fredag 10. juni 2011

Nordsjørittet 2011

Fredag 10.6.11 ...noen hastige ord etter en deilig dag i sola..nå er kvelden her...sykkelen er ferdig vaska,stæsja,merka og sjekka...værmeldinga er bra,så får vi håpe at formen holder løypa ut...

Nordsjørittet!!!Here I come!!

7 kommentarer:

  1. Go jente riktig god tur. Kjenner mange som skal være med - blir nok en stor dag for dere. Vi skal stå å ta imot dere i Sandnes med flagg. Heier på deg Synnøve !! Stor klem Unni ,) PS. og fortsatt riktig god Pinse helg !

    SvarSlett
  2. Godmorgen.....JA du fortjente og komme på første side hi hi Lykke til med syklingen...kansje du treffe datteren min hi hi..klem mia

    SvarSlett
  3. LYKKE LYKKE LYKKE til

    SvarSlett
  4. Hei!
    Lykke til:)))Du er fantastisk god.
    Ingunn

    SvarSlett
  5. Hei! Ville bare si at artikkelen i Stavanger Aftenblad var flott! Lykke til idag!

    SvarSlett
  6. Hei
    Flott reportasje i aftenbladet! Å for ein innsats i løpet! Du e goe :-) Reportasjen i aftenbladet var ekte, fin og optimistisk. Fine bilder av deg.

    Har tenkt på deg etter at du fikk de nye beskjedene på sykehuset. Vanskelig å finne ord som kan være til hjelp. Jeg har tenkt at du gjennom hele bloggen forteller og viser at du finner din egen vei - det tror og håper jeg du gjør nå og.

    Rådene dine for å få til knekkebrødene funket :-)Så nå spises det på sprøe, sunne knekkebrød.

    Ha ei fin helg videre!

    margrethe

    SvarSlett
  7. hei alle sammen! Tusen takk for alle lykkeønskninger på veien!! Jeg rakk så vidt å lese dem før vi dro avgårde på lørdags mårran.
    Tusen takk!
    Klem til dere alle!!

    SvarSlett