klesskapet og se om jeg har noe å ha på meg...hiihi..god helg til dere også! Klem fra meg!!

    SvarSlett