tirsdag 21. august 2012

Velge parykk...æsj...

Tirsda 21.8.12 ...ååå...er litt i svima på mårran nå...er nok de ekstra smertestillende som er årsaken...tok ikke innsovningstablett i natt og kvelden før tok jeg bare en halv...og dette er også en av grunnene til at jeg ikke vil øke den faste dosen smertestillende...fordi man blir mere trøtt...

...ellers så gikk i grunnen gårsdagen ifra meg...litt av hvert å gjøre...Storebror fikk klippet plena...2 minutt etter at han gikk inn og var ferdig med plena kom regnet...snakker om å ha flaks...!!!...

...i dag har jeg bestemt meg for å droppe de ekstra smertestillende for å se om det hjelper på trøttheten...kan jo ikke gå rundt sånn i svima...så får jeg se hvor vondt jeg har i ribbeina også uten noe,for det virker som at det går rette veien...

...på formiddagen i dag var jeg hos frisøren for å se på hva vi skulle bestille inn av parykker til meg til prøving...håpet er jo at jeg ikke skal trenge den da,men det er greit å ha noe i bakhånd...denne gangen går jeg for en som bare rekker ned på skuldrene,med krøller siden det er det jeg har...

...jeg vil jo ha noe som er mest mulig likt mitt eget,hvis det i hele tatt er sjanse for at jeg skal bruke den...men som sagt...håpet er jo at jeg aldri vil trenge den,at kjølehetta redder fjonene mine...jeg skal inn igjen på lørdag for prøving...da har de fått dem inn...

...prisen er jo et kapittel for seg selv...man får litt over 5000 i støtte fra NAV,mens prisen på parykker ligger på mellom 7 og 8000...det finnes faktisk de som ikke har råd til de tusenlappene i mellom...hva da...??...ei skam at vi ikke får dekka hele greia synes jeg...og mange med meg...

...nei,nå er det vel på tide å komme seg i seng...travel dag i mårra igjen...akkja...

12 kommentarer:

 1. Hmmm,,,en negativ overraskelse at parykken ikke blir dekket 100%. Min kjære tante hadde parykk og jeg trodde hun fikk den dekket, men for all del, den var kanskje billigere?

  Pass nå på at du ikke tar for lite smertestillende og at det går utover søvnen på en negativ måte. Der har jeg erfaring, haha.

  Egil

  SvarSlett
 2. En liten ekstra. Den nye kodegeneratoren er vanskelig å lese :-) og det kan medføre at de som leser bloggen har store problemer med å få godkjenning.( som prøvde flere ganger på det første innlegget)
  Egil

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Hæ!! Hva mener du nå!!
   Klem fra meg!

   Slett
  2. Hei Synni!
   Det stemmer det Egil skriver. Når man har lagt inn kommentar kommer det opp noen nesten uleselige bokstaver/tall som man skal skrive inn for å få lagt inn kommentaren, det står: 'Bevis at du ikke er en robot'. Jeg prøver igjen i dag :-) Mye har skjedd siden sist har jeg lest. Ishetta har jeg erfaring med. Håret mitt ble tørt, tynt og glansløst, jeg synes ikke det var verdt den ISkalde opplevelsen, men jeg levde i håpet og vi er jo forskjellige. Jeg valgte å klippe BOB-sveis etter kurene, hadde like langt hår som deg, nå er det langt og tjukt igjen :-)
   Parykkene til kr 5.000 er syntetiske som regel og de er stive og klør, ja tenk på de som ikke har råd til å legge til noen lapper selv :-(
   Ønsker deg alt godt!
   Klem fra Trofast leser

   Slett
  3. Hei!
   Jeg fikk min sønn til å sjekke opp ang kodegeneratoren..kan desverre ikke gjøre noe med det,men man kan trykke på den runde pila og få opp nye alternativ til man synes det er en brukbar.
   Ingen tvil om at det er forskjellige erfaringer med ishetta...jeg har jo tenkt som så at ser jeg at håret blir tørt og dødt,så tror jeg nok det blir fram med saksa...det må se noenlunde ok ut til at jeg godtar det! Jeg får se!
   Klem fra meg!!

   Slett
 3. Godt det virker som smertene med ribbeina, går den rette veien! : ' ))
  Min parykk ble dekket fullt ut, men det er jo 10 år siden. 5.000,-
  Godt å ha i bakhånd, vennen. Men jeg har stor tro på kjølehetta.
  Tro bygger fjell, vettu, du nydelige vennen ♥

  Håper dagen din blir varm og lys.

  KLÆM

  SvarSlett
 4. Noen råd fra bruker av hetta og jeg har god erfaring. Ditt eget hår trenger bare litt ekstra stell under kurene.
  1. Vask håret i LUNKENT vann
  2. Bruk MYE balsam - kjøp den hos frisøren
  3. La håret lufttørke
  4. Ikke sett det opp med strikk o.l
  Jeg ble bare litt ør og svimmel av nedkjølingen og fikk glovarme kinn etterpå, kjentes ut som feber, når jeg kom hjem. Vipper og bryn forsvant, men det er ikke vanskelig å erstatte for en stund :-)
  Hell og lykke til deg!
  Hilsen fra HETTA

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Hetta!
   Takk for gode tips? Hadde du langt eller kort hår?? Og vhordanble håret dit seende ut etterpå? Friskt eller tørt og dødt?
   Klem fra meg!

   Slett
  2. Hei igjen!
   Jeg hadde langt hår med fall og det var like friskt og blankt som før kurene, men jeg gikk slavisk etter rådene jeg fikk av en sykepleier i onkologi og frisørsalongen på sykehuset. Det lønnet seg :-)
   Lykke til kjære du, dette klarer du, jeg ønsker at du også slipper parykk, selv om den er i hus.
   Klem fra HETTA

   Slett
  3. Hei!!
   Dette hørtes jo lovende ut...da satser jeg på det samme..fuktet du hår/hodebunn før hetta ble satt på?Føler det er litt ulik praksis mtp hetta.. Det står i infoen til beh m hetta at man skal bruke ph-nøytral sjampo og balsam,gjorde du det? Har funnet en på Vita som heter Korres. Har du flere gode råd å komme med så kom med dem alle.. Jeg har litt følelsen av at det ikke er så veldig ofte hetta blir brukt på sykehuset mitt og er redd for at ekspertisen er deretter... Det er mange som ikke vet om hetta som kunne hatt nytte av den ved samme sykehus...det sier jo litt..
   Klemfra meg!

   Slett
  4. Hei Synni!
   De sprayet vann ned i hodebunnen med sprayflaske, men gjorde ikke håret helt vått og så satte de på hetta. Hodebunnen skal jo kjøles kraftig ned for at ikke hårsekkene skal åpne seg, det er derfor vi mister håret vet du Kjøp sjampo og balsam hos frisøren!! Kjøpte Paul Mitchell-produkter, pakning med sjampo og balsam i ett, det er dyrt, men verdt pengene. Vita har mye bra produkter, men i alle 'butikkk-hårpleieprodukter' er det mye salter og det tørker jo ut hår og hodebunn. Ellers ble jeg som jeg skrev kald, litt svimmel og så varm, men pytt pytt. Be om mye varm drikke og ta med deg varm jakke og ikke minst, saueskinnstøfler og/eller ullsokker. Jeg var ikke vant til å være så kald, jeg var jo den 'svette typen' under hormonbeh, som deg :-( Jeg mistet jo vipper og bryn, men jeg 'tegnet' øyebryn med børste, men brukte bare kajal og skygge på øynene. Det var sminkekurs på sykehuset, flott tiltak for meg som er litt jålete :-)
   Håper SUS kan jobben sin! Er det noe mer du lurer på, så skal jeg svare så godt jeg kan.
   Klem igjen fra HETTA

   Slett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett