fredag 10. desember 2010

Helg.

Fredag 10.12.10 Det snør,det snør,tiddelibom..hvilken glede...!! Måtte det bare vare...men da vi så værmeldinga på mårran i dag skal vi få sludd og regn utover ettermiddagen...grrr...vil ikke ha regn..nå er det så fint..

....teller faktisk på knappene om jeg skal kjøpe meg ski...har ikke gått på ski på minst 10 år...kanskje på tide???.. .de selger ski med sko til voksne for 799 kr hos G-sport..det er ikke mange kronene...da hadde ungene blitt glad da...hvis mamma også tok på seg skiene...kanskje det hadde vært noe....hmmm....

Så en stilig rød jakke i avisa i dag hos MX Sport Kvadrat...prøvte meg på om de hadde den på de to nærmeste MX-butikkene,men det hadde de selvfølgelig ikke...så da måtte jeg bare kjøre til Kvadrat...for en gangs skyld hadde jeg flaks...de hadde både jakka inne i rødt,som jeg ville ha og i rette størrelsen...ikke verst...så endelig fikk jeg meg en rød jakke..kult..

..det ble jo selvfølgelig litt mer shopping med det samme jeg var der....blant annet to stativ,hos Clas Ohlson,som man kan stable steikebrettene i mens ting står til avkjøling..så på to stativ får jeg plass til 8 brett...det skal bli andre boller det når vi skal i gang med julebaksten!!

I kveld har det vært surt..tåke,yr og regn,4 gr,snøen på hovedveien er i ferd med å forsvinne,det minker i hagen også..så lenge var Eva i himmelen....tenker det blir glatt hvis det fryser på til natta...på sideveiene er det fremdeles snø igjen,så det blir reine skøytebanen det..

Broremann er på F2-klubben i kveld,kjørte ham ned klokka 19 og skal hente ham 21,synes ikke det er så kjekt at han skal gå hjem når det er så surt,mørkt og seint..klubben er i kirka..jeg og Småfrøkna har kost oss med X-faktor imens..det blir spennende å se i mårra hvem som vinner..

Broremann og Småfrøkna er i seng,boka og senga roper på meg også...mens jeg hører regnet plaske og snøen som raser fra taket..akkja...

1 kommentar:

  1. Ski er deilig å komme seg ut på! Så friskt og fint å ha en god grunn til å være ute også! Og ikke minst... GÅ I EGET TEMPO!! De som vil rase avsted kan det, mens sånne som meg må man vente på, men det gjør ikke noe bare jeg er ute! :-) Ha en fin helg! Klem fra meg!

    SvarSlett