tirsdag 31. januar 2012

Ny uke!

Mandag 30.1.12 ...ny mandag,ny uke,frisk Småfrøken,Broremann som hoster(hmhmhm,nestemann ut???)nye muligheter og frisk start på treninga,omsider...en fantastisk soloppgang i det flotte været som jeg kan se fra min plass i sofaen...en ny,fantastisk soloppgang hver dag...nyter den...man må ta seg tid til å nyte de vakre øyeblikkene i livet,de er her bare her...og nå...i neste øyeblikk kan de være borte...for alltid...

...jepp...da var treninga unnagjort og det føles deilig...starta med oppvarming 20 minutt på tredemølle,intervall og litt styrketrening armer...så var det 55 minutt med spinning...pjuh...kjenner at kroppen har ligget på latsida ei stund,men det var kjekt å komme igang igjen...spørs om jeg synes det samme i mårra tidlig da når jeg skal ut av senga...

...hadde en runde med dårlig form i kveld,så det meste av ettermiddagen og  kvelden ble tilbragt på sofaen under ullteppet...det gikk heldigvis over før leggetid.så det var vel bare et lite illebefinnende...kanskje kroppen gikk i sjokk etter å ha blitt brukt til treningsøyemed...kanskje det...??..

4 kommentarer:

 1. Kanonbilde du tok !! Kjekt å se at du i gang med treningen igjen.Hilsen Egil

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Ja,jeg syntes også det var fint...lov å synes det vel??
   Klem fra meg!

   Slett
 2. Hei!
  Ja noen soloppganger og solnedganger er utrolig flotte og dette bildet er fantastisk fint.Du er god som er i gang igjen med treninga di,lykke til med den og håper at gangsperren ikke er for ille...Med meg blir det helst bare med tanken. Er for lat til å gå i helsestudio,men prøver å gå tur hver dag. Bedre enn ingenting og så får jeg iallfall masse frisk luft.
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingunn!!
   Litt sent svar,men målet er å svare alle som legger igjen en snutt her..en tur i frisk luft er bedre enn ingenting,men husk at tempoet må være såpass at pumpa slår litt ekstra og pulsen jobber..
   Klem fra meg!

   Slett