søndag 12. juni 2011

Nordsjørittet 2011,vel gjennomført!!!!!

Lørdag 11.6.11 Det første jeg fikk se på dagen da avisa var henta var trynet mitt plassert ut over hele framsida på Stavanger Aftenblad!!

To mål for Nordsjørittet: fullføre...og innerst inne et håp om under 6 timer...

...dagen i dag ble en fantastisk dag...det må jeg vel bare si...jeg og Storebror var gørrtidlig oppe...han skulle kjøre meg og tre andre syklister til Egersund og starten for Nordsjørittet,og forøvrig være min sjåfør resten av dagen og hentebil i tilfelle jeg måtte bryte...men det sistnevnte var det ALDRI behov for...

Nettopp lessa av og klar til å rulle ned til Egersund og start!!
...jeg startet 9.35 i 12 gr,lettskyet vær og lite vind,det kunne ikke vært bedre...svært spent og optimistisk, med lommer og veske fyllt med skiver med nugatti,energibarer,sjokolade,en pose seigmenn og to liters drikkeflasker med blanding av energidrikk og salt...siden jeg svetter så mye tømmes kroppen for salter og dette kan føre til kramper i bena,og DET er ikke godt...

...det var nok av utfordringer i løypa,bratte opp- og nedover-bakker med grus hvor man måtte holde tunga beint i munnen og sykkelen oppe på de to hjula,gjørmehav,steinrøys og mye mer...det var nok av mannfolk med dårlig tid som trynte i de verste bakkene...hihi...til pass til dem...de tre første mila var verst...

...en lang del av løypa var et eneste stort gjørmebad,hvor vi måtte av sykkelen og vasse i evigheter i gjørma...neste spasertur med sykkelen var over fjellområde hvor løypa var bare stein...selvfølgelig noen(mannfolk) som måtte på sykkelen her også for å tryne,ja...hihih...

Heiagjengen på Hå gamle Prestegård!(og de kunne fortelle at det var mange mammaer som var sikker på at det var de det gjaldt!!)

...på Hå Gamle prestegård møtte jeg min egen fantastiske heiagjeng med en stor plakat med "HEIA MAMMA" på,som besto av 3 av mine barn og min svigersønn...de gjorde en super jobb og var til stor oppmuntring underveis etterhvert som de dukket opp flere plasser i løypa...

...og jeg tok meg selvfølgelig tid til noen minutters prat hver gang(den tida ofret jeg på en så sporty gjeng)...min eldste datters kommentar da jeg traff på dem første gang var: "du ser jo ikke trøtt/sliten ut i hele tatt mamma!!!"(og det sa de hver gang siden),da hadde de sittet lenge og sett på andre som ankom samme mat/drikkestasjon og var helt utslitt...hihi...

...fra Hå gamle Prestegård og videre gikk det som en røyk føltes det på veien videre...milene pløya unna på sykkelcomputeren,sola kom fram og det ble enda varmere...langs hele løypa var det bare en stor folkefest med masse folk som hadde samlet seg klumpevis og koste seg med grill,musikk og drikkevarer...

...barn og voksne stod langs løypa med sauebjeller å ringlet og i de verste bakkene ble vi trøstet med at du er snaaart oppe nå...du klarer dette!!!...noe som jeg tror rallyGT-gjengen gikk glipp av...og de flotte omgivelsene vi syklet i,både langs sjøen og i fjellet...fantastisk!! Jeg fikk faktisk klapp på ryggen/kommentar fra flere passerende mannfolk også om at: dette går jo bra!!!Kjekt!!

YESS!!! Nettopp pesa meg opp Tinghaugbakken hvor det var full fest og stormende jubel i det fine været!

AHHHH!! Cola og sjokkis,nå er jeg klar for siste innsats!!
...heiagjengen min dukket opp på den ene plassen etter den andre,de rakk så vidt å kjøre fra plass til plass før jeg kom,sa de...de var i Tinghaugbakken,ned mot Frøylandsvannet,i Engelsvollkrysset og i mål...takk skal dere ha!! Det hadde ikke vært det samme uten dere!!!
HÆÆÆÆ!?!...er dere her også?? nettopp passert Engelsvollkrysset! Ble litt forbausa der...

På vei gjennom mål!! Endelig!! 9,1 mil på sykkel!!
Lykkelig!!!
Navnet mitt på tavla!!! 5.59.22!!!!! Klarte det så vidt!! :))

YESS!!! I MADE IT!!

Glad vinner med medalje! Velfortjent syntes jeg!!!

Sånn helt til slutt i bildeparaden...slik så leggene mine ut...og det var bare på framsida...var noen fine skraper bak også...men det var bare fordi foten skled på trøene,ikke verre... 
Det utroligste av alt var at formen var helt fin da jeg gikk av sykkelen i mål...kunne fint klart å syklet lenger...Ingen velt,ingen krasj,jeg hadde ikke vondt noen plass,ikke gnagsår noen plass,ingen kramper i beina...kort sagt: Kroppen er helt på topp!!

...jeg har mer vondt etter en skikkelig runde i huset med støvsugeren enn 5t 59min og 22sekund og 9,1 mil på sykkelen!!! Og jeg vurderte ALDRI å bryte...var ikke innom tanken en gang,ikke engang i de verste oppoveroppoveroppoverbakkene!!

På rittfesten om kvelden,som var en samlet fest for Intersport,Klinikk for alle og Expert: team Maxi stormarked,ble det delt ut tre premier.Og JÆLP!!..jeg fikk den største premien,for min deltakelse og oppslaget i Stavanger Aftenblad,hvor jeg fortalte om mitt liv som uhelbredelig kreftpasient,viktighet av trening for meg og min deltakelse i Nordsjørittet:...premien var en 50"-flatskjerm!!!!

Helt fantastisk,jeg ble målløs til full applaus!! Tusen takk til dere som ville at jeg skulle ha denne premien!!

...og nå,ett døgn etterpå,er formen like fin...ikke gangsperr,ikke vondt en viss plass og ikke vondt noen andre plasser heller...dette var jo bare kjempekjekt!!!

12 kommentarer:

 1. Hei Synne
  Du er en flott, sterk og tøff dame som når de mål du setter deg. Du har nå gjennomført Norsjørittet på nesten 10 mil og du gjorde det med glans, og du fortjente veldig den flotte premien. Du er en postiv person og kjempetøff og en super mamma, som kjemper og kjemper og når sine mål.
  Du er og forblir en ener.
  Stolt av deg.
  Stor klem julianne

  SvarSlett
 2. Gratulerer! Fantastisk at du klarte det. Hsr fulgt bloggen din en stund. Stå på! Hilsen Hege

  SvarSlett
 3. Hei Synni!

  Gratulerer så masse med en kjempeprestasjon i Nordsjørittet! Er helt imponert over hvor god form du er i, og kan tenke meg det var en stor seier å fullføre så strålende. Det hjalp nok godt å ha en så flott heiagjeng underveis! Du er en feiende flott dame som virkelig klarer å gjennomføre alt du setter deg fore, jeg bøyer meg i støvet!
  Masse lykke til med de neste prosjektene dine, klem fra kreftsykepleieren.

  SvarSlett
 4. Gratulere sååå masse. Hellesussen så flink du er.
  Du er en ordentlig spreking.
  Stå på videre du spreke mor :)

  Klem fra Mona

  SvarSlett
 5. Utrolig bra jobbet Synni. Masse god trening over tid gjør underverker. Du fikk frontet SA på en flott måte og bildene var knallbra!!! Regner med at du trenger 2-3 dager for å få ut gangsperren og så er det vel "på an igjen".
  Stor klem.

  SvarSlett
 6. Du er helt rå....fantastisk prestasjon som det virkelig står respekt av.Flott reportasje i SA også.Du ser kjempefin ut på bildene og en venn av meg som leste det som stod var skikkelig imponert over hvor flott og sprek du så ut.
  Klem Ingunn.

  SvarSlett
 7. Hei alle sammen!!
  Jeg må bare bøye meg i støvet og si tusen takk for alle gratulasjoner og for alle gode ord om meg og mitt!! det har vært kjempekjekt og overveldende med så mye gratulasjoner på alle bauger og kanter...kjempekjekt!!
  Egil:jeg venter enda på gangsperren...tror den sprang rett forbi meg en plass?
  klem til dere alle fra meg!!

  SvarSlett
 8. Hei Synni:-)
  Gratulerer så mye,jeg er mektig imponert.Har fulgt bloggen din en stund,og syntest du er ei fantastisk god og positiv dame.Ønsker deg alt godt.

  Klem fra Marthe.

  SvarSlett
 9. Gratulerer :) Har fulgt bloggen din en stund nå og må si at du er en ispirasjon. :) Skulle være med på rittet i fjor, men isteden ble det cg. Ikke kommet meg helt ennå, men satser på at jeg kan være med neste år :) Fantastisk gjort :)
  Mvh Halla

  SvarSlett
 10. Hei Marthe og Halla!
  Takk for gratulasjoner og gode ord fra dere begge. Jeg må jo si at dere også inspirerer meg til å fortsette å utfordre meg selv da. Så lenge formen er der,så er det bare kjekt!!
  Klem fra meg!

  SvarSlett
 11. Mektig imponert av deg!! Du er en motivator for VELDIG MANGE!! Gratulerer med kjempe ritt!

  SvarSlett
 12. Hei anonym!
  Takk skal du ha! ja,jeg håper jo at andre kreftsyke også finner ut at de kan ha utbytte av trening,til tross for den situasjonen de er havnet i. Det har vært enormt positivt for meg...på alle områder. jeg sysler allerede med tanken om at jeg kanskje kan være med neste år også????!!!??? Vi får se...kommer jo litt an på formen etter at det antagelig blir cellegift til høsten,og hvor langvarig den blir...
  Den som lever får se...hihi...
  Klem fra meg!!

  SvarSlett