torsdag 25. mars 2010

Feiring fremdeles..

Mandag 22.3.2010. Opp og hopp! Ei ny uke venter... Uka går fort,men helga går jammen meg fort den også.. I dag er det fysio som vanlig og kondisjonstrening etterpå..kjekt å treffe treningsgjengen igjen etter helga,så skravla går i ett både før og etter trening...

Puzur klarte å stikke ut i dag noen timer,men heldigvis var han så dum at han kom hjem igjen tidsnok til å ta stingene..endelig skal pus få fjernet stingene og han og vi andre begynne å leve normalt igjen..og UT med kattedoen som selvfølgelig katt nummer to også gjerne ville benytte seg av,men der sier matmor nei og drar henne ut av kassen etter halen..hihi..

Det er ikke barebare å ha EN katt som ikke skal ut og TO andre dyr som springer inn og ut hele tiden i 10 dager...fort gjort at han stikker ut mellom bena på deg da..han har klart å komme seg ut et par ganger tidligere også,men da har vi klart å hanke ham inn igjen...pjuh...

Tirsdag 23.3.2010. Har sovet knallgodt i natt,i tørr seng,men straffa er jo det vanlige da...akkja.. I dag skal jeg trene spinning/styrke på Arena..knallhard time,men jeg gleder meg likevel..Etterpå skal jeg til negledama mi og få meg negleforlengelse...stilig!!..føler meg lekker med DE lange neglene..

Rekker timen på hengende håret og er ikke ferdig før klokka er 13.30..så er det å suse tilbake igjen til Klepp sentrum for å se på sykkel til frøkna som har bursdag i morgen..hun ønsker seg bare det..i sykkelbutikken der var det ikke noe som passet så det var bare å kjøre hjem og få seg en liten kvil på 45 minutt før ungene kommer hjem..

Etter middag leser jeg i avisa at sportsbutikken på senteret vårt skal ha sykler på tilbud. Så mens småfrøkna går på koret kjører jeg og minstegutten for å kjøpe sykkel og en presang fra ham..etterpå er det å rase hjem med sykkelen og ned i kirka for å hente småfrøkna igjen..her går det unna i svingene..

Onsdag 24.03.2010. Kjempegod natt igjen,med den vanlige straffa.. Småfrøkna blir vekket med frokost,flagg og gaver på senga..etter å ha pakket opp de litt mindre gavene blir sykkelen kjørt inn på rommet og hun gliser fornøyd når hun ser sykkelen. Kjekt med bursdag!!

Klokka 9 er jeg klar for bodystep på Arena,får jammen kjørt meg der også ja..død og pine,så knallhardt..når JEG må innrømme det er treninga tøff,men det føles godt når man er ferdig..

Etter å ha kvilt middag og ungene har gjort leksene sine er dagens overraskelse for henne som har bursdag at vi skal spise på Mc Donalds...ungene jubler...som dessert hadde vi softis med Dajm...mmmmm..det er godt...Småfrøkna får også kjøpt seg sin etterlengtede OnePiece-dress..ikke lite fornøyd da...

Så er det å hive seg i bilen og fordele ungene på vennegruppe og speidermøte,alt skjer på en dag...ikke noe nytt,det nei... Når ungene er i seng er det deilig for de voksne å sige ned i sofaen og se litt på tv før det er på tide å krype til køys....

2 kommentarer:

  1. Hei!
    Er innom her hver dag for å se hvordan det går med deg, tenkte det var på tide å legge igjen en kommentar... Blir bare så vanvittig imponert over deg, og ikke minst inspirert! :) Du vet virkelig hva det vil si å leve NÅ, noe jeg tror de fleste kunne trengt en "reminder" på. Noe av det viktigste du og bloggen utstråler er at livet ikke er slutt selv om man har fått en kreftdiagnose, og det er så viktig for nydiagnoserte å vite om. Er selv sykepleierstudent som tenker på å videreutdanne meg innen kreftsykepleie, og historien din inspirerer meg. Takk for en fin blogg!

    SvarSlett
  2. Hei Thea! Kjekt at du er innom bloggen min! Joda,jeg må si at jeg lever her og nå..planlegger kjekke ting for dagen i dag,det er NÅ jeg lever,planlegger også frem i tid,men de planene går ikke sååå langt,selv om jeg har bestemt meg for å leve leeenge..Og jo,det er mange som lever et heseblesende liv,som går på bekostning av både familie og barn..de burde lest diktet som jeg har tidligere i bloggen min:han som stod studd over stav,og lurte hvor livet ble av..Kjekt å høre at du har tanker om å videreutdanne deg til kreftsykepleier..skal gi deg et godt råd:sørg for å skaff deg masse praksis og ekstravakter/jobb på kreftavdelinger og kreftpoliklinikk..da vet du hva du går til,samtidig som du får en dyrebar erfaring. Husk at det er pasienten som er det viktigste,ikke maskiner og apparater..alt for mange unge/ferske sykepleiere er mer opptatt av det enn pasienten..glem ikke de som henger mist på ringeknappen,det er ofte de som trenger det mest...ta deg heller tid til en prat med en pasient enn å sette deg på vaktrommet og prate hvis du har fem minutt til overs..du kan lære mye av det..stå på! les om kreftpasienters liv og jeg tror du kan bli en god kreftsykepleier med innsikt i både pasienten og deres liv med kreft.. For hvert år eldre jeg blir er det en stor seier for meg! God påske!!

    SvarSlett